Horoszkóp

Ha az Ascendensed Ikrek…

A VII. ház, asztrológiai nevén Descendens – latinból fordítva leszállópont – képviseli a másik felet, azt a sors szabta embert, aki kozmikus törvényszerûségbõl lesz vagy lett a párunk, akivel házasságot köthetünk vagy élettársi kapcsolatot létesíthetünk.

A VII. ház Ascendens-függő, vagyis csak teljesen pontos születési adatok alapján számítható ki. A legideálisabb házasság akkor kötődik, ha valakinek az Ascendense nagyon pontosan egyezik a másik fél VII. házának csúcsával – vagyis a Descendensével.






 Akinek az Ascendense vagy a Napja az Ikrek jegyében áll…

 






…annak a VII. háza (Descendense: házasság, élettársi kapcsolatok) a Nyilas jegyébe esik.

A Nyilas jegyének uralkodó bolygója a Jupiter. Ha a születési horoszkópban jól áll a Jupiter, akkor általában szerencséje van a házasságában, ideális párkapcsolatban él.
A mamának mindig nagy szerepe van a házasságában.
Sokszor előfordul, hogy az Ikrek érdekeltségű ember fel akar emelkedni, és ehhez a házasságot csak ugródeszkának tekinti. Sőt az is megtörténhet, hogy a házasság kényszerből jön létre.





Ha a születési horoszkópban rosszul álló Jupitert találunk, fennáll a veszélye, hogy az Ikrek érdekeltségű ember későn házasodik, mert a Jupiter öreg bolygó. A házasságot kötheti külföldivel, esetleg özveggyel vagy elválttal is, extrém esetben egy pappal vagy vallási vezetővel.

Az Ikrek Ascendensűnek sokat számít, hogy házastársa okos legyen, és legalább középiskolai végzettséggel rendelkezzen, mert az Ikrek szeretnek beszélgetni, és szeretnek a házastársukra felnézni.

Vissza a cikk elejére >>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top