Horoszkóp

Melyik telihold tetszik a leginkább? Izgalmas üzenet vár rád

Melyik telihold tetszik a leginkább? Választásodhoz személyes üzenet, jóslat kapcsolódik. Vajon mit üzen ezúttal az univerzum? Mi az, amire mindenképpen érdemes a következő napokban odafigyelned? Tanulságos részletek következnek.

A hold kiszámítható, rendkívül megbízható és hűséges társa életednek. Soha nem hagy el, soha nem késik, rendíthetetlenül halad az égbolton a maga útján sejtelmes fényt sugározva az éjszakában. Telihold idején különösen látványosan ragyog az égbolton. Misztikus, rejtélyes és nagyon különleges energiákat sugároz. Nem véletlen, hogy jósolni vagy a mágikus szertartásokat kipróbálni is telihold idején érdemes a leginkább.

Most magadnak is jósolhatsz kihasználva a telihold erejét. Nézd meg ezeket a káprázatos képeket, és válassz egyet a teliholdak közül. A közeli jövőre vonatkozó személyes üzenetet a képek alá görgetve találod.

telihold üzenet teszt jóslás

Az 1. telihold üzenete

Légy óvatos, ne tedd kockára sem a szerelmi életedet, sem a pénzügyeket. Ha igazán biztonságban szeretnéd tudni a pénzed, ne bízd másokra és ne bízz meg mostanában mások tanácsaiban sem, inkább hallgass az ösztöneidre és kezeld magad. A párkapcsolatodra is veszély leselkedik, figyelj a társadra többet, töltsetek együtt minél több időt, ellenkező esetben könnyen elveszítheted őt. Nyisd meg a szíved, és újra fellobban közöttetek a szenvedély. Ha még egyedül élsz, nagyon közel már az izgalmas és mindent elsöprő találkozás. Ez az időszak a legalkalmasabb rá, hogy megtedd a megfelelő lépéseket. Nagyon bölcs és megfontolt ember vagy, használd a képességedet. Azonnal megérzed, amikor valaki be akar csapni vagy elárul téged, a megérzéseid ebben az időszakban még erősebben működnek.

A 2. telihold üzenete

Ha ez a Hold és égbolt tetszik a leginkább, akkor elmondható rólad, rendkívül erősek a megérzéseid. Mindenkor nagyon átgondolod, megfontolod a lehetőségeket, mielőtt meghoznád a végleges döntést, pedig az intuíciódra figyelve könnyedén megoldhatnád a problémákat. A pénzügyekkel kapcsolatos utolsó erőfeszítéseid sokat segíthetnek, hogy elrendezhess minden fontos ügyet az életedben. A múltban meghoztál egy ítéletet, egy döntést, ami veszteségekkel járt, az abból leszűrt tanulságok vezetnek téged most az utadon, a lelked végre megkönnyebbülhet, fellélegezhet. A mostani tökéletes időszak arra, hogy új kihívásokba fektesd az energiádat és a bőség beköszöntsön az életedbe. Öröm és boldogság vár rád, amit mindenképpen megoszthatsz majd a szeretteiddel is. Úgy tűnik, megkaptad végre az áldást, amire nagyon vártál.

A 3. telihold üzenete

Néhány hónap, néhány telihold, és végre kézzel foghatóan tapasztalhatod az anyagi gyarapodást. Előléptethetnek a munkahelyeden, vagy a vállalkozásod új erőre kap, esetleg új feladatok, új kötelezettségek lendítik fel a pénzügyi helyzetedet. Az érzelmi életedben, a párkapcsolatodban sem kell végre nagyobb problémákkal szembenézned, boldogság vár rád, az aggódást, a félelmeket elengedheted végre. A párkapcsolatban megtalálhatod önmagad, azt adhatod, aki vagy, végre önmagad lehetsz, és olyan izgalmas tulajdonságokat fedezhetsz fel, amelyekről eddig fogalmad sem volt, hogy ott rejtőznek benned.

(via mystical raven)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top