nlc.hu
Horoszkóp

Karmikus feladata van a Ráknak, Oroszlánnak és Nyilasnak

3 csillagjegynek dolga van az emberi kapcsolatokkal

Az emberi kapcsolatok sokszor nem csupán az életminőségünket határozzák meg, de azt is, miként vélekedünk saját magunkról.

Nehéz feladat egyensúlyban tartani az emberi kapcsolatokat, hisz kevesen vannak, akik képesek mindig a megfelelő módon cselekedni, beszélni a szeretteikkel, környezetükkel. Törékeny harmónia ez, de mindig törekedni kell a fejlődésre, hiszen egy rossz kapcsolat az élet minden területére rányomja a bélyegét.

anya és lánya

Fotó: Unsplash

Rák: tanulj meg máshogy törődni

Karmikus kötelességed: a családoddal úgy törődni, ahogy nekik jó. Akkor segíts, amikor kérik, és úgy, ahogy ők szeretnék. Ne erőltesd rájuk a saját elképzeléseidet. A társaddal is tölts több időt, hogy megmaradjon a harmónia.
Karmikus feladatod: el kell engedned azt az embert az életedből, aki ismét becsapott. Egyszer már megbocsátottál, és újból megteszed, de ez nem jelenti azt, hogy helye van az életedben, és bármikor cserben hagyhat. Legyél erős, és hagyd elmenni.

Oroszlán: ne függj másoktól

Karmikus kötelességed: próbáld meg magad úgy jól érezni, hogy egyedül vagy. Ne a szeretteid bókjaiból, a barátok elismeréséből táplálkozz, szeresd és tiszteld magad. Ettől megváltozik a velük való kapcsolatod is, felszabadultabbak lesztek mindannyian.
Karmikus feladatod: Olyan személy kerül közel hozzád, akiben egyáltalán nem bízol. Bármilyen rossz érzés ez, meg kell tanulnod, hogy sokszor olyanokkal kell együttműködni, akik nem a bizalmasaid, akiket nem kifejezetten szeretsz.

Nyilas: legyél őszinte

Karmikus kötelességed: mindig lavíroztál az életben, vagy a kényelmes helyzeteket választottad, hogy ne kelljen tenni, vagy beleugrottál a kalandokba, lesz, ami lesz alapon – soha nem a vágyaid után mentél. Itt az idő elindul arra, amire igazán vágysz!
Karmikus feladatod: gyakran megjátszod a kedvességet, hiszen leegyszerűsíti az életed. Most érkezik valaki, aki görbe tükröt tart eléd. Ha képes leszel őszinte lenni hozzá, sorsfordító lépés. Ha maradsz a játszmázásnál, te koppansz nagyot. A leckét megtanulod így is, úgy is: miért ne lehetne kellemes az út?

(via Boldsky)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top