Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 19. hétfõ)




Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
A nap kulcsszava: energikusság. Nagyon is magabiztos vagy, és szeretnél mindenáron bizonyítani elsősorban önmagadnak, másodsorban a világnak. Uralkodó bolygód, aki amúgy is felel a csatákért, most eléggé harcos természetűvé varázsol téged, mondhatni fékezhetetlenné válsz, és így sokkal hajlamosabb leszel a balesetekre, mint máskor. Fizikai erőd is hatalmas, így ma többször nem is gondolod meg mit teszel, csak mégy, mégy előre. Próbálj meg türelmesebb lenni, és konstruktívabban használni ezt a kirobbanó energiát.







Bika
(április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
A mai nap kulcsszava: lázadás, uszítás, izgatás. Komolyan gondolod a harcot a vesztesekért, és igyekszel az ő javukra dolgozni. Kifejezetten előnyös neked ez a mai nap, ha elzárt intézményeket, pl. kórházat, börtönt, nevelő intézetet, öregek napközi otthonát igazgatsz. Tudsz titkot tartani, így sikeres lehetsz minden ellenőrző vagy detektív munkában is. A Mars a 12. házban nem érzi jól magát, mert az energiákat korlátozza. Ha a születési horoszkópodban is kellemetlen fényszögei vannak, akkor azt eredményezi, hogy érzelmeidet elfojtod, vagy hajlamos leszel arra, hogy ellenszegülj annak a rendszernek, amiben dolgozol, és ez szomorúságot okozhat.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
A nap kulcsszava: kutató szellem. Ha szorgalmasabban dolgozol, sikerül majd megvalósítani kitűzött céljaidat, akár anyagi, akár szellemi célok legyenek azok. Ma könnyebben megy a barátkozás, a propagandamunka, akár társadalmi vezető is lehetnél. Negatív esetben sajnos megtörténhet az is, hogy elveszíted a barátaidat, mert esetleg túlságosan rámenőssé válsz, vagy túl sokat vársz el másoktól. Ma nagyon energikus leszel, tele lelkesedéssel, de ha a születési horoszkópodban a Marsnak kellemetlen fényszögei vannak, könnyebben sértegetsz majd másokat. Fejlesztened kéne magadban az óvatosságot és a tiszteletet mások iránt.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
A nap kulcsszava: hajtóerő. Remek napod lesz, ha olyan foglalkozásod van, amely a nyilvánosság előtt folyik. Aktív vagy, kitartó és magasan motivált, köszönve a kiváló hajtóerődnek kiválóan el tudod végezni a feladatokat, amit rád bíztak. Szorgalmadat feletteseid is észre fogják venni, és lehet, hogy ennek jutalmául magasabb pozícióba helyeznek. Ha a születési horoszkópodban a Marsnak nehéz fényszögei vannak, jobban kell vigyáznod tekintélyedre. Problémáid lehetnek az apukáddal, és sajnos még az is lehetséges, hogy egy időre el kell válnod tőle. Ez nagyon jó helyzet mindazoknak, akik fegyveres testületi karrierre vágynak.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A mai nap kulcsszava: a bátorság. Függetlenségre törekszel, tele vagy lelkesedéssel, bármit szívesen megtanulsz, akár autodidakta módon is, hiszen ma rendkívül kíváncsi vagy és mindenfajta tudomány érdekel. Lehetsz nagyon szkeptikus, de előfordulhat az is, hogy egy hitbéli vagy ideológiai kérdésben fanatikusan ragaszkodsz saját elképzeléseidhez. Nyugtalanná is tehet ez a nap, ha a valóságban nem tudsz utazni, akkor képzeletben kalandozol, pl. egy természetfilmet nézve. Ha a születési horoszkópodban a Marsnak nehéz aspektusai vannak, sok kellemetlenséggel kell számolnod külföldi utad során vagy problémákkal a külföldi rokonság miatt.







