Horoszkóp

Napi horoszkóp (03. 10. Csütörtök)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Határozott, céltudatos módon valósítod meg elképzeléseidet. Sokat köszönhetsz annak is, hogy jó szimatod mindig oda vezérel, ahol történik valami. Ennek köszönhetően a legkedvezőbb pillanatban jelensz meg a legjobb helyen. Minden jó hatással lesz munkakörülményeidre. Az üzleti életben szerencsés akciókat hajthatsz végre. Elkapkodni semmit sem érdemes, ellenben veszélyes bármit is későbbre halasztani.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Nemcsak a komoly dolgokban, hanem érzelmi kérdésekben is fontos a gyors döntés. A számodra most igaz az elferdített mondás: „ami késik, nem múlik”. A gondtalannak tűnő, szerencsés időszakok, a kedvező bolygóhatások hajlamossá tehetnek arra, hogy az élet szépségei mellett megfeledkezz a lényeges dolgokról. Ne kövesd el azt a hibát, hogy könnyelműen elsétálsz a nagy lehetőségek mellett.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Kénytelen leszel szinte kapkodva behozni bizonyos lemaradásokat. Sok idődet s pénzedet is elrabolhatja a kényszerű kapkodás. Egy kicsit hajlamos leszel a költekezésre is, amit, ha túlzásba viszel, később könnyen megbánhatod. A munkát nem elég komolyan venni, jól teszed, ha alaposan megtervezve, gondosan el is végzed. Nem érdemes semmit másokra bízni, mert helyetted sehogyan, vagy rosszul végzik el a feladatokat, amiket elvállaltál.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Egyelőre veszélyes dolog most másoknak bármilyen módon pénzt adnod. Nem ajánlatos sem kölcsönözni, sem befektetni. Lehetséges, hogy felháborít egy gyermek viselkedése, akár a Te gyermeked, akár egy kis családtag; vagy a szerelemben ér egy kisebb csalódás. Egyik esetben sem kell azonnal erőszakos eszközökhöz folyamodnod. Szinte egyik napról a másikra kiderül, hogy amiért bosszankodtál, az valójában a hasznodra válik.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ha teheted, bátran utazz el, a bolygók szinte tálcán kínálják ehhez a lehetőségeket. Ha körülményeid nem teszik lehetővé a külföldi kiruccanást, akkor belföldön szervezz egy jó kis hétvégi kirándulást. Remek ötletek jutnak eszedbe, új lehetőségek nyílnak meg előtted, hibázni, tévedni, szinte akarva sem tudnál. Ezek azok a kellemes napok, amit készakarva sem lehet elrontani, örülj ennek.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Inkább saját szeszélyeidnek köszönheted a zűrös napokat, és nem az események kedvezőtlen alakulásának. Egy fontos elképzelésed kudarccal fenyeget, pedig mindössze arról van szó, hogy rosszul választottad meg az időpontot, a megvalósításával egy kicsit várni kellene. Nem az emberismereted mond csődöt, ha most csalódsz egy jó barátodban. A félreértés hamar tisztázódik, az illető jóváteszi tévedéseit, és bőségesen kárpótol, ha veszteséget okozott.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Legyél megbocsátóbb, mert lehet, hogy még szükséged lehet arra, akitől most meg akarsz válni. A szerelemben eléggé zűrzavaros időszak köszönt rád. Nem biztos, hogy szíved választottja követi el a hibákat, most kellene belátnod, hogy időnként másnak is lehet igaza. Lehetőleg senkinek se kösd az orrára, hogy milyen gondokkal küzdesz, a problémákat ne felejtsd el, csak tedd félre, ha lehetséges, a megoldásokat halaszd későbbre.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ha van családod, akkor otthonod, és gyermeked állít szinte megoldhatatlan problémák elé. A nemzedéki ellentéteket ügyesen kellene kezelned ahhoz, hogy ne okozzanak súlyos és jóvátehetetlen hibákat. Mozgass meg minden követ, tárj fel minden forrást annak érdekében, hogy minél több pénzt tudj szerezni. Szükséged lesz tartalékokra, mert csakígy kerülheted el a várható, későbbi válságot.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Munkahelyeden is több higgadtságra, diplomáciai érzékre volna szükség, mint amennyire pillanatnyilag képes vagy. Nem kerül nagy erőfeszítésedbe, hogy megőrizd a jó kapcsolatot a főnököddel. Talán az volna a leghelyesebb, ha egy pár napot szabadságra mennél. Így lesz elég időd arra, hogy magánéletedben rendet teremts, vagy megőrizd a nyugalmat, biztonságot. Senki másra nem számíthatsz, csak önmagadra.



Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Akik eddig barátként támogattak, segítségedre voltak, azok inkább terhet jelentenek ebben az időszakban. Otthonodért, családodért is komoly anyagi áldozatokat vagy kénytelen hozni. Ezt elkerülni ugyan nem lehet, de jó beosztással mindenképpen csökkentheted. Meglehetősen nehéz helyzetbe kerülhet partnered, vagy házastársad. Az ő gondjaiból is bőven kijut neked, alaposan gondold meg minden szavad, és még jobban gondold át a lépéseidet.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Sokszor elveszíted az önbizalmadat. Ilyenkor gyakran kapkodsz, és meggondolatlanul cselekszel. Együttérző vagy, hamar meghatódsz, és mindenkin szívesen segítesz. Mindig az sikerül a legnehezebben, amit az ember leginkább szeretne. Felkészülhetsz rá, hogy esetleg leküzdhetetlen akadályokba kell ütköznöd. Az is igaz, hogy amit csak nehezen kapunk meg a sorstól, annak kétszeresen tudunk örülni.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Ha végre kiharcolsz valamit, az bőséges örömet jelent, feledtetve a korábbi fáradságot és izgalmakat. Összességében eredményesen fogod zárni ezt a hetet. Családodban elsősorban a félreértések miatt áll minden a feje tetejére. A munkahelyeden is bőven akadnak megoldásra váró problémák. Talán az volna a legjobb, ha semmivel sem törődnél igazán. Barátaid közül éppen azokra számíthatsz a legkevésbé, akikben a leginkább bízol.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top