Horoszkóp

Ezekért a sorozatokért, filmekért rajonganak a csillagjegyek

Vajon melyik a kedvenc sorozatod? És melyikért lelkesedik a párod a leginkább? Bármilyen furcsán is hangzik, a horoszkóp még abban is segít, hogy melyik sorozat illik az egyéniségedhez a leginkább. Keresel valami újat? Nézd meg a csillagjegyed szerinti filmet! Nem fogsz csalódni.

A Kos (március 20. – április 19.)

Kos jegyűként az idegeid kötélből lehetnek, mert téged kifejezetten vonz a horror, a misztikus és fantasztikus történetek. Nem véletlenül ejtett rabul az Odaát (Supernatural) című sorozat. Nos, ha eddig valamilyen rejtélyes módon kimaradt volna az életedből a démonokkal, szörnyekkel és szellemekkel küzdő srácok története, akkor itt az ideje, hogy belepillants ebbe az igazán izgalmas és vérpezsdítő sorozatba.

A Bika (április 19. – május 20.)

Bika jegyűként szinte egészen biztosan elvarázsoltak téged is a Harry Potter-regények. Talán alig vártad, hogy megfilmesítsék az izgalmas és megunhatatlan történeteket. Kétségtelenül rongyosra olvastad a könyveket, és vélhetően elsőként váltottál jegyet a moziba is. Érzékeny, jószívű és elképesztően odaadó csillagjegyként nem csoda, hogy kedveled a szimpatikus és nagyon szerethető hősöket. Jó hírünk van számodra, már most ingyenesen megnézheted a legújabb Harry Potter-filmet.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Ikrek jegyűként gondolkodó típus vagy, nyitott és kalandvágyó. Nem véletlenül rajongsz talán egészen kicsi korod óta a képregényekért, a szuperhősökért. Nyilvánvalóan máris alig várod a legújabb Marvel-filmet a moziban. Ki a kedveced? Hulk vagy inkább Pókember, esetleg Amerika kapitány vagy éppenséggel Vasember kalandjai nyűgöznek le? Vagy szinte mindenki együtt, a Bosszúállók szerepében? Ezek a filmek kihagyhatatlanok, és te nem is maradnál le egyikről sem.

A Rák (június 21. – július 22.)

Rák jegyűként a családi történetekhez, a szívszorító romantikus filmekhez vonzódsz a leginkább. A vidámság, a humor sem áll tőled távol, ezért a Jóbarátok című sorozatnál semmi más nem lophatna vidámabb pillanatokat a mindennapjaidba. A jóbarátok komikus történetei méltán népszerűek, és persze a végén mindegyikük párra, szerelemre talál. Kell ennél több az önfeledt szórakozáshoz? Talán csak egy mozifilm.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Oroszlán jegyűként lenyűgöznek a királyokról, királynőkről, az igazi vezéregyéniségekről szóló történetek. Talán még a Disney-hercegnők meséit is szívesen követed. A történelem alapból is érdekel, ezért minden olyan sorozatért lelkesedsz, amely valós történeten alapul. Szerencsére mostanság egyre nagyobb számban készülnek az izgalmasabbnál izgalmasabb történelmi sorozatok. A Tudorok, Viktória és Albert (Victoria) vagy éppenséggel II. Erzsébet (The Crown) élettörténete téged is elvarázsol, épp úgy, mint a Spartacus vagy a Borgiák.  

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szűz jegyűként alapos, lelkiismeretes és maximalista típus vagy. A gondolkodásod logikus és kristálytiszta. Nem véletlen, hogy Sherlock Holmes csavaros történetei egészen elragadják a képzeletedet. Szerencséd van, mostanság a regények mellett briliáns sorozatokkal és mozifilmekkel is tisztelegnek a kiváló és különleges nyomozó képességei előtt a filmes alkotók.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mérleg jegyűként alapvetően romantikus típus vagy, de a fantasy sem áll tőled távol. A méltán népszerű Gyűrűk ura-trilógia ugyan nem feltétlenül romantikus történet, de bámulatos és lenyűgöző világot tár fel az olvasó és a néző előtt. A fantasztikus kaland nem véletlenül inspirált számos sorozatot, mozifilmet, számítógépes játékot. A megunhatatlan könyv előtörténetét, a Hobbitot sem érdemes kihagynod. A jó ezúttal is elnyeri jutalmát, míg a gonosz meglakol bűneiért. Ez a te világod.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Skorpió jegyűként nagyon szívesen kutatod a titkokat, keresed az összefüggéseket, szenvedélyes típus vagy, aki megküzd az igazáért. A Trónok harca című történet nem véletlenül áll nagyon közel a lelkedhez. A bámulatosan izgalmas sorozat elképzelt helyszínen játszódik, mégis rendkívül valóságosnak hat. A folytatásra és egyben befejezésre még legalább egy évet várni kell, de addig is érdemes újra és újra feleleveníteni az eddigi részeket.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilas jegyűként otimista és nagyon nyitott csillagjegyként ismernek téged. Mondhatni rólad, szinte vadnak születtél, hiszen független és szabad a lelked. Dr. Who különös történetei nem véletlenül ragasztanak még téged is a képernyő elé. A főszereplő, Archer szabad gondolkodását rólad is mintázhatták volna az alkotók. Ráadásul ez a valaha futó leghosszabb sorozat.

A Bak (december 22. – január 19.)

Bak jegyűként az egyik legcéltudatosabb és legkitartóbb típusnak számítasz. Te lehetnél az a mozihős, aki a leglehetetlenebb és a legreménytelenebb helyzetben sem adja fel, kitart és küzd, hogy bevégezze a feladatát. A Walking Dead apokaliptikus világa és cselekménye különösen erősen hat rád. Annak ellenére, hogy téged nem különösebben vonzanak a sorozatok, ennek a történetnek te sem tudsz ellenállni. Nem véletlen, milliókat ejtett már rabul.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

Vízöntő jegyűként minden érdekel, ami újdonság, ami egyedi és ami sci-fi. Az univerzum világa ámulatba ejt még téged is, rajongsz a világűrben zajló izgalmas és fordulatos kalandokért. Biztosan betéve ismered a Star Wars összes epizódját, ahogyan a vadonatúj Star Trek-sorozatból sem mulasztanál el egyetlen részt sem. Az eredetiség, a különleges látásmód, az új ötletek mindenkor felcsillantják a szemed.

A Halak (február 19. – március 20.)

Halak jegyűként a mesék világa hozzád különösen közel áll. Szívesen álmodozol arról az elképzelt világról, ahol a jók elnyerik méltó jutalmukat, míg a rosszak nem kerülhetik el a büntetést. Az Egyszer volt, hol nem volt (Once Upon a Time) című sorozat pontosan egy ilyen képzelt világba repít téged. A valóságból kiléphetsz legalább arra az időre, amíg az egyes részeket megnézed, a lelkedet pedig optimizmussal töltheted fel.

(via culture astrology)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top