Szűz
(augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A nap kulcsszava: szenvedélyesség. Többször lesz alkalmad arra, hogy mások pénzével foglalkozz, esetleg ma több bankbn kell intézkedned. Nagyon érdeklődsz az okkult tudományok iránt, és talán túlságosan is érdekel a halál utáni élet, sőt akár foglalkozhatnál ezen ágazatok kutatásával is. Ez a nap kiváló a számodra, főleg, ha sebész, politikus, kutató, pszichológus, vagy esetleg pszichiáter lennél. Ha a születési horoszkópodban a Mars aspektusban van a Neptunnal, kerülnöd kellene az érzékfeletti dolgokkal való foglalkozást, valamint a fenoménekkel való találkozásokat.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
A nap kulcsszava: aktivitás. Nagyon szeretsz ellenkezni, erős jellemed van, és állandóan vágysz arra, hogy bizonyíthass. Vonzod azokat az embereket, akik imádnak veled vitatkozni, emiatt könnyen jogi nehézségekbe kerülhetsz, főleg ha a Marsnak a születési horoszkópodban nehéz aspektusai vannak. Az ilyen helyzetnél sokszor megtörténik, hogy az emberek korán lépnek házasságra, sietve, domináns partnert választva, vigyázz, nehogy te is ebbe a csapdába ess, mert ez különéléshez vezethet, vagy rosszabb esetben váláshoz.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
A nap kulcsszava: energikusság. Szellemi és fizikai téren is nagyon szorgalmas vagy, de ha túlfeszíted magad, könnyen megbetegedhetsz. Túl sokat vársz el azoktól, akikkel dolgozol, másoknak ezért úgy tűnhet, hogy a tempó, amit diktálsz, túlzottan gyors. Amennyiben nem tanulod meg, hogy ellenőrizd a temperamentumodat, megtörténhet, hogy nehézségeid támadhatnak munkatársaiddal. Többlet energiádat levezetheted a sportban is. Ha a születési horoszkópodban nehéz aspektusai vannak a Marsnak, megtörténhet, hogy ma többször fájdul meg a fejed, vagy belázasodsz, és figyelj jobban a munkádra, nehogy apróbb égési sérülés érjen.






Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
A nap kulcsszava: szenvedélyesség. A Mars az 5. házban kifejezetten jól érzi magát. Imádod a sportokat, ösztönzőleg tudsz hatni másokra, és jól tudsz alkalmazkodni másokhoz. Szereted a versengést, de ma nem tudsz veszíteni. Nagyon jól bánsz viszont a gyermekekkel, kiváló vagy a fegyelmezésben. Hajlamos leszel túlzásba vinni mindent, legyen az szórakozás, édességfogyasztás, szerelem, vagy bármi más. Ha a Marsnak a születési horoszkópodban kellemetlen aspektusai vannak, ma nem volna szabad hazárdjátékot játszanod, és kimondottan óvatosnak kell lenned a spekulációkban.






Bak
(december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
A nap kulcsszava: önbizalom. Úgy érzed, nagy szükséged van a biztonságra, és ezt leginkább a szülői házban találod meg. Pedig az egyik uralkodó szülő miatt, vagy egyéb családi nehézségek miatt, valószínűleg a legjobb lenne, ha minél távolabb mennél a születési helyedtől. Saját otthonodban fokozottabban fenn áll a tűzveszély, inkább fordulj vissza reggelenként és ellenőrizd a gáztűzhelyt, a hamutartókat, és mindenféle olyan eszközt, ami alkalmas arra, hogy tüzet okozzon. Enyhítened kell erős érzelmeidet is, és meg kell tanulnod az önuralmat. Ezek a napok nem alkalmasak arra, hogy összeköltözz a kedveseddel.



Vízöntő (január 21 – február 18.)





Kedves Vízöntő!
A nap kulcsszava: türelmetlenség. Nehezen fogod tudni megállni, hogy ne szólj hozzá dolgokhoz, vagy ne mondd el azonnal a véleményed, pedig a mai napra nagyon illik a közmondás: „hallgatni arany”. Határozottan véded a családodat, pedig nem is akarja senki bántani. Kíváncsi és agresszív is tudsz lenni ugyanabban az időben, nagyon türelmetlen, és túlságosan is kritikus másokkal szemben. Hiába a rengeteg jó ötlet, jó gondolat, ha nem figyelsz a részletekre is, nem tudod őket megvalósítani. Ha a születési horoszkópodban a Mars kellemetlen fényszögeket kap, akkor könnyen összetűzésbe kerülhetsz a testvéreddel vagy a rokonaiddal.







Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
A nap kulcsszava: alkalmasság. Ma könnyedén tudod növelni a családi vagyont, szorgalmasan dolgozol, hogy több pénzt tudj keresni és ezért jól fizető munkákat, vállalsz el leginkább. Hajlamos leszel bármilyen korlát nélkül költekezni, és több ajándékot adsz, mint amennyit kellene. Nagyon türelmetlenné válsz, ha elvárásaid nem teljesülnek. Szívesen vállalsz olyan feladatokat, amelyek inkább rövidtávon hoznak hasznot. Ez a mai bolygóállás különösen kedvező, ha a fegyveres testületnél, vagy állami cégnél dolgozol.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top