nlc.hu
Horoszkóp

Tökéletes feleség a horoszkóp szerint

3 csillagjegy, akikből tökéletes feleség válik

Vajon mit tudnak, amit a többiek nem?

Rák

A Rák nő nemcsak nagyszerű szerető és tökéletes partner, de ő az, aki szívét-lelkét adja a társáért. Könnyedén ki tudja fejezni az érzéseit, a szeretetét, és pontosan ez a tulajdonsága teszi őt igazán nagyszerű feleséggé. Nagyon sok energiát fektet a párkapcsolatba, gondoskodó típus, viszont nemcsak ad, ő is szeretet, figyelmet vár a társától. Nagyon érzékeny és érzelmes, néha hajlamos lehet a drámára is.

Tökéletes feleség a csillagjegy szerint

Fotó: Getty Images/g-stockstudio

Kos

A Kos nő vezető típus, ízig-vérig független és önálló, valódi alfa-nő. A házasságban szinte bizonyosan ő viseli majd a nadrágot, de ezt finoman és nagyon nőiesen teszi. Annak ellenére, hogy határozott és céltudatos, neki is szüksége van a párja támogatására, szeretetére, figyelmére. Társát és a gyermekét is szenvedélyesen szereti, minden tőle telhetőt megtesz értük. Gondoskodó, figyelmes és nagyszerű feleség.

Oroszlán

Az Oroszlán nő bámulatosan nagylelkű, a kisugárzása pozitív, energikussága, életöröme a társára is könnyen átragad. Nagyon tud szeretni, igaz, gyűlölni is ugyanennyire, mégis kétségtelenül ő az egyik legnagyszerűbb feleség. Gondoskodó, figyelmes, és mindent megtesz, hogy mindenkor boldognak láthassa a párját, a gyermekeit. Igényli az elismerést, a kitüntető figyelmet, cserébe viszont hűséges csillagjegy, aki fáradhatatlanul teszi a dolgát a többiek kényelmééért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top