Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp (2010. augusztus 20-22.)

Csinálj programot, ne vitatkozz, és készülj fel a legjobbakra. Kattints, hogy megtudd, mi vár rád a hétvégén!

Hétvégi horoszkóp (2010. augusztus 20-22.)KOS: Irigylésre méltó leszel ezen a hosszú hétvégén. Egyrészt rendkívüli népszerűségnek örvendhetsz, vagyis többen is veled akarják tölteni az időt. Másrészt különösen felfokozott, szerelmes hangulatban leszel. Ha van párod, akkor úgy intézzétek, hogy minél többet lehessetek kettesben! Elmehettek sétálni, moziba, vagy bezárkózhattok otthon, és az egész napot a szerelemnek szentelhetitek. Ha még keresed, most megtalálhatod a párodat, persze csak akkor, ha ezt görcsölés nélkül vagy képes tenni. Mindemellett jusson időd a barátaidra is! Ha ők passzívak, akkor kezdeményezz te! Hívd el őket kirándulni, bowlingozni, táncolni, vagy bármire! A lényeg, hogy együtt mulassatok!

Hétvégi horoszkóp (2010. augusztus 20-22.)BIKA: Ebből a hosszú hétvégéből azt hozhatsz ki, amit csak akarsz. Vigyázz nagyon, mert a fáradtságtól hajlamos lehetsz otthon gubbasztani, vagy egész nap takarítani. Pedig pontosan tudod, hogy ez a pár nap nem arra való, hogy behozd a többhetes lemaradást a házimunka terén. Ha már lemaradás, akkor a szórakozás és az önkényeztetés terén van mit behoznod. Mielőtt bármit tennél, állj meg egy pillanatra, és tedd fel a kérdést, hogy mit csinálnál legszívesebben! Jobbnál jobb programok közül válogathatsz. Keress valami fesztivált, vagy látogasd meg a vidéki rokonaidat, barátaidat! A környezetváltozás most kifejezetten frissítően fog hatni testedre-lelkedre. Ki ne hagyd!

Hétvégi horoszkóp (2010. augusztus 20-22.)IKREK: Ne feledd ezen a hosszú hétvégén, hogy az éremnek két oldala van! Ugyanis most lesz, ami várakozáson felül jól sikerül, és lesz, ami nagyon alatta. Ha bármit tervezel, bármit szervezel, akkor azt kezeld kellő lazasággal és rugalmassággal! Ne sértődj meg, ha az utolsó pillanatban valaki lemondja, vagy le se mondja, csak nem megy! Az emberek nagyon zaklatottak és fáradtak mostanában. Felesleges elrontanod a kedvedet miattuk. Fogd magad, a családodat, és menjetek csavarogni! Vannak helyek, ahol régen jártatok. Itt az ideje, hogy ismét felfedezzétek. De legyél nagyon óvatos minden mozdulatnál! Egy kisebb figyelmetlenség sérüléshez vezethet. Jó lenne ezt megelőznöd.
 
Hétvégi horoszkóp (2010. augusztus 20-22.)RÁK: Okosan használd ki ezt a hosszú hétvégét, de ne kapkodj! Lesz mindenre időd. Jó lenne, ha minden érintettel előre egyeztetnél. Kalkuláld be, hogy lesz, aki már szervezett magának programot, és azt is, hogy lesz, aki rugalmatlanul áll hozzá mindenhez! Ezen ne bosszankodj! A legfontosabb a párod és a családod legyen, a többiek csak utánuk következzenek! Nem helyes, ha az „idegenekkel” türelmes és megértő vagy, miközben a hozzád közel állókkal ingerült. Változtass ezen! Legyen időd a párodra! Tölts vele minél több időt! A hétvége pont erre való, hiszen hétköznap mindenki rohan. Most viszont lehet lazítani, egymásra figyelni, sőt kényeztetni egymást. Bújjatok össze, és élesszétek fel a tüzet!

Hétvégi horoszkóp (2010. augusztus 20-22.)OROSZLÁN: Ha előre felkészülsz, nem fog annyira dühíteni, hogy ezen a hosszú hétvégén több értetlen, zavaros agyú emberrel lehet dolgod. Ezen kiborulhatsz, vagy egy jót nevethetsz. Döntsd el, melyiktől fogod jobban érezni magad, és tedd azt! Jogodban áll azokkal az emberekkel és programokkal tölteni a szabadidődet, akik és amik felderítenek, kikapcsolnak és megnyugtatnak. Ez legyen a szempont, ami szerint döntesz! Szervezhetsz születésnapi kerti partit is. Hívj meg mindenkit, de kalkuláld be, hogy lesz, aki nem fog ráérni! Ezen ne sértődj meg! Mondd meg mindenkinek, hogy hozzon valami finomat, mert az lesz a menü! Egész hétvégén vigyázz az alkohollal és a napozással, ha nem akarsz az ügyeleten kikötni!

Hétvégi horoszkóp (2010. augusztus 20-22.)SZŰZ: A hosszú hétvégi programok tervezésekor vedd figyelembe, hogy anyagilag mi fér most bele a büdzsédbe! Ez nem azt jelenti, hogy otthon kell maradnod, hiszen ingyen van a séta vagy pl. a biciklizés, de nem költséges a kirándulás sem. Főleg, ha viszel magaddal otthonról szendvicset és vizet. Vagy kereshetsz olyan rendezvényeket, amikre nincsen belépőjegy. Azonban a legfontosabb, hogy mindezt ne lemondásként éld meg, mert ha elkezded sajnálni magad, akkor elrontod az egész hétvégédet. Inkább lazíts, és élvezd azt, amit megengedhetsz magadnak! Sőt legyél büszke magadra! Ez akkor fog menni, ha nem hasonlítgatod magadat másokhoz. Így élvezheted, és feltöltődhetsz. Majd jöhet a következő hét.

