Erre vágynak a csillagjegyek az első randin

Kari Szilvia | 2018. Január 23.
A csillagjegyek egészen másként viselkednek az első randevún, meg aztán persze a többin is. Vajon mire vágynak igazán? Mit jelent számukra az álomrandevú? A horoszkóp segít a válaszokban, és persze abban is, hogyan szervezd meg az első találkozást, de legalábbis mit javasolj, hogy az igazán emlékezetes maradhasson.

A Kos (március 20. – április 19.)

A Kos férfi sportos, lelkes, aktív. Ha igazán meg szeretnéd őt lepni az első randin, foglalj például bowling-pályát, de a billiárdot is értékelni fogja. Még az sem baj, ha fogalmad sincs, eszik vagy isszák ezeket a játékokat. Biztos lehetsz benne, örömmel megtanít a szabályokra.

A Bika (április 19. – május 20.)

A Bika férfi szívéhez a klasszikus úton, vagyis a gyomrán keresztül vezet az út. Egy különleges vacsorával azonnal leveszed őt a lábáról. Azt viszont érdemes észben tartanod, ha nincsenek különösebb tapasztalataid még a konyhában, az első randihoz inkább egy ismert éttermet válassz ki, mintsem odaégesd a vacsorát.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek férfi amellett, hogy szórakoztató és vonzó, az eszéről is igencsak híres. Viszont könnyen elunja magát, nem mindenkor egyszerű a figyelmét ébren tartani. Nyert ügyed lesz nála, ha az első randin moziba, színházba vagy bármilyen szórakoztató előadásra kíséred őt el.

A Rák (június 21. – július 22.)

A Rák férfi inkább visszafogottabb típus, ezért az első randira feltétlenül olyan programot javasolj, amit kettesben tölthettek. A barátoknak bőven elegendő lesz őt később is bemutatni. Séta és beszélgetés a parkban, aztán pedig mennyei sütemény a közeli cukrászdában tökéletes ötlet lesz.

Ilyen első randira vágynak a csillagjegyek (Getty)

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán férfit erősen érdeklik a külsőségek. Hogy elbűvöld őt, ezért az első randin tégy meg mindent, hogy bomba jól jelenhess meg. Kifejezetten szereti a feltűnést, a hatásos belépőket, ezért is jár szívesen vidám és hangos társaságokba, ahol büszkén mutathat be téged a többieknek.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz férfi kiváló szervező, bízd rá magad egészen nyugodtan, benne biztosan nem fogsz csalódni. Remek az ízlése, ezért kérd meg, hogy az első randira javasolja ő a kedvenc éttermét. Alapvetően bizalmatlan típus, a meghódításához türelemre mindenképpen szükséged lesz. Kitartással ugyanakkor elnyerheted a szívét.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg férfi a menő programokat kedveli a leginkább. Ehhez persze nem árt tudni, mit tart menőnek. Jazzkoncert vagy régi autók kiállítás biztosan lázba hozza őt, de bármit értékelni fog, ami leköti a figyelmét. Szórakoztató mozi, vidám beszélgetés tökéletes tippek lehetnek az első randira. 

A Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió férfi nagyon szereti kézben tartani a dolgait, így az is biztos, már az első randin is mindent ellenőrizni szeretne. Javaslatot tehetsz neki, de inkább hagyd rá a szervezést. Szívesen beszélget egy fényűző hotel bárjában, ahol egyetlen mozdulat sem kerüli el a figyelmét, ő a testbeszéd szakértője is.

Másként képzelik el a csillagjegyek az első randevút (Getty)

A Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas férfi nagyon kíváncsi típus, az unalmas monológokat csak rövid ideig viseli el. Nyitott a művészetekre, ezért az első randira remek ötlenek fog tartani egy fotókiállítást, de az érdekesebb múzeumok, képtárak is lekötik a figyelmét, ahogyan koncerteken is szívesen tombolja ki magát.

A Bak (december 22. – január 19.)

A Bak férfi is inkább a kiszámíthatóságot, a nyugalmat kedveli. Az étterembe vezető séta közben szívesen beszélget. Inkább a visszafogottságáról ismert, az eldugott, minőségi, mégsem túlzottan drága vendéglők meglágyítják hűvös szívét. Az első randit követően búcsúcsókra még inkább ne számíts, de ha megígéri, biztosan felhív.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő férfin nem könnyű eligazodni, mert ő inkább a saját világában él. Ha vele randizol, felejtsd el a hagyományokat, a különlegest, az egyedit keresd inkább. Rajong a legújabb technikai vívmányokért, érdekli a csillagászat, de fantasztikus filmeket is szívesen néz.

A Halak (február 19. – március 20.)

A Halak férfi elsőre magabiztosnak és határozottnak tűnik. Tégy úgy, mintha ez így is lenne, miközben pontosan tudod, a valóság egész mást fed. Kedves és udvarias, a túlzott hangzavart viszont ő sem kedveli. A blues elvarázsolja, ezért az első randi helyszínéül érdemes olyan éttermet javasolni, ahol elbújhattok a figyelő tekintetek előtt, miközben lágy dallamokat hallgattok.

(via horoscope daily)

Exit mobile version