Horoszkóp

Ez a spirituális betegség 4 tünete

Hallottál már a spirituális betegségről? Bármilyen furcsa, de létezik. Számos, nagyon jellemző tünetet is produkál. Melyek ezek? Vajon hogyan és miről ismerheted fel, hogy spirituális betegségben szenvedsz? Ez a négy jelzés nagyon erősen utalhat rá. Észrevetted már valamelyiket magadon?

Amikor valaki a spirituális betegség tüneteit fedezi fel magán, többnyire spirituális gyógyítókhoz fordul. A diagnosztizálás, a gyógyítás nem könnyű, hiszen a problémák sokféleképpen jelentkezhetnek, és számos egyéb betegség tüneteihez is hasonlóak lehetnek. Az orvosságok többnyire hatástalanok, a jelek a lélek betegségére utalnak. A sikeres kezeléshez a spirituális betegséget kiváltó ok gyökerét kell felismerni. Íme a négy leggyakoribb jelzés.

1. Félelem

A félelem minden betegnél jelentkezik. A pácienst váratlanul és hirtelen fogja el a megmagyarázhatatlan rettegés, szorongás. Ahelyett, hogy élné továbbra is az életét a megszokott rendje szerint, kihasználná a lehetőségeket, a változásokkal, a spirituális beteg mindentől retteg és a munkáját képtelen elvégezni. A gyógyulás érdekében a félelem legmélyebb okát kell kideríteni.

2. Diszharmónia

Leginkább akkor lehetünk a boldogok, amikor harmóniában, elégedettségben élünk. Ehhez az is szükséges, hogy meghalljuk a lélek üzenetét, figyeljünk a belső hangokra, az intuícióra. A spirituális betegség gyógyításának egyik kulcsa pontosan ez. Felderíteni a diszharmónia gyökereit – mi okozta, mikor kezdődött, hogyan jelentkezett –, és odafigyelni a lélek sugallataira.

3. Magány

A magány önmagában nem tünet. A magány, az elhanyagoltság érzése annál inkább. Ebben az esetben is az érzés gyökereit érdemes kutatni. Már testi tünetek is jelentkezhetnek, vajon azok, milyen üzeneteket hordoznak? Az intuíció, a belső sugallat ebben az esetben is segíthet a gyógyulásban, az okok feltárásában, ha a beteg hajlandó meghallani.

Ezek a spirituális betegség erős tünetei, jelei

4. Megtört lélek

A lélek több okból törhet meg. Ilyenkor a beteg úgy érzi, elveszített mindent, elveszítette a kapcsolatot a lelkével, kilátástalannk érzi az életét. A megtört lélekre további erős és figyelmeztető tünetek utalhatnak:

  • krónikus depresszió
  • erős negatív gondolatok
  • kétségbeesés
  • érzelmi távolság
  • döntési képtelenség
  • a kezdeményezés hiánya
  • szomorúság
  • kedvetlenség, közömbösség
  • feledékenység
  • öngyilkos gondolatok

Ha felismernéd magadon a spirituális betegség tüneteit, érdemes segítségért mielőbb szakemberhez fordulnod. Nagyon fontos lenne, próbáld meghallani az intuíciód hangját, sugallatait is, hiszen az a gyógyulásban, a megoldásban is a segítőd lehet. 

(via ewao)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top