Horoszkóp

A pasid karmája a neve

A pasidról a neve sok mindent elárul, de már keresztnevének kezdőbetűje is titkos tulajdonságairól beszél. Akár van pasid, akár csak kiszemeltél valakit, rövid jellemzésünk a legtitkosabb jellemvonásait tárja fel számodra.

A, Á: A vezető, csak akkor kezdj vele, ha elfogadod, hogy ő mondja ki az utolsó szót. Ez a pasi tele van erővel és szenvedéllyel, ambíciója néha kissé agresszívvé teheti.

B: Érzelmi beállítottság jellemzi, csak azt hiszi el, amit maga is lát vagy kipróbál. Sokszor szentimentális, oltalmazásra vágyó személy, aki mellé fontos egy erőskezű hölgy.

C, Cs: Hatalmas képzelőerő, kreativitás jellemzi ezt a férfit. Nyitott az újdonságokra, szívesen költözik vagy vált munkahelyet, s ez sajnos igaz a párkapcsolatára is…

D: Szorgalmas, sikeres ember, aki mindig kimászik a bajból. Önbizalma elégséges, amellyel soha nem él vissza, bár néha nem árt, ha bátorítjuk egy kicsit.

E, É: Rajong az újdonságokért, tele van vitalitással. Kiemelt szerepet játszik életében a szex, sok nővel van dolga, azonban ha rátalál az igazira, ritka hűséges társ válik belőle.

F: Ennek a pasinak a lelke igen törékeny, még akkor is, ha egyáltalán nem ezt mutatja a külvilág felé. Gyakran előfordul, hogy képtelen dönteni, s az állandó időhúzással nemritkán a rossz megoldást választja.

G, Gy: Ez a férfi titokzatos és rejtélyes, vidám és dinamikus, akit nem lehet nem szeretni! Rajong a nőkért, rendszerint későn választ párt magának, de akkor örökre.

H: Ez a pasi a megbízhatóság mintaképe, aki rendszeres életet él, egyáltalán nem jellemzik őt kicsapongások, így a külvilág talán kicsit unalmasnak tarthatja. Kiemelten fontos számára a munka és a család.

I: Nagyon érzékeny a lelke, azonnal reagál a külvilág ingereire – ezért gyakran úgy tűnhet, túl feszült az idegállapota. Nagyon figyelmes, rendszerint jó külsejű pasas, könnyen talál párt magának.

J: Intelligenciája magas, gyakran rejtett művészi képességekkel is rendelkezik. Tele van ambícióval, nem viseli jól a kudarcot, ha kell, többször is nekifut, hogy elérje céljait.

K: Óriási energiatartalékokkal rendelkezik, állandóan tele van új ötletekkel, gyakran alig lehet követni. Céljait – ha megkésve is, de – eléri, nem veti meg a kemény munkát.

L: Sokszor szélsőségesnek tűnhet környezete számára, ritkán találja meg az arany középutat, a legtöbb dolog neki vagy fekete, vagy fehér. Nehezen viseli, ha valaki nem ért vele egyet.

M: Ez a férfi sokszor abba a hibába esik, hogy belekezd valamibe, de ha az nem hoz azonnali sikerélményt, akkor hamar feladja terveit. Gyakran aggodalmaskodik, több pozitív gondolatra lenne szüksége a nagyobb sikerek eléréséhez.

A pasid neve, a karmája

N: Hatalmas energiák rejtőznek ebben a pasiban, ambícióból és kitartásból sincs hiánya. Szeret kezdeményezni, gondolkodás nélkül belevágni valami újba, legyen szó munkáról vagy szerelemről.

NY: Ritka, mint a fehér holló, így képességei is ritkák és kiemelkedőek. Ha egy Nyék vagy Nyeste nevű pasival találkozol, becsüld meg, és hódítsd meg, hisz érzelmei is egyediek.

O, Ó, Ö: Hajlamos arra, hogy céljait már az első akadály esetén feladja. Tele van szenvedéllyel, de a kitartás már hiányzik belőle, így érdemes lenne ezt fejlesztenie, egy ambiciózus nőre van ehhez szüksége…

P: Ez a pasi nagyon diszkrét tud lenni, hajlamos a magányt választani, különösen, ha munkáról van szó, hisz egyedül jobban megbirkózik a feladatokkal. Párkapcsolati téren viszont hűség és kitartás jellemzi.

R: Tele van feszültséggel, ha korlátozzák a szabadságát, akkor agresszívvé válhat. Nagyon rámenős, mégis érzékeny a lelkivilága, csak egy olyan nő mellett tud lehorgonyozni, aki nem untatja, hanem mindennap képes a megújulásra.

S, Sz: Ő egy olyan személyiség, aki rendszerint független, önálló, nincs rászorulva mások segítségére, s épp ez a kissé magányos út okozhat nála gyakori kedélyállapot-változást. Ha megtalálja párját, akkor kiegyensúlyozottá válhat teljesen. 

T: Állandóan keresi az újat, mindig szüksége van valamilyen változatosságra, különben megöli őt az unalom. Ugyanakkor fontos számára a család, szereti és védelmezi hozzátartozóit élete végéig.

U, Ü: Ezzel a ritka kezdőbetűjű névvel rendelkező pasi biztos, hogy valamilyen különleges képességgel bír. Hajlamos arra, hogy tehetségét ne használja ki megfelelően, környezetének sarkallnia kell őt arra, hogy nagyobb erőket mozgósítson sikerei érdekében.

V: Gyakoriak a hangulatingadozásai, nagyon impulzív és lelkes személyiség, általában ő a társaság középpontja. Sosem tud nyugton maradni, belső késztetést érez arra, hogy cselekedjen. W kezdőbetűvel minden tulajdonságot vegyél duplán!

Z, Zs: Erős egyéniség, harcias, de soha nem bántana senkit, sőt kiáll a gyengébbekért. Szerelemben ritkán elégszik meg egy partnerrel, de ha valakinek sikerül elcsavarnia a fejét, akkor hűséges lesz társához.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top