Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy mindenkinél agresszívabb

Ez a három csillagjegy mindenki másnál agresszívabb. Pillanatok alatt fölkapják a vizet, a türelem rájuk csöppet sem jellemző. A legszebb bennük, hogy miután jól kiordították magukat, pillantok alatt lehiggadnak és úgy tesznek, mintha mi sem történt volna. A környezetük néz rájuk csupán hüledezve. Kikről van szó? A horoszkópból máris kiderül. Te is köztük vagy?

A Kos a legagresszívabb csillagjegy

kos horoszkóp agresszióA Kos minden más csillagjegynél agresszívabbnak mondható. Nem véletlen, hiszen uralkodó bolygója a Mars, amely egyúttal a háborúk istene is. Türelmetlen, rendkívül robbanékony csillagjegy, esélyt sem ad, hogy megbeszéljétek a konfliktus gyökerét vagy meggyőzhesd a saját igazadról. Ha valami ütközik a saját véleményével, szinte azonnal felkapja a boxkesztyűt. Nem képes kontrollálni magát és addig nem higgad le, amíg ki nem adta magából a dühét. Szerinte csak az ő véleménye a mérvadó, csak az a jó, amit ő annak hisz. Nem tudod meggyőzni az ellenkezőjéről, de valójában nem is érdems. Ő azt sem ismerné be, amikor jókora szarvashibát vét.

Az Oroszlánnal nem összeakasztani a bajszot

oroszlán horoszkóp agresszióAz Oroszlánnal sem érdemes ujjat húzni. Ugyanakkor rá az is igaz, ok nélkül sosem dühöng. Az ordításra viszont meglehetősen könnyedén talál okot. Mindenkit hibáztat, minden problémáért téged okol. Végülis ő a király és az esetek többségében pontosan így is viselkedik. Ha megpróbálnád letaszítani ő fennségét a trónról, na azzal húznád ki igazán a gyufát. Nem érdemes megzavarni abban, amit éppen csinál, mert semmitől sem robban fel jobban, legföljebb, ha akkor piszkálod, amikor fáradt. Nagyon könnyen megsértődik, mindent azonnal a szívére vesz. Ő az a csillagjegy, aki sosem bocsát meg. Jobb elkerülni akkor is, amikor rossz a kedve, inkább várd ki türelmesen, mire visszanyeri pozitív önmagát. Általában nem tart sokáig.

A Nyilas nyila sosem téveszt célpontot

nyilas horoszkóp agresszióA Nyilas, az előbbi kettő mellett a harmadik tüzes csillagjegy, ezért nem véletlen, hogy ő is rendkívül lobbanékony és agresszív típus. Sosem téveszt célt, az íjja mindenkor pontosan a céltábla közepébe talál. Gyűlöli, ha meg próbálod keresztezni az útját, a céljait, vagy meg akarod állítani az elhatározásában. Óriási haragra gerjed, szóval őt sem érdemes provokálni. Sosem köt kompromisszumot, amiről úgy gondolja, jár neki, azt tűzön-vízen át megszerzi. Amikor bosszantja valami vagy valaki, sosem számol tízig, sőt valójában egyig sem, pillanatok alatt éktelen haragra gerjed. Nem érdemes célba venni, mert mindig előb talál előbb célba. És mint tudott, ő sosem lő mellé. Légy vele inkább jóban, nem nehéz és sokkal kifizetődőbb.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top