Horoszkóp

Napi horoszkóp (03. 04. Péntek)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Ha az emberekkel kapcsolatos területen dolgozol, akkor gondoskodó, megértő módon végzed a munkádat. Ma a mások szolgálata és az emberbaráti érzelmek szorosan összefonódnak, mert érzelmi jellegű ösztönzést kapsz arra, hogy segíts másokon, és ezt szeretettel teszed. Sokszor azért nyújtasz segítséget, hogy ettől jól érezd magad, és biztos lehess abban, hogy szükség van rád. Ez utóbbi esetben kevésbé anyáskodó vagy apáskodó a viselkedésed.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A lelki békéd nagymértékben függ a párkapcsolatodtól, mivel a társad a végső állomás. Olyan partnerre vágysz, aki meleg érzelmekkel viseltetik irántad, és Te is gondoskodó, figyelmes lehetsz ebben a kapcsolatban. A családias életmód, az érzelmi melegség, az elfogadás és a hűség ad értelmet a kapcsolatodnak. Fennáll a veszélye, hogy valamilyen szinten feladod önmagad, hajlamos vagy a társad a széltől is óvni, vagy pedig az érzelmi kötődés miatt jobban alkalmazkodsz hozzá.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A hangsúly most azokra a területekre összpontosul, amelyeknek köze van az élethez, a belső küzdelmekhez, az elfojtásokhoz, a rejtett adottságokhoz, tehetségekhez. Lehetséges, hogy most valami érzelmi megrázkódtatáson kell keresztülmenned, vagy folyamatos érzelmi zűrzavart kell átélned, ami, bár ezeket az élményeket általában elfojtod magadban, rendkívül mély nyomot hagyhat a lelkedben.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Lelkileg nagyon sebezhető vagy, és ezért nehezen mutatod ki érzéseidet. Emiatt csak kevés emberrel – talán túlzottan is kevéssel – leszel képes megosztani az érzelmeidet. Törődésre, gyengéd szeretetre van szükséged, de ezt nehezen tudod kimutatni, és gyakran távol tartod magad attól, amire olyannyira vágysz. Bár a mai bolygóállások arra mutatnak, hogy túlzottan is érzékeny lehetsz, ennek megvannak az előnyös oldalai is.



Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A társ és a családi élet iránti vágyad és az érzékenységed ösztönözhet arra, hogy jobban megismerd saját lelki világodat, és másokét is. A lelki békéd, vagy az a hely, ahol otthon érzed magad, és az érzelmi elkötelezettséged mindig kulcsfontosságúak tudattalan, elfojtott problémáid feltárásában. Most Te is képes vagy lelki támaszt nyújtani a családi problémákkal küszködőknek.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Az érzelmeid és a dolgokhoz való hozzáállásod alapvető szerepet játszanak a lelki fejlődésedben.
Filozófiai nézeteidet lehet, hogy teátrális vagy dramatikus feldolgozottsággal adod elő. Attól eltekintve, hogy érzelmeidet beleviszed az összegezés megalkotásába, valószínűleg egy tágabb, olykor tréfás szemszögből próbálod beállítani az érzéseidet, és emiatt fennáll annak a veszélye, hogy racionalizálod ezeket.



Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Gondoskodó érzéseidet olyan módon próbálod kimutatni, amely kapcsolatban van valamilyen tanítással, vagy az életfilozófiáddal. A hangsúly az egyéniséged definiálására, és arra a törekvésedre összpontosul, hogy elnyerj egy bizonyos társadalmi pozíciót, tekintélyt, és érezd, hogy stabil helyed van a világban. Jelentős energiát fektetsz a karriered építésébe, amiben akarva-akaratlanul a családod is segít, vagy pedig karriered miatt átmenetileg nem tudsz az otthoni életeddel foglalkozni.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Előfordulhat, hogy a munkád összefügg a gondoskodásoddal, az otthonoddal, és valamilyen módon társadalmi pozícióhoz juttat téged. Ilyen lehet pl. mások ápolása, az idősek gondozása vagy a lakberendezés, amely által egyfajta funkcióhoz jutsz egy közösségben. Előfordulhat, hogy a karriervágyad ellenére annyira érzékeny és sebezhető leszel, hogy szívesebben maradsz a színfalak mögött, mint hogy megmutasd magad a reflektorfényben.



Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Az igényed, hogy törődj másokkal, itt a barátaiddal és azokkal az emberekkel függ össze, akik hozzád hasonló életszemléletűek, érdeklődésűek. Az ő társaságukban találod meg az érzelmi biztonságérzetedet, ami egyben azt is jelentheti, hogy ritkán vagy otthon. Amikor lelki támogatásra van szükséged, akkor mindig a barátaid jutnak először eszedbe. Mivel hajlamos vagy hozzájuk szaladni a bajban, véleményük is erőteljes hatással van rád.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Annak érdekben, hogy békés, harmonikus kapcsolatod legyen a környezeteddel, hajlandó leszel követni őket, és ez általában jó érzéssel tölt el. Olyan hasonló gondolkodású emberek társaságát keresed, akik melegséget nyújtanak neked, akikben van valami apáskodó, vagy anyáskodó, és eközben te is gondoskodhatsz róluk. Az érzelmi kötődések, a biztonság, a családot helyettesítő barátok fontossá válnak. Az érzelmekkel teli légkör elsőbbséget élvez.



Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Érzelmileg érzékeny és sebezhető vagy. Hatalmas igényed van arra, hogy meleg érzelmeket és biztonságot adj és kapj, de valami miatt személyes szinten ezt nem sikerül könnyen kielégítened. Ennek olykor a belső bizonytalanság érzés az oka, máskor pedig zaklatott gyermekkorod. Az is előfordulhat, hogy hajlamos leszel az érzelmi zárkózottságra. Olyan kollektív területekre koncentrálsz, mint az elmaradott térségek, a világ szegény országai stb.


  Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Most különösen sebezhetőnek érezheted magad, mert a mostani bolygóhelyzettel nem mindig könnyű együtt élni a mai nyugati kultúrában, amelyben azon van a hangsúly, hogy pozitív szemlélettel és minél több tapasztalattal rendelkezz. Másrészt viszont számos egyéb lehetőség van arra, hogy a láthatatlan, megfoghatatlan világokban is rátalálj az érzelmi biztonságra. Ilyen megnyugvást nyújtó terület lehet az álmok világa, a meditáció, a jóga, a hipnózis.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top