Horoszkóp

Melyik égboltot választod? Többet árul el rólad, mint sejtenéd

Melyik égboltot választod? Melyik látványa nyűgöz le a leginkább? Választásod sokkal többet árul el a személyiségedről, mint sejtenéd. Izgalmas és meglepően pontos személyiségteszt következik. Vétek lenne kihagyni.

Nézd meg a képeket alaposan. Vajon melyiket találod a legkülönlegesebbnek? Melyik az, amelyik szerinted a legvonzóbb, a legszebb? Döntésed különleges információkat árul el a személyiségedről. Nos, mit tudhatsz meg magadról ezúttal? Válassz egy gyönyörű képet, és mindenre fény derül.

égbolt személyiségteszt

Ha az 1. égboltot választottad

Az első égbolt szerint igazán eredeti és nagyon őszinte a személyiséged. Nem véletlen, hogy ki nem állhatod a hazug, önző és hiú embereket. Mindenkor a tőled telhető legjobbat és legtöbbet teszed, legyen szó munkáról, tanulásról vagy az otthoni feladatokról. Munkatársaid, a barátaid és a közeli szeretteid nem véletlenül értékelnek téged oly nagyra. Bármikor támaszkodhatnak rád és a szeretetedre. Másoknak talán fel sem tűnik, mennyire érzékeny típus vagy, pedig a durvaságot, a goromba szavakat különösen rosszul viseled.

Ha a 2. égboltot választottad

Biztosan nem szereted a vitákat, a veszekedéseket, ha ezt a képet választottad. Alapvetően békés, nyugodt és kiegyensúlyozott a személyiséged, a környezeted felé is inkább csendesen, békésen fordulsz. Egyszerre vagy introverált és extrovertált, vagyis az adott helyzeten is múlik a nyitottságod, illetve az, hogy mennyire tartasz távolságot másokkal. Akik igazán közel állnak a szívedhez, pontosan tudják, mennyire kedves és szeretetre méltó típus vagy. Inkább a jót látod másokban, és sosem a problémákra vagy a hibákra összpontosítasz.

Ha a 3. égboltot választottad

Ha ez a harmadik kép tetszik a legjobban, választásod azt sugallja, spontán típus lehetsz. Szívesen döntesz és cselekszel az adott pillanat szerint. Jól is teszed, hiszen a legjobb dolgok mindig akkor történnek veled, amikor élsz a váratlanul adódó lehetőségekkel, így tartod a leginkább kézben a közeli és a távolabbi jövőt is. Energikus típus vagy, szereted a változásokat, a kihívásokat, optimista az életszemléleted. A környezetedben élőket erősebben inspirálod, mint hinnéd. Éppen ezért is bízhatnál bátrabban az ösztöneidben, a megérzéseidben, hiszen az intuíciódra figyelve még sikeresebb lehetnél az életedben.

Ha a 4. égboltot választottad

Igazán megfontolt ember lehetsz, ha ezt a képet választottad. Biztosan valamennyi égboltot alaposan végignézted, mielőtt döntöttél volna. Érdeklődő és nagyon kíváncsi típus vagy, szívesen tanulsz új dolgokat, nagyon sok minden érdekel téged. Könnyen lelkesedsz, de ugyanilyen könnyen meg is unod a folyton ismétlődő feladatokat. Izgalmakra, szenvedélyre vágysz, a leghatékonyabban is akkor tudsz dolgozni, amikor a munka leköti a figyelmedet, és lelkesedve végzed. Önálló és kreatív a személyiséged, szívesebben dolgozol egyedül, mint nagyobb társaságban.

Ha az 5. égboltot választottad

Ezen a képen az éjszakai égbolton cikáznak a villámok. A vihar rohamosan közeledik. Választásod azt jelenti, olyan ember vagy, aki könnyedén és szívesen köt barátságokat, társaságban jobban érzed magad, mint egyedül. Az érzéseidet mélyen magadba rejted, nem szívesen feded föl mások előtt azt, amit valóban érzel, ugyanakkor az sem véletlen, hogy nagyon jól megérted a többieket. Szívesen kérnek tőled tanácsokat, mert nagyon helyén valók a meglátásaid. A szeretteidnek azért bátran megmutathatod a valódi lelkedet.

Ha a 6. égboltot választottad

Ez a kék, mégis felhős égbolt azt árulja el rólad, hogy olyan személyiségtípus vagy, aki számára a szabadság és a függetlenség jelenti a legfontosabb értékeket. Valójában némi lázadó hajlam is lakozik benned. Nem kedveled az összeütközést, a vitákat, inkább megpróbálsz egészséges távolságot tartani másokkal. Pozitívan tekintesz az életedre, nem engeded meg magadnak, hogy eluralkodjanak rajtad a negatív érzések. A próbálkozásod ellenére időnként mégis előfordulhat, hogy elborít a kétség, a bizonytalanság.

(via zen magazine)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top