Horoszkóp

Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2016. 12. 02.

Napi horoszkóp, ami segít elindítani a napod, legyen szó randiról, beszélgetésről vagy nagy bejelentésről. Szerelmi horoszkóp és útravaló, amit a négy elem ihletett.

Föld (Bika, Szűz, Bak) – Napi szerelmi horoszkóp

Egyszerre két életet élsz, az egyik lábaddal még itt vagy, a másikkal már ott. Persze erre az állapotra talán az lenne a legjobb kifejezés, hogy kettős életed van. 

A nap mottója: “Az elejétől fogva tudtam, hogy nekem ő kell. Mert a boldogságom csak akkor igazi, ha vele oszthatom meg.”

heti angyalhoroszkópodat láttad már?

Tűz (Kos, Oroszlán, Nyilas) – Napi szerelmi horoszkóp

Úgy tűnik, hogy nem minden barátnőd őszinte veled. Tudom, ez a gyanú már többször  felmerült benned, most azonban megleled a bizonyítékot is. 

A nap mottója: “Az ifjúság rettenthetetlensége a tapasztalatlanságból következik.”

Nézd meg a heti horoszkópodat is!

Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2015. 08. 02.

Víz (Rák, Skorpió, Halak) – Napi szerelmi horoszkóp

Semmit sem kell eltitkolnod. Igen, tudom, hogy sokszor úgy érzed, sokkal jobban jár mindenki azzal, ha titkolódzol, ha titokzatos vagy, és ha nem mondasz el rögtön mindenkinek mindent. 

A nap mottója: “Az ember addig fiatal, ameddig céljai vannak.”

Húzz egy szerelmi jóskártyát!

Levegő (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) – Napi szerelmi horoszkóp

Egészen érdekes, hogy milyen fontos neked mások véleménye. Ma képes lennél cikis helyzeteket is bevállalni csak azért, hogy valaki jó fejnek tartson.

A nap mottója: “Mivel szükségem volt rá, hogy szeressek és szeressenek, azt hittem, szerelmes vagyok. Másként szólva ostoba voltam.”

Nézd meg a pénzhoroszkópodat 2016-ra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top