Horoszkóp

Ezt jelenti a telefonszámod a számmisztika szerint

Semmi sem történik véletlenül. Még az sem, hogy éppen az a mobilszámod, ami. Érdekel, milyen üzenetet hordoz a számodra? Akkor ismerd meg, mint jelent a telefonszámod a számmisztika szerint. Ha pedig fontos célokat tűztél ki magad elé, akkor még inkább érdemes, hogy arra a számra válts, amelyik energiája a leginkább segíthet téged.

Ahhoz, hogy megtudhasd a telefonszámod üzenetét, először össze kell adnod a számjegyeket egészen addig, amíg egy számjegyű számot kapsz. Például a mobilszámod 30-666-5544, akkor a számjegyeket egyesével összeadva – 3+0+6+6+6+5+5+4+4=39 3+9=12 1+2=3 – hármat kapsz, vagyis a telefonszámod jelentését a 3-as szám leírásánál találod.

Ezt jelenti a számmisztika szerint, ha 1-es a telefonszámod

Ezt jelenti a telefonszámod a számmisztika szerint

Ha 1-es a telefonszámod, akkor a számmisztika szerint igen erős számot birtokolsz. Energiával tölt fel, és abban is segít, hogy elérd másoknál, amit szeretnél. Az üzleti életben, a munkád során éppen ezért is nagyon jól használhatod ezt az energiát és lüktetést. A párkapcsolatban viszont jobban teszed, ha nem erőlteted rá az akaratodat a társadra.

Ezt jelenti a telefonszámod a számmisztika szerint

Ezt jelenti a számmisztika szerint, ha 2-es a telefonszámod

Ha 2-es a telefonszámod végeredménye, akkor esélyt kaptál, hogy rátalálj a lélektársadra. A kettes igazán romantikus szám, amely kedvességet, tapintatosságot, megfontoltságot is jelent. Segítségével könnyebben alkalmazkodhatsz másokhoz, megértőbb és segítőkészebb is lehetsz. A túlzottan is erős és rámenős egyéniségek számára nélkülözhetetlen a 2-es szám energiájára, ők jól teszik, ha ilyen számra váltanak.

Ezt jelenti a telefonszámod a számmisztika szerint

Ezt jelenti a számmisztika szerint, ha 3-as a telefonszámod

Ha 3-as a telefonszámod, akkor erős kreatív energiákat kaptál. Ez az energia pedig különösen jól jöhet, ha kreatív, művészi vagy alkotó feladatokat végzel. A hármas inspirál, különleges kisugárzással lát el, sőt akár a hírnévhez is hozzásegíthet. Az írók és szerzők számára egészen gyümölcsöző lehet ez a szám. Ha ilyen jellegű ambícióid lennének, érdemes a telefonszámodat mielőbb hármas összegűre cserélni.

Ezt jelenti a telefonszámod a számmisztika szerint

Ezt jelenti a számmisztika szerint, ha 4-es a telefonszámod

Ha 4-es a telefonszámod a számmisztika szerint, akkor erősítheted a kitartásodat, és nagyon megbízható lehetsz. Rendkívüli módon segítheti a négyes energiája a munkádat, ha bankban vagy bármilyen más pénzügyi területen, ügyvédi irodában dolgozol. Akkor is érdemes 4-es energiájú telefonszámot használnod, ha te vagy a családfő. A megélhetéshez, a biztos alapokhoz, a stabilitáshoz ez a szám óriási mértékben járul hozzá.

Ezt jelenti a telefonszámod a számmisztika szerint

Ezt jelenti a számmisztika szerint, ha 5-ös a telefonszámod

Ha 5-ös a telefonszámod, akkor nem kell megijedned a kockázatoktól. Az ötös energiája változást, kalandokat, kihívásokat hozhat a számodra. Az életed hullámvasút is lehet, hol fönt, hol lent lehetsz. Ha minél több utazásra vagy önállóságra, függetlenségre, szabadságra vágysz, akkor még inkább érdemes olyan telefonszámot választanod, amely több 5-ös számjegyből áll, és ugyanezt a vibráló energiát hordozza.

Ezt jelenti a telefonszámod a számmisztika szerint

Ezt jelenti a számmisztika szerint, ha 6-os a telefonszámod

Amennyiben 6-os a telefonszámod energiája, igencsak jók az esélyeid, ha családra, békére, harmóniára vágysz. A hatos a támogatást, a segítségnyújtást, a gondoskodást, a felelősségvállalást is jelképezi. A szám energiája segíti a családi kapcsolatokat, erősíti az összetartozás érzését. Ha szerelmet, életre szóló társat keresel, érdemes a telefonszámodat hatos energiájú számra cserélned.

Ezt jelenti a telefonszámod a számmisztika szerint

Ezt jelenti a számmisztika szerint, ha 7-es telefonszámod

 Ha 7-es a telefonszámod a számmisztika szerint, ne lepődj meg, ha egyre erősebben vonz a misztika, az ezotéria. A hetes ugyanis rendkívül misztikus szám, nagyon erős energiát sugároz. A tanuláshoz kiváló, hiszen segít elmélyedni a tanulni valóban. Az energia bölcsességet, belső nyugalmat ad neked, pozitív gondolkodást és megnyugvást hoz az életedbe.

Ezt jelenti a telefonszámod a számmisztika szerint

Ezt jelenti a számmisztika szerint, ha 8-as a telefonszámod

Ha 8-as a telefonszámod energiája a számmisztika szerint, akkor bizony igencsak szerencsés időszakot élhetsz meg. Az üzleti életben sikerre, pénzre, gazdagságra számíthatsz. A nyolcas energia magabiztosságot és reményt is ad. Ha komoly terveket szövögetsz, a szám segítségével megvalósíthatod az álmaidat. A karrieredben is jelentősen előreléphetsz.

Ezt jelenti a telefonszámod a számmisztika szerint

Ezt jelenti a számmisztika szerint, ha 9-es a telefonszámod

Ha 9-es a telefonszámod, olyan értékek válhatnak fontossá, mint az idealizmus, az igaz barátság és a szerelem, a részvét és a megértés. Nagyon sokat segíthet a kilences energia, ha önkéntesként dolgozol, segítői vagy karitatív feladatokat látsz el. Szívesen segítesz másoknak, okos és bölcs tanácsokat adsz, nem mellesleg igazán szerencsésnek is érezheted magad.

(via AstroSpeak)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top