Horoszkóp

Napi horoszkóp (03. 07. szerda)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A Mars ma is a temperamentumos Vízöntő jegyéből indul úttörő útjára. Ma óriási életerőt meríthetsz a bolygóktól, minden tevékenységedben a segítségedre vannak. Másokon is segítened kellene. A mai nap intelme: ne kapkodj, ne legyél meggondolatlan. Étrendedet tervezd meg alaposabban, fizikai erőnlétedet javíthatod sok mozgással, pihenéssel, és ami a te egészséged fenntartásához elengedhetetlen: alvással.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz ma szemben áll a Holddal. Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy eleget tudj pihenni. Hagyd a problémák megoldását másra, te ne idegeskedj miattuk. Csak akkor érhetsz el komoly eredményeket, ha kipihented magad. Légy nagyon óvatos, sajnos két lassú bolygó is támadásba lendült ellened. A Szaturnusz késleltet, meggátol valamiben vagy ütköztet valamivel, a Neptunusz tévutakra vezethet.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygódat, a Merkúrt a Szaturnusz kényszeríti a többletmunkára, így nem tudsz szabadulni a sok tennivalótól. Sajnos félre kell tenned ma a kényelmet és az örömöket. Étrendedet is meg kellene változtatnod, csak a legfontosabb dolgokat fogyaszd el, mert a lassú bolygók fényszögei már nem tűrik az egészségeddel való túlkapásokat. A mai nap jó tanácsa: próbálj meg jobban alkalmazkodni másokhoz!








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold szemben áll a Vénusszal. Bár lehetnek apróbb egészségügyi panaszaid, azok mégsem olyan súlyosak, mint amilyennek látszanak. A Nap csak úgy ontja rád gyógyító sugarait, a Jupiter az egészség házadban takarít. Így joggal érezheted majd fizikailag is erősnek magad. Igazi mestere vagy a konyhai dolgoknak, jól tennéd, ha mától inkább házi koszton élnél, naponta ötször étkeznél, és nem mennél étterembe. A mai nap jó tanácsa: ne erőltesd túl magad.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Lassan elszállnak a felhők a fejed felől, és a Jupiter szórja rád szerencsecsillagait. Nézz nyugodtan a tükörbe, ragyogóan nézel ki, kívül-belül. Lehetséges, hogy alakodon szeretnél egy kicsit változtatni, ennek sincs semmi akadálya. Válassz egy sportágat, és kezdd el az edzéseket. Pároddal együtt mindketten olyan energikusak vagytok, hogy hamar kifogytok a szuszból. A mai nap jó tanácsa: lassíts egy kicsit.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygódnak, a Merkúrnak a Szaturnusz fogja a gallérját, ezért érzed azt, hogy nem úgy mennek a dolgaid, ahogyan te eltervezted. Sajnos elég felemás ez az időszak, és ha már a környezeted nagyon ideges, te leszel az egyetlen, aki meg tudja őrizni a hidegvérét. Próbálj meg továbbra is nyugodt és kiegyensúlyozott maradni, különösen ebben a zűrös periódusban, amikor a Nap, mint az életerő bolygója, kellemetlen fényszöget vet a jegyedre.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz sok energiát gyűjthet ma a Szaturnusztól és a Jupitertől. Így nem lehet okod panaszra sem anyagilag, sem erkölcsileg, sem fizikailag. Ha úgy gondolod, hogy van rajtad egy kis súlyfelesleg, nyugodtan kezdj bele a fogyókúrába. Válts bérletet a hozzád legközelebb eső fitneszterembe, vagy változtass az étrendeden úgy, hogy az a lehető legkevesebb kalóriát tartalmazza. A nap jó tanácsa: vigyázz séta vagy kirándulás közben, nehogy baleset érjen!








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó már a bőség jegyének végén jár ugyan, de még a Nyilas jegyében található. Valóságos csúcsformádat tudod hozni. Remélem, már te is érzed, hogy a Jupiter pozitív változásokat hoz az életedbe, ami persze élethelyzetek szerint többféle dolog is lehet. Fontos, hogy a lehető legkorábban tudatosítsd magadban, mi az, amit ettől az évtől vársz, és koncentrálj ezekre. Ha jól sikerült az összpontosítás, már a jövő hónap elején komoly sikereket érhetsz el.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter végre igazán otthon érezheti magát: a Szaturnuszt és a Vénuszt várja vendégségbe. Ami az egészségedet illeti, kilátásaid több mint ragyogóak. Rengeteg energiával rendelkezel, szinte a nap 24 órájában tudnál dolgozni, tevékenykedni. Ám ez nehogy arra késztessen, hogy túlzásba vidd a sok mozgást, sürgés-forgást, mert felbolydul az egész környezeted. A nap jó tanácsa: menj bulizni.








Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz most jót és rosszat ad, kap is. Ha nem viszel túlzásba dolgokat, és miért is tennéd, valamint nem erőlteted meg magad, akkor nem kell semmitől tartanod az elkövetkezendő időszakban. Vedd komolyan az intelmet, hogy tartózkodnod kellene a túlzott megterheléstől, amire sajnos hajlamos vagy. Az Uránusz a 3. Nap-házadban áll, ez balesetveszélyre is utalhat!









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A Nap a pénzügyeid területén sétál, de kellemetlen aspektusokban. Talán nincs különösebb egészségügyi problémád, viszont a Szaturnusz a Vízöntő jegyével szemben áll, és ez ugyancsak csökkentheti az energiáidat. Ezt könnyedén megakadályozhatod, ha eleget pihensz és jól táplálkozol. Rendszeresen, bőségesen reggelizel, ebédelsz és vacsorázol. Fontos szerepet kap most az életedben a táplálkozás, próbáld megcsillantani gasztronómiai képességedet a családod előtt!







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Uralkodó bolygódat, a Neptunuszt támadja a Szaturnusz. Fizikai erőnlétedet a lelki tevékenységek nagymértékben befolyásolják. Csak nagyon kis teljesítményekre képesítenek a bolygók, mert komoly lelki vagy pszichikai zavarok léphetnek fel a mai nap folyamán benned. Esetleg a szerelmed szeretné a kapcsolatotokat megszüntetni, vagy valami hasonlóra számíthatsz, mert a Szaturnusz szembenállása alapos okot adna erre is. De miután másik uralkodód, a Jupiter kellemes fényszöget kap, a nehézségeken könnyedén át tudsz majd lépni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top