Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek az első randi sem jön össze

Ezeknek a csillagjegyeknek már az első randijuk sem jön össze. Kínosan feszengenek a másik társaságában, vagy éppenséggel alig várják, hogy menekülőre foghassák. Vajon melyek azok a csillagjegyek, akik jobb, ha még randit sem beszélnek meg egymással, mert annyira különbözőek? A horoszkóp elárulja őket. Vajon te köztük vagy?

A Szűz és az Oroszlán randija

A Szűz okos, nagyon szeret olvasni, nagyon keményen végzi a munkáját, és sokkal logikusabb és gyakorlatiasabb, mint amennyire merész vagy bátor. Az Oroszlán önfejű és akaratos, meglehetősen pimasz, és mindenkor azt szereti érezni, ő a főnök. Annak ellenére, hogy a Szűz a legkiválóbb beosztottak egyike, a párkapcsolatban nem szeretne alárendelt és beosztotti szerepet vállalni. Annál pedig ő is makacsabb, hogy folyamatosan tegye a szépet az Oroszlánnak. Már ebből is azonnal látható, ezeknek a csillagjegyeknek az első közös randira sem kéne elmenniük. Mégis nagyon vonzódnak egymáshoz. A Szűz csak később jön rá, az Oroszlántól sosem kapja meg a számára oly fontos biztonságot és támogatást, az Oroszlán pedig a kitüntető figyelmet, a folyamatos dicséreteket hiányolja párjától. Ha együtt is maradnak, hosszú távon mégsem valószínű, hogy boldogok lehetnek egymással.

A Halak és a Nyilas kapcsolata

Tűz és víz ez a két csillagjegy. Szó szerint is, hiszen a Halak a vizes jegyek közé, míg a Nyilas a tüzes jegyek közé tartozik. A Halak rendkívül érzékeny és érzelmes, a Nyilas jelszava a szabadság és a függetlenség. Imád utazni és menni, a kötöttségeket, az elvárásokat, a szabályokat, a túlzott ragaszkodást viszont annál kevésbé kedveli. A Halaknak éppen az utóbbiak a legfontosabbak. Akkor mégis miért randiznak egymással? Jó kérdés. Már csupán azért is, mert a Nyilast a Halak hosszú távon valójában nagyon untatja. Az is igaz, eleinte a filozofikus beszélgetések lázba hozzák mindkettőjüket, és az ágyban is nagyon jól megértik egymást. Idővel a Halak ragaszkodása és az egyre szaporodó számonkérések már kifejezetten bosszantják a Nyilast, a Halak pedig nem érti, mégis miért kell a párjának folyton mennie. A vitákat könnyen elkerülhették volna, ha az első randit sem beszélik meg egymással.

Ezeknek a csillagjegyeknek az első randira sem kéne elmenniük

A Vízöntő és a Skorpió randevúja

A Vízöntő és a Skorpió kapcsolata tökéletesnek mondható – amíg megmaradnak a barátságnál. A Skorpió rendkívül érzelmes csillagjegy, aki alapvetően hűséges és nagyon barátságos típus. Utóbbiak a Vízöntőről is elmondhatók azzal a különbséggel, hogy ő a legbonyolultabb szerető. Az érzelmeket nagyon nehezen értelmezi, azt pedig végképp nem bírja, amikor a Skorpió faggatja, és minél közelebb próbál a lelkéhez kerülni. Az érzelmi manipulációtól végképp a falra tudna mászni. A Skorpiót a Vízöntő távolságtartása dühíti fel. Miért randiznak? Talán azért, mert mindkettőjük kisugárzása nagyon különleges és nagyon erős. Mindketten nagyon okosak és intelligensek, ráadásul az ágyban sem okoznak egymásnak csalódást. Kapcsolatuk az első néhány randit követően gyorsan véget ér. Ők azok, akik sosem jutnának kompromisszumra egymással.

(via the talko)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top