Horoszkóp

Melyik tengerparton nyaralnál? Ezt mondja el rólad

Csempéssz egy kis forróságot a tél kellős közepébe. Nézd meg a szebbnél szebb tengerpartokról készült fotókat, és válaszd azt, ahol a legszívesebben pihennél vagy nyaralnál, nemcsak most, hanem az év bármely részében. Döntésed többet árul el rólad, mint gondolnád. Nos, melyik tengerpartot választottad?

A hideg téli napokon valódi melegséggel töltheti el a lelked, ha csak néhány percre is elképzeled, ahogyan a finoman melengető tengerparti napsütésben lógatod a lábad. Ugye, már a gondolat is jókedvre derített? Ez az izgalmas személyiségteszt számos dolgot árul el rólad. Döntésed ugyanis, hogy melyik csodaszép tengerparton süttetnéd a hasad a legszívesebben, nagyon sok mindent fellebbent a személyiségedről, a belső tulajdonságaidról.

Nincs más hátra mint eldönteni, melyik tengerparton nyaralnál a legszívesebben. Nézd meg fotókat, válassz egyet a képek közül, végül olvasd el a rád vonatkozó leírást. Felkészültél? Akkor kezdődhet a játék.

tengerpart személyiségteszt

(Fotók: Getty)

Ha az első tengerparton nyaralnál

Tájékozott, olvasott ember lehetsz, ha ezt a képet választottad. Céltudatosan és szervezetten éled az életedet, mottód a kevesebb, mindig több lehet. Visszafogott típus vagy, inkább kevesebbet mutatsz kifelé, mégis, akik ismernek téged, pontosan tudják, mennyire inspirálsz másokat, milyen erősen hatsz a környezetedben élőkre.

Ha a második tengerparton nyaralnál

Választásod megfontoltságról árulkodik. Sosem döntenél elhamarkodottan, a lehetőségeket mindenkor alaposan végiggondolod. A kockázatos szituációkat inkább elkerülöd, a biztosra mész. Nem is döntesz rosszul, így téged veszteségek is csak nagyon ritkán érnek.

Ha a harmadik tengerparton nyaralnál a legszívesebben

Kedves, szelíd és romantikus típus lehetsz, ha ezt a naplementés tengerpartot választottad. A nyugalom, a kiszámíthatóság a legfőbb értéked, amelyet bármikor kész vagy megőrizni. Bármiről dönts, mindig figyelembe veszed a szeretteid kéréseit, igényeit is. Szeretet és harmónia árad belőled.

Ha a negyedik tengerparton nyaralnál

Igazi egyéniség lehetsz, ha erre a képre esett a választásod. Kreatív és nagyon nyitott típus vagy, azért dolgozol, hogy minél többet és minél jobbat hozhass ki magadból. Azzal is pontosan tisztában vagy, a végeredmény mindenkor csak és kizárólag rajtad múlik.

Ha az ötödik tengerpartot választottad

Szisztematikus és céltudatos ember lehetsz, ha erre a tengerpartra utaznál a legszívesebben. Remekül kommunikálsz, és szinte mindig pontosan tudod, melyik ösvényre lépj, hogy a legegyszerűbben érkezhess célba. Sokan úgy hiszik, manipulálod az embereket, pedig csak arról van szó, hogy te mindig egy lépéssel mások előtt jársz.

Ha a hatodik tengerpartot választottad

Választásod szerint optimista és egy picit talán naiv típus lehetsz. Nem véletlen, hogy a körülötted élők kihasználják jóhiszeműségedet, a kedvességedet. Valójában tisztában vagy ezzel, és így is képes vagy az élet szebbik oldalát látni. Szívesen találkozol a barátaiddal, pedig előfordul, hogy rossz útra vezetnek téged. Nem árt, ha picit óvatosabb vagy velük.

(via abrozzi)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top