Horoszkóp

Napi horoszkóp (03. 08. Kedd)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Magabiztosan és határozottan intézed az ügyeidet, és ez meglátszik majd a pénztárcádon is. Talán még arra is lesz lehetőséged, hogy tartalékokat gyűjts. Fontos is, hogy így tegyél, mert később ehhez kell majd hozzá nyúlnod. Ha vannak feletteseid, jó, ha megnyered őket a saját céljaid érdekében. Gyűjts annyi „jó pontot”, amennyit csak lehetséges. E közben természetesen nem kell feladnod az elveidet.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Megőrizheted büszkeséged, sőt akaratod ellenére is jobb színben tűnsz fel, mint remélted volna. Az eredmény nem várat sokáig magára. Anyagi és erkölcsi elismerésben lehet részed. Ez az ígéretesen szép nap, sok új barátsággal, sőt protektorokkal is megajándékozhat. Tévedsz, ha azt hiszed, hogy egyes esetekben a szívesen nyújtott szolgálatokért pénzzel, ajándékokkal tartozol, kínos helyzetbe kerülhetsz, ha ilyen módon próbálsz viszonozni bármit is.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Karriered felfelé ível, és még ott is jó szándékkal találkozol, ahol úgy hiszed, hogy ellenfelekbe ütköznél. Az sem ártana, ha most néhány nap pihenőt engedélyeznél magadnak. Megteheted, sőt a körülmények szinte kényszerítenek a semmittevésre. Csak napokról van szó, tehát biztosan nem maradsz le semmilyen fontos dologról. Talán még egy rövid lélegzetű utazásra is alkalmad nyílik.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Nagyon fontos, hogy a lehetőségeidhez képest kíméld magad. Gyűjts pénzt, erőt, mert hamarosan szükséged lehet ezekre. Ami nem könnyű, az még nem lehetetlen, ha igazán akarsz valamit, azt el is fogod érni. Semmi rossztól sem kell tartanod, csak akadnak olyan helyzetek, amiket szívesen kihagynál az életedből. Munkájában jövedelmező lehetőségeket kínálnak fel, ugyanakkor szinte emberfeletti teljesítményt várnak tőled.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Nem könnyű, talán nem is lehet tanácsot adni abban, hogy most hogyan dönts. Talán az a leghelyesebb, ha kerülöd a kockázatokat és kevesebbel beérve, inkább a nyugodt biztonság mellett döntesz. Az a legfontosabb, hogy ne hallgass mások úgynevezett jó tanácsaira, hanem a saját belátásod szerint dönts minden kérdésben. Párod is elég nehéz helyzetbe kerülhet, mellette is ki kell állnod, szép szavakkal, türelemmel, ugyanúgy, mint tettekkel.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Semmi sem lehet olyan fontos, mint az egészséged, és a jó kondíciód. Mindenképpen szükséged lesz egy kis kikapcsolódásra. El kellene tervezned hova is menj nyaralni, vagy legalább egy-két hetet szórakozással, pihenéssel tölteni. Ha mással nem is, legalább a hobbiddal foglalkozz, a csend és a nyugalom – amellett, hogy szórakoztat – jót tesz az egészségednek is. Néha ki kell lépni a mókuskerékből.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A látszólag semmittevéssel töltött napok, vagy hetek arra is lehetőséget adnak, hogy rendezd a dolgaidat. Átnézz régi iratokat, felkeresd azokat a barátokat, rokonokat, akik már nagyon szeretnének veled találkozni. Így nemcsak az idő repül el anélkül, hogy bárki, vagy bármi is igénybe venne, hanem ezernyi jó ötletet gyűjthetsz. Rengeteg tanácsot kaphatsz, sőt, ha szükség van rá, még bizonyos protekciókra is szert tehetsz.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
A kellemetlen meglepetéseket aligha kerülheted el. Fel kell készülnöd a hivatal packázásaira. Nem is érdemes egyelőre reménytelen ügyek intézésébe kezdeni. Ha elkerülhetetlen, akkor, pedig türelemmel végig kell járnod azokat az útvesztőket, amik nem okoznak kárt vagy veszteséget, de igénybe veszik a türelmedet. Sok szempontból a következő napok sokkal jobbat kínálnak, és kellemesebb meglepetéseket ígérnek.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Sok felesleges nyugtalanság, sőt talán nem túlzás, idegeskedés vár rád. Könnyen elveszted a türelmedet, amivel veszélybe sodorhatod az otthon nyugalmát, a családi békét. Talán azért történik mindez, mert sok mindent elhanyagoltál, amiről te is tudtad, hogy senki más nem végezheti el. A mulasztások pótlásával elejét veheted a vitáknak, de tudomásul kell venned, hogy újra és újra időzavarba kerülsz.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Csak azzal vigasztalódhatsz, hogy nem fáradsz hiába. Fellélegezhetsz egy kicsit. Elégedett, jókedvű napok várnak rád. Kondíciód kitűnő, tettvágyad irigylésre méltó, az eredménnyel, pedig igazán elégedett lehetsz. Majd a párod, illetve a családod gondoskodik arról, hogy derűs hangulatod megmaradjon. Ebben az időszakban könnyen kezelhető, sőt befolyásolható is lehetsz, mert jóhiszemű és becsületes vagy.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A vitákban csak tisztes eszközökkel vegyél részt. Nem a naptár az oka annak, hogy ezek a napok túlságosan is változatosak, mozgalmasak. Minden azon múlik, hogy a kezdetekben mennyire vagy képes kihasználni a lehetőségeket, és elkerülni a tévedéseket. A folytatás egészen jónak ígérkezik. Nagyon sokat megengedhetsz magadnak, bár kénytelen leszel a megszokottnál is jobban alkalmazkodni másokhoz.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Nem annyira a világ kényszerít arra, hogy változtass jelenlegi helyzeteden, hanem mindezt önként teszed. Egy korábbi kívánságod teljesül, ha munkahelyet változtatsz. Valójában elég nehéz feladatot vállalsz magadra, de mindezt a siker reményében. Amit az ember nagyon régen szeretne az akkor is örömet okoz, ha áldozatokkal jár. Képes leszel hamar beilleszkedni az új környezetbe, nagyszerűen alkalmazkodsz a kialakult helyzethez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top