Horoszkóp

Melyik szárnyat választod? Ezt üzenik az angyalok

Válassz egyet az angyalszárnyak közül. Ezúttal nem a személyiségedre vonatkozó információkat tudhatsz meg, hanem személyes üzenetet kapsz az arkangyalok egyikétől. Vajon melyik angyalszárny a legvonzóbb? Ne gondolkodj hosszan, válaszd a legszebbet. Nos, melyiket választottad?

Válassz tehát egyet a négy gyönyörű angyalszárny közül. Lényeges, ne hezitálj túl hosszan, figyelj inkább a megérzésedre. A szárnyak ugyanis egy-egy arkangyalt rejtenek. Tudattalanod, az intuíciód segít, hogy a számodra legfontosabb útmutatást kaphasd meg. A kép alatt találod az angyali üzenetet, amely a jelenlegi problémádra, élethelyzetre adhat választ. Melyik angyali szárnyat választod?

arkangyalok üzenet angyalszárnyak1. Rafael arkangyal szárnyát választottad

Rafael a gyógyítók segítője. Az ő segítségét kérheted, amikor meg szeretnél gyógyulni valamilyen betegségből, vagy az életedet akarod meggyógyítani. Természetesen a gyógyítóknak is segít, így ha te is gyógyítóként munkálkodsz, nem véletlen, hogy éppen rá esett a választásod. Rafael akkor is segít, amikor utazásra készülsz. Bárhová is indulj, vigyázni fog rád. Az arkangyal színe a mályva és a sárga. Használhatsz levendulát vagy ánizst, amikor kapcsolódni szeretnél vele.

2. Mihály arkangyal szárnyát választottad

Mihály a legfőbb arkangyal. Legyőzi a sötétséget, a gonoszt, és megóv téged, ha olyan munkát végzel, ahol szembe találhatod magad a negatív és ártó erőkkel. Az angyal segítségét kérheted a lelki fejlődésedhez is, vagy amikor más oldalról szeretnéd a dolgokat megközelíteni, látni. Az arkangyal színe a vörös és az arany. Mihállyal kapcsolatban léphetsz, ha tömjént vagy mirhát használsz és viselhetsz piros vagy arany színű ruhát is.

3. Gábriel arkangyal szárnyát választottad

Gábriel arkangyal leginkább arról ismert, ő vitte a hírt Máriának, hogy Isten gyermekét hordja a szíve alatt. Gábriel a lélek őrzője és vigyázója. Óvja és vigyázza a kisgyerekeket, és a születések idején is mindig melletted tartózkodik. Kérheted az angyali segítség a megfelelő kommunikációhoz, és akkor is, amikor ihletet szeretnél az íráshoz. Gábriel színe a kék és a narancs, illata a jázmin, így ezeket érdemes használnod vagy viselned, amikor kapcsolatba szeretnél lépni vele.

4. Uriel arkangyal szárnyát választottad

Uriel arkangyal abban segít, hogy kapcsolódhass az őseidhez, az elődökhöz, lezárhasd a múltat. Békét és igazságot teremt a lelkedben és az életedben is. Hozzásegít ahhoz is, hogy tisztán láthasd a dolgokat, megtalálhasd a megoldást az életedben adódó kihívásokra, problémákra. Uriel arkangyal színe a barna és a zöld. A szantálfa és a kamilla illatával léphetsz vele kapcsolatba.

(via the earth tribe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top