Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp (2010. júl. 2-4.)

Napozz, pihenj, és nézd meg, mit üzennek a csillagok hétvégére.

Hétvégi horoszkóp (2010. júl. 2-4.)KOS: Annyi energiád lesz szombat délutántól, hogy egy hegyet is el tudsz tolni, ha úgy akarod. Okosan oszd be az idődet és az erődet, ha nem akarsz jövő hétfőre kidőlni a sorból. Az ilyen hatalmas energiák visszafelé is elsülhetnek. A legjobb, ha csupa kedvedre való programot választasz, és ha belefér, akkor egy kis takarítást beiktathatsz. Most, hogy fogyó hold van, gyorsan és hatékonyan selejtezhetsz, de sokkal fontosabb, hogy lazíts. Nem kell, sőt nem is szabad egész nap feküdnöd, tévézned. Menj ki a szabadba, és mozogj! Bármilyen nyári sportot választhatsz: strand röplabda, tollas, vízibicikli, úszás. A lényeg, hogy felfrissüljön a tested – és ezáltal a lelked is!

Hétvégi horoszkóp (2010. júl. 2-4.)BIKA: Ez a hétvége nem lesz feszültségmentes. Még jó, hogy nem muszáj emberek közé menned. Elég lesz a családodat „elviselni”. Persze nem ilyen vészes a helyzet, csak most a szokottnál ingerlékenyebb és türelmetlenebb lehetsz. Nem csoda, hiszen hajtós hét áll mögötted. A leghatékonyabb ellenszer a kikapcsolódás, ami azt jelenti, hogy csinálj egészen mást, mint hét közben! Ha pl. sokat ülsz, akkor most menj ki a szabadba, és mozogj! Itt a nyár. Ilyenkor kell strandra menni, vagy csónakázni. De az sem elvetendő ötlet, hogy egy hazai nagy vizet meglátogass. Egészen más természetes vízben úszni, mint medencében. Sőt, egy hajóút is feldobhatja a hangulatodat. Hívd el a barátaidat is!

Hétvégi horoszkóp (2010. júl. 2-4.)IKREK: Ha a barátaid valami váratlan, sőt szokatlan ötlettel állnak elő, ne mondj nemet! A hétvége arra való, hogy a hétköznapoktól teljesen eltérő dolgot csinálj. Legyél merész és vállalkozó szellemű! Az sem baj, ha te kezdeményezel. Sokféle nyári programból válogathattok. Mindenképpen menjetek ki a szabadba! Télen lehettek még eleget a négy fal között. Most lehet strandra menni, vízisíelni, szörfözni. Mindeközben okosan költekezz! Igaz, hogy hónap eleje van, de ne feledd, hogy még soká lesz a következő fizetés! Merj nemet mondani! Ha a barátaid megengedhetnek maguknak valamit, és te nem, akkor ne szégyellj szólni! Ez nem ciki. Az inkább, ha eladósodsz egy hétvégi buli miatt.

Hétvégi horoszkóp (2010. júl. 2-4.)RÁK: Ezen a hétvégén igencsak próbára lesz téve a rugalmasságod. Legyél ügyes, és semmilyen váratlan helyzet se billentsen ki! Fogadj mindent derűsen és lazán! Az a szerencse, hogy tele leszel energiával. Ezt és az egész héten felgyülemlett feszültséget valamilyen aktív, sportos programmal vezetheted le a leggyorsabban. Menj biciklizni vagy teniszezni! De el is utazhatsz valami szép helyre. Ha van kedvenced, akkor fogd magad, és menj oda! Nem muszáj ott aludnod, ha nincs túl messze, de az lenne az igazi kikapcsolódás, ha egy éjszaka nem a saját ágyadban aludnál. Kifejezetten frissítő máshol ébredni, és mást reggelizni. A környezetváltozás most is meghozza a „gyógyító” hatását.

Hétvégi horoszkóp (2010. júl. 2-4.)OROSZLÁN: Remekül fogod érezni magad a bőrödben egész hétvégén. Annyi energiád lesz, hogy egyesek megijedhetnek tőled. Vigyázz, hogy még véletlenül se erőltess senkire semmit! Jóindulatból se! Te sem szereted, ha mások győzködnek. Inkább menj, és töltsd az időt kedved szerint! Aki akar, úgyis csatlakozik hozzád. Aki nem, az megy másfelé. Te mindenképpen aktív, sportos programot válassz! Használd ki a nyarat, a jó időt! Mehetsz szörfözni, vízibiciklizni, úszni! Ezeket télen nem csinálhatod. Most van itt a szezonja. Ahogy bizonyos ételeknek is: lángos, fagyi, hal stb. Ezekből csak módjával, ésszerűen fogyassz! Nem lenne jó, ha felszednél pár pluszkilót egy hétvége alatt.


Hétvégi horoszkóp (2010. júl. 2-4.)SZŰZ: Valószínűleg tüzes, forró hétvége vár rád, szó szerint és átvitt értelemben is. Okosan kerülj minden konfliktust! Hidd el, nem gyávaság, ha kitérsz a provokáció elől! Emellett a pénzedre is vigyáznod kell. Érezheted magad jól akkor is, ha épp nincs sok a bukszádban. Például meghívhatsz pár barátot, kollégát vagy szomszédot egy kerti sütésre. Szólj, hogy mindenki hozzon valami finomat, mert azt fogjátok grillezni! Meglátod, ebből elég változatos svédasztal lesz. Amennyiben vannak gyerekek is, őket egy vetélkedővel lehet a legjobban lefoglalni. Szervezz célba dobó versenyt! Bármit bárhova lehet dobálni, plüssállatokat szennyeskosárba vagy műanyag kockát lavórba.

