nlc.hu
Horoszkóp

Karmikus kapcsolatra utaló jelek

Jelek, amikből tudhatod, hogy karmikus kapcsolatban állsz valakivel

Arról, hogy léteznek karmikus kapcsolatok, minden bizonnyal te is hallottál már, sőt az is lehet, hogy részed is volt vagy van egy ilyenben.

Az emberek többsége azt gondolja, hogy a karmikus kapcsolat örökké tartó, mindennek ellenálló köteléket jelent, ez azonban nem igaz. Ahogy az sem, hogy csak a szerelemben lehet részed karmikus találkozásban.

Két ujj piros cérnával összekötve

Találkoztunk már?

Akár barátságban vagy a munkahelyeden is kialakulhat ilyen kapcsolat, a közös bennük az, hogy mindegyik tartogat számodra valamilyen fontos leckét vagy korábbról hozott törleszteni valót.

Jól sejted, ha mindebből arra következtetsz, hogy a karmikus kapcsolatok nem mindig a boldogságról és a végtelen szeretetről szólnak. Bár az vitathatatlan, hogy az átlagosnál mélyebb érzelmek szöknek szárba, amikor ilyen viszonyba keveredsz valakivel.

A karmikus kapcsolatokról úgy tartják, hogy mindegyik egy korábbi életben létrejött találkozás folytatása, és fontos célt szolgál. Ha a felek beteljesítik a rájuk bízott feladatot, pontot tehetnek a kapcsolat végére. Ez azonban nem mindig fájdalommentes.

Ha gyanakszol arra, hogy valakivel karmikus kötelék fűz össze, vedd sorra az alábbi ismertetőjegyeket.

Megnézem
Összes kép (7)

Nyitókép: Getty Images – mim.girl

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top