Horoszkóp

Senki sem tökéletes – ezek a tulajdonságok hiányoznak a csillagjegyekből

Senki sem tökéletes, mindenkinek vannak hibái. Hogy kinek mégis miben nem ártana változnia, a horoszkópokból kiderül. Vajon mely személyiségjegyek, milyen tulajdonságok hiányoznak belőled? És mi az, amit a párodban nem tudsz elviselni? Íme, minden, ami a csillagjegyekből hiányzik.

A Kos (március 20. – április 19.)

Kos jegyűként leginkább a türelem hiányzik belőled. Mindent akarsz, és mindent azonnal, ebben a pillanatban szeretnél megvalósítani vagy megkapni. Ha el tudnád fogadni, hogy a dolgok a maguk ütemében zajlanak, nem itt és most azonnal történik meg minden, amire vágysz, sokkal de sokkal sikeresebb és boldogabb lehetnél.

A Bika (április 19. – május 20.)

Bika jegyűként túlzottan is ragaszkodsz a pénzhez és ahhoz, hogy szeressenek. Folyton úgy érzed, hiányzik valami, semmi sem elég, így mindig elégedetlen vagy. Nem ártana valamivel szerényebbnek lenned, és akkor sokkal jobban érezhetnéd magad a bőrödben.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Ikrek jegyűként leginkább a tapintat és a megértés hiányzik belőled. Pedig az intelligens és okos csillagjegyek közé tartozol, csak könnyelműen és meggondolatlanul mondasz ki dolgokat. Az embereket a jellemvonásaik alapján osztályozod, nem pedig a tudásuk, a tapasztalataik szerint. Rá kell jönnöd, hogy nem minden fekete vagy fehér, számtalan egyéb árnyalat is létezik a színek között.

A Rák (június 21. – július 22.)

Rák jegyűként leginkább a higgadtság hiányzik belőled. Az érzelmeid vezérelnek, ezért különösen fontos lenne, hogy találj olyan módszert, amellyel ki tudsz kapcsolódni. Hallgathatsz zenét, meditálhatsz, sétálhatsz, vagy megnézheted a kedvenc filmedet, a lényeg, hogy levezesd az érzelmi feszültséget.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Oroszlán jegyűként a szerénység csírája sem található meg benned, de a pénz is kifolyik a kezeid közül. Minden fontos, ami neked fontos, és neked leginkább saját magad vagy fontos. A kapcsolataid óriásit léphetnének előre, ha rájönnél, hogy nem te vagy a világ közepe, mert abban másoknak is fontos szerep jut.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szűz jegyűként arra kellene rájönnöd, hogy nem minden csak felelősség és kötelesség. Lazíthatnál néha egy kicsit. A tudás, a képzettség fontos, mégsem kéne azokat az embereket lenézned, akik nem teljesítik az elvárásaidat. Kevesebb kritikával sokkal szimpatikusabb lehetnél.

Senki sem tökéletetes – ezek a tulajdonságok hiányoznak a csillagjegyekből

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mérleg jegyűként a határozottság erősen hiányzik belőled. Ha folyton méricskélsz, folyton a döntésedet mérlegeled, azt veszed észre, kifutsz az időből. Ha pedig nem mondod ki, amit gondolsz, unalmasnak fognak mások tartani, de értékelni sem fognak megfelelően.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Skorpió jegyűként a higgadtság és a tolerancia hiányzik belőled a leginkább. Amikor valaki a terhedre van, egyszerűen tudomást sem veszel az illetőről. Úgy gondolod, hogy akit nem tartasz fontosnak, az nem is veszélyes rád. Attól, hogy valakit vagy valamit nem kedvelsz, még nem kellene azonnal eltaposnod.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilas jegyűként a megbízhatóság és a figyelem biztosan hiányzik belőled. Nem ártana felismerned, kiben bízhatsz meg, vagy kinek oszthatod meg az információkat. Olyan dolgokra sem kellene az energiádat fecsérelni, melyek nem visznek előrébb.

A Bak (december 22. – január 19.)

Bak jegyűként a legnagyobb hibád, hogy nem értékeled magad eléggé, és nem figyelsz kellően másokra. A legmegbízhatóbb, legőszintébb csillagjegyek közé tartozol, de valójában csak saját magad vagy az, aki érdekel. Mindez nem azt jelenti, hogy nem értékelnél másokat, de azt igen, hogy magadat, a saját igényeidet állítod az első helyre.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

Vízöntő jegyűként igencsak hiányzik belőled a higgadtság, a türelem, és a szabadságigényed is jóval nagyobb az átlagnál. Ugyanakkor talán túlzottan is humanitárius és segítőkész vagy. Figyelj a saját igényeidre is, hiszen nem biztos, hogy mások problémái a legfontosabbak.

A Halak (február 19. – március 20.)

Halak jegyűként a stabilitás és a szervezettség mindenképpen hiányzik belőled. Ha pontosan szerveznéd az életedet, nem hagynád elúszni a dolgaidat, a feladatokat, sokkal jobban érezhetnéd magad a bőrödben. Erősen hatnak rád a negatív információk, események, amiket aztán hosszasan dédelgetsz magadban. El kellene engedned ezeket, így szabadulhatna fel a lelked.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top