Hétvégi horoszkóp (2010. júl. 2-4.)MÉRLEG: Az összes toleranciádra és diplomáciai képességedre szükséged lesz a mostani hétvégén. Többen fognak megtalálni, mint azt te szeretnéd és jogosnak tartanád. Először is legyél határozott, és mondj nemet minden olyan ügyre, ami hétfőig várhat! Másodszor: ne feledd, hogy hétvége van! Neked is kell pihenned, máskülönben ki fogsz dőlni. Harmadszor: azokhoz legyen a legtöbb türelmed, akik közel állnak a szívedhez! Ők valóban fontosak. Nekik igazán szükségük van rád. Velük szervezz valami vidám programot! Nem kell horribilis összeget költened, hogy jól érezzétek magatokat. Egy hatalmas strandlabdával vagy frizbivel is felhőtlenül lehet játszani. Itt a nyár. Élvezzétek ki a jó időt!

Hétvégi horoszkóp (2010. júl. 2-4.)SKORPIÓ: Ha egészséges vagy, akkor azért, ha nem, akkor meg azért kell kimozdulnod. Ne feledd, hogy nyár van! Most lehet strandolni, szabadtéri programokra menni, kerti partit szervezni, sárkányt reptetni, vízisíelni. Ezek közül bármelyiket választhatod. Persze jó társaságban még kellemesebben telik az idő. Megint megbizonyosodhatsz arról, hogy azok, akik sokat nevetnek, szó szerint gyógyítóan hatnak rád, míg a folyton panaszkodóktól elfáradsz. Szóval sok múlhat a társaságon. Mivel hétvége van, megteheted, hogy megválogatod, kivel töltöd a szabadidődet. Nem kell jó pofát vágnod mindenhez, illetve mindenkihez. Udvariasan is kitérhetsz, elkerülhetsz unalmas embereket, helyzeteket.

Hétvégi horoszkóp (2010. júl. 2-4.)NYILAS: Igazán remek hétvége vár rád. Jó hír, hogy a kedved és az energiaszinted is topon lesz. Ne fogd vissza magad senki kedvéért! Élvezd, hogy nyár van, és lehet strandolni, meg mindenféle szabadtéri programot csinálni. Ha van kerted, akkor alakíts ki egy olyan helyet, ahol lehet grillezni, napozni. Ez utóbbihoz vigyél ki egy nagy napernyőt, lavórt, vagy spriccelőbe tegyél langyos vizet, és ezzel hűtsd magad, valamint a levegőt! Természetesen kimehetsz valamelyik strandra is. Csak arra nagyon vigyázz, hogy dél és három óra között ne legyél napon! Ha kánikula lesz, akkor az is fontos, hogy sok folyadékot igyál, és legyen valami a fejeden. Így megelőzheted a napszúrást.

Hétvégi horoszkóp (2010. júl. 2-4.)BAK: Jó nagy felfordulás vagy jövés-menés lesz nálad ezen a hétvégén. Jobb, ha előre felvértezed magad, és mindent a lehető leglazábban fogadsz. Valami elromolhat, vagy váratlan vendég toppanhat be. Ne izgasd magad semmin! Ne akard egyedül megoldani az összes felmerülő problémát, vonj be másokat! Oszd ki, hogy ki mit segítsen! Így nem fogsz beleszakadni, és kiborulni. Minden otthoni feladaton túl jusson időd a pihenésre is! Takaríts, selejtezz egy fél napot, azután menj ki a strandra vagy sétálni. Minél többet leszel kinn a szabadban, annál jobban feltöltődsz. A hétvége nem arról szól, hogy a heti lemaradást utolérd, hanem arról, hogy lazíts, és felkészülj a következő heti hajtásra.

Hétvégi horoszkóp (2010. júl. 2-4.)VÍZÖNTŐ: Elutazhatsz, de vigyázz magadra, mert a mostani hétvége balesetveszélyes helyzeteket tartogat! Mindig figyelned kell, ha el akarod kerülni a legrosszabbat. Inkább nézz többször körbe, semmint hogy egyetlen alkalmat elszalassz! De nemcsak az úton kell óvatosnak lenned, hanem otthon is. Megsérülhetsz a lakásban is. Egyaránt veszélyes terep a konyha és a fürdőszoba. Emellett a kapcsolataidra szintúgy vigyázz! Mindig fogalmazz diplomatikusan és tapintatosan! Ha ennek ellenére megbántasz valakit, akkor kérj elnézést! Minél előbb megteszed ezt, annál kisebb esélyt adsz a sértődésre. Arra is számíts, hogy izgalmas beszélgetésbe csöppenhetsz! Figyelj, mert sokat tanulhatsz belőle!

Hétvégi horoszkóp (2010. júl. 2-4.)HALAK: Meglepő fordulat történhet a pénzügyeidben. Ha beosztóan, átgondoltan költesz, akkor ez nem lehet negatív hatású, de mindenre fel kell készülnöd. Most a legnagyobb veszélyt a váratlan helyzetek és a hirtelen kiadások jelentik. Szóval ne vegyél semmit hirtelen felindulásból! Sőt, az lenne a legokosabb, ha semmit sem vennél. Keress ingyenes programot! Semmibe sem kerül egy séta, vagy kiülni a parkba egy jó könyvvel. Ha van kerted, akkor azt is élvezheted. Nem csak a munkáról szól a kert. Alakítsd ki úgy, hogy legyen egy kellemes hely, ahova kiülhetsz olvasni, teázni, beszélgetni! Egy napernyő, egy nagy cserép futónövény és pár színes kerti bútor remek hangulatot eredményez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top