nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nem a legjobb feleség-jelöltek

Ezek a csillagjegyek nem a legjobb feleségjelöltek

Finoman szólva sem született feleségek!

Kos

A Kos nagyon értelmes, csodás nő, figyelemfelkeltő, akibe hamar bele lehet szeretni. A házasságban nagyon hűséges és kitartó, de az is igaz, mindezt nem teljesen önzetlenül teszi. Ha nem teljesíted az elvárásait, ha nem adod meg neki, amit akar, könnyen lehet, kisétál az ajtón és keres magának valaki mást. Az ellenőrzést nagyon nem szereti, ahogyan azt sem, ha korlátokba ütközik. Ha nincs meg a személyes szabadsága, akkor igazi fúriává változik, ami sem neked, sem neki nem lesz jó.

Hanyag feleségek - horoszkóp szerint

Fotó: Getty Images

Nyilas

Ha izgalmakra vágysz, mindenképpen Nyilas nőt kérj feleségül. Ő ugyanis amellett, hogy rendkívül szenvedélyes csillagjegy, képtelen hosszasan egy helyben maradni. Neki változatosságra, kalandra, szórakozásra, kihívásra és nagyon sok inspirációra van szüksége. Kétségtelen, hogy mellette sosem fogsz unatkozni, viszont egyetlen nyugalmas perce sem számíthatsz. Arra is érdemes nagyon odafigyelned, hogy ha úgy érzi, elveszed tőle a levegőt, vagy vissza akarod tartani a céljaitól, akkor olyan gyorsan válik köddé. Ahogy a Kos nőnek, ha a Nyilasnak sem adod meg a teret, akkor nem fog jól működni a házasságban, sőt, kifejezetten rossz feleség válik belőle. Általában ezeknek válás a vége. A Nyilas nő felé az út: tartsd a tempóját, és tartsd fent az érdeklődését.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top