Hétvégi horoszkóp (2010. augusztus 20-22.)MÉRLEG: Itt a kitűnő alkalom, hogy kedved szerint válassz emberek, programok és hangulatok között. Egyszerre lesz jelen benned a vidámság, az életöröm és a türelmetlenség. Észnél kell lenned, hogy ne az utóbbi domináljon! De semmi körülmények között se utánozz senkit! Csak azt tedd, ami jólesik! A szabadidődben ehhez jogod van. Mindenesetre a családodra, a szüleidre és különösképpen az édesanyádra jusson időd! Szervezd úgy a dolgodat, hogy velük is legyél! A hétköznapok úgyis mindig rohanással telnek. Most legalább lesz időtök kiülni a kertbe iszogatni és beszélgetni. Este rakhattok tüzet, és süthettek szalonnát. Ez remek hangulatot fog varázsolni. Biztos, hogy ezt sokáig fogjátok emlegetni.

Hétvégi horoszkóp (2010. augusztus 20-22.)SKORPIÓ: Ne törődj senkivel! Fogd magad, és azokkal találkozz, akikkel kedved tartja! Nem kell és nem is lehet folyton másokhoz alkalmazkodnod. Mi lenne, ha most ők alkalmazkodnának? Persze ezt ne erőltesd, de rád se erőltessen senki semmit! Egy utazás például remek hatással lenne rád. Ha van, aki szívesen veled tart, akkor mehet, de senki se tegyen szívességet! Erősítsd meg magad abban, hogy ez se nem önzés, se nem keménység! Amennyiben ez sikerül, eszméletlen jól fogod érezni magad a bőrödben, bárhol vagy, bármit csinálsz. És ez a titok: az emberektől, helyzetektől függetlenül felszabadultan élni, és élvezni az adott pillanatot. Ezen a hétvégén ez összejöhet neked.

Hétvégi horoszkóp (2010. augusztus 20-22.)NYILAS: Semmi és senki miatt se izgasd fel magad ezen a hosszú hétvégén! Igyekezz diplomatikusan és tapintatosan fogalmazni! Vedd figyelembe, hogy akivel épp beszélsz, annak mi a gyenge pontja! Lehet ez vallás, politika vagy egy egészen hétköznapi téma: gyereknevelés, pénz, szerelem stb. Jó, ha tudod, hogy neked mi a gyengéd. Ezen a hosszú hétvégén adódhat olyan diskurzus, amelynek alkalmával valaki pont a te tyúkszemedre lép. Visszavágás helyett bölcsen hallgass! Emellett a közlekedésben is óvatosnak kell lenned. Akár autóval vagy, akár gyalog, mindig legyél körültekintő, és törekedj a láthatóságra! Ha látnak, akkor kisebb az esélye annak, hogy baj legyen. Ez nemcsak, de főleg sötétedés után kritikus.

Hétvégi horoszkóp (2010. augusztus 20-22.)BAK: Az egész hosszú hétvégéd hangulata vagy sikere azon múlik, hogy képes vagy-e lazítani. Abból fogod tudni a választ, hogy görcsösen összerándulsz, vagy felteszed a lábad, és élvezed a semmittevést. Az előbbi azt mutatja, hogy jó úton haladsz egy megbetegedés felé. Vedd komolyan, hogy ha most nem pihened ki magad, akkor majd ágyban fogsz feküdni, de nem önszántadból, hanem mert a „kor” levert a lábadról. Ehelyett mindent dobj magad mögé, és ezerrel töltődj! Keresd a kalandot, az élményeket és a derűs emberek társaságát! Minél többet nevetsz, annál több energiád lesz. Vasárnapra úgy fogod érezni, hogy egy egész hetet pihentél. Meglátod, ez nem lehetetlen. Csak tökéld el magad!

Hétvégi horoszkóp (2010. augusztus 20-22.)VÍZÖNTŐ: A hétvégéd sikerének kulcsa, hogy előre számíts egy félreértésre, és ne sértődj meg! Főleg akkor, ha egy szívednek kedves emberről van szó! Ne gondolj rosszra, és legyél elnéző! Ő is ember, de nem gonosz. Magadra se haragudj! Bárkivel előfordulhat, hogy nem figyel. Ez rád is igaz. Épp ezért az úton nagyon vigyázz! Nem lenne jó, ha megsérülnél. Különösen az alkohollal kell csínján bánnod. Ne igyál, vagy csak nagyon keveset, és számolj a hőséggel, mert ha tombol a kánikula, akkor intenzívebb az alkohol hatása. Tömény szesz helyett igyál fröccsöt vagy sört! Azonban akkor jársz a legjobban, ha a lazításnak nem ezt a módját választod. Rengeteg más lehetőséged van. Legyél kreatív!

Hétvégi horoszkóp (2010. augusztus 20-22.)HALAK: A hosszú hétvége alkalmat ad arra, hogy több programot is beütemezz. Ne kapkodj! Azt válaszd, ami felderít! A kötelességeket hagyd a hétköznapokra. Most csak azzal töltsd az idődet, ami jó hatással van rád! Tedd fel a kérdést magadnak: „Mi az, amit régen szerettem?” Lehet ez az úszás vagy barátokkal kirándulás. Itt a remek alkalom, hogy ezt felfrissítsd. Ne tétovázz, és ne várj senkire! Tudod jól, hogy a többiek „szuper” kifogásokat fognak mondani, hogy miért nem érnek rá, sőt képesek lennének a te kedvedet is elvenni. Ne hagyd! Most csak az a fontos, hogy téged mi tölt fel energiával, hiszen minden hétvégének az a funkciója, hogy regenerálódj! Ezt ne feledd!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top