Horoszkóp

Napi horoszkóp (03. 03. Csütörtök)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Az érzelmi bázisodtól, az otthonodtól, családodtól, a múlthoz való kötődéstől várod, hogy biztonságot nyújtson neked. Erőteljes igényed van szeretteid fizikai közelségére. Lehet, hogy most szívesen foglalkozol az anyag művészi megformálásával, amit főként érzelmi indíttatásból teszel, mert békét, kiegyensúlyozottságot ajándékoz neked ez a tevékenység. A művészi alkotófolyamat gyakran megnyugtató hatással van rád.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A melegszívű törődésre való képességedet használd eszközként a tények rendszerezésében és feldolgozásában. Az érzelmeid játsszák most a főszerepet az életedben, még akkor is, ha azt gondolod, hogy tudsz objektív is lenni. Pozitív értelemben úgy használhatod fel érzelmeidet, hogy általuk megerősítesz bizonyos tényeket. De előfordulhat, hogy éppen ugyanezen érzések miatt figyelmen kívül hagysz olyan fontos tényezőket, amelyek éppen nem illenek bele a terveidbe.



Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Érdeklődhetsz, vagy akár írhatnál is a népszokásokról, családi pszichológiáról, a történelemről, vagy olyan témákról, ami kapcsolódik hazánkhoz, szülőföldünkhöz, gyökereidhez. Tehetségesen öntheted szavakba a különböző érzelmi hangulatokat pl. mesék formájában, vagy érdekelhetnek a közmondások, szólások. Érzelmeid, az érzelmi biztonságra való vágyad a szeretet képességed és a gondoskodó hajlamod adják most az alapot ehhez, a tények pedig a végső állomás szerepét töltik be.



Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Az érzelmi biztonságra vágysz, erős az igényed, hogy törődj másokkal, és rólad is gondoskodjanak, hogy dédelgethess valakit, és téged is gyengéden szeressenek, a vágyódásod a családias életmód iránt, most koncentrált formában jut kifejeződésre. Szokatlanul nagy igényed van az érzelmi melegségre és biztonságra, amit te is szívesen megadsz másoknak. Gondoskodásod ma negatív vagy pozitív formában is megnyilvánulhat.



Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Lehetsz szerető szülő, és stabil, otthonos fészket tudsz teremteni, viszont az is lehet, hogy aggódó szülőként vagy keresztszülőként próbálod a gyermekeidet és vagy a családtagjaidat szoros, szinte már fojtó öleléssel otthon tartani, látszólag az ő jólétük érdekében, valójában azonban főként a saját érzelmi biztonságodért. Bárhol is légy, nagyon elemedben érzed magad, ha olyan környezetben lehetsz, ahol otthonosan mozogsz, és ahol megvendégelheted a ismerőseidet, barátaidat.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A tetteidet legfőképpen az motiválja, hogy erőteljesen vágysz arra, hogy másokkal törődj, és hogy jelents a számukra valamit. Gyakran előfordul, hogy erősen kötődsz a gyermekkori otthonodhoz, vagy valamelyik szülődhöz. A horoszkóp többi részétől függ, hogy ez a kötődés kellemes, vagy inkább nyomasztó élményt okoz-e. Ha különösképpen ellenállsz a szüleid által rád gyakorolt hatásnak, az is egyfajta pszichológiai kötődést eredményezhet.



Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Mostanában sok időt, pénzt vagy energiát áldozol a családoddal, az otthonoddal kapcsolatos dolgokra. Ez jelentheti azt, hogy olyan házban élsz, ahol a hangsúly a kényelmes, és nem a díszes berendezésen van. Egyes esetekben előfordulhat, hogy megpróbálod a lehető legdivatosabban berendezni a lakásodat, hogy ezzel elnyerd mások tetszését. Valószínűleg nagyon érdekel téged a népművészet, vonzódsz a hagyományokhoz, a múlt értékeihez.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Meleg hangulatú, kényelmes környezetben magabiztosabbnak érzed magadat, ezáltal jobban tudod élvezni a hobbijaidat, és az ilyen közeg élvezettel tölt el. Ügyesen tudsz programokat szervezni a gyermekeknek, de egyéb olyan szervezésben is szívesen veszel részt, ami összefügghet a másokkal való törődéssel. Elképzelhető, hogy gondjaidra bíznak más embereket, vagy hogy teljes szívvel beleveted magad a jótékonysági események, a jótékony célú vásárok rendezésébe, gyűjtési akciókba.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A jó szándék lesz az eszköz a célod elérésére, és ez nem más, mint a saját elégedettséged érzete, vezető szerepre való törekvésed. Lehet, hogy a családi életedet a hobbid köré szervezed. Lehet, hogy az otthoni élet rovására túl nagy hangsúlyt helyezel a sportra, a szórakozásra, a szerencsejátékokra, vagy az élvezetekre. Az a lakás, amelyben élsz, most egyszerűen csak egy olyan hely, ahonnan elindulsz, és ahová olykor visszatérsz.



Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A hangsúly most a munkádra, a munkakörnyezetedre, a szolgálatodra, és a hasznos tevékenységekhez szükséges kritikai elemzésedre, és a tervezésedre összpontosul. Szívesen törődsz másokkal, ugyanakkor minden tevékenységedben fontos az otthonos légkör megteremtése. Általában próbálsz egyfajta meghitt, barátságos jelleget vinni a munkádba. Különösen szükséged van arra, hogy örömmel végezd a munkádat.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Másoknál hajlamosabb leszel elszomorodni, ha ellenszenves légkörben kell dolgoznod, vagy ha olyasmit kell végezned, ami nem illik az egyéniségedhez. Az élvezettel végzett foglalkozásba viszont szívvel-lélekkel bele tudod vetni magadat. Mivel olyan területen keresed az érzelmi biztonságot, amelynek része a kritikai hozzáállásod is, ezért a személyes érzelmi benyomások, gyengíthetik az objektivitásodat.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Az álláspontod minden esetben szubjektív. Másrészt viszont, a kritikai képességedet olyan területen használod, amely iránt élénken érdeklődsz, otthon érzed magad, tehát nem a kiindulópont, hanem az elemzett terület itatódik át szubjektív szemlélettel. Gyakran az érzelmeid is bekapcsolódnak az egészség, a betegség, az étrendek iránti érdeklődésedbe. Ha ilyen jellegű területen dolgozol, akkor gondoskodó, megértő módon végzed a munkádat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top