Horoszkóp

Melyik szívet választod? Ez vár rád Valentin-napon

Milyen különleges nap vár rád február 14-én? Mire számíthatsz Valentin-napon? Válassz egyet a színes szívek közül, és máris megismerheted a jóslatot. Nos, melyik színes szívet választottad? Mit ígér neked? Izgalmas és szerelmes válasz vár rád.

Valentin-nap a szerelmesek napja. Évek óta népszerű itthon is, a legtöbben örömmel és szeretettel várják és ünneplik Bálint napját. Kíváncsi vagy, milyen napra ébredsz február 14-én? Máris megtudhatod, ha választasz egyet a színes szívek közül. Hogy a jóslat minél pontosabb legyen, nézd meg a szíveket, és amelyik a legjobban tetszik, azt a képet válaszd.

valentin nap jóslat színes szívek

Ezt jósolja Valentin napra a rózsaszín szív

valentin nap jóslat rózsaszínHa a rózsaszín szívre esett a választásod, emlékezetes és imádni való Valentin-napra számíthatsz idén. Mindegy, hogy gyertyafényes vacsorával töltitek az estét vagy moziba mentek, az is biztos nagyon szerelmes hangulatban leszel te is és a párod is. Az érzelmek ismét fellángolnak közöttetek, akkor is, ha már hosszabb ideje vagytok együtt. Úgy érzed, ismét beleszerettél a társadba.

Ez a Valentin-napi jóslat vár rád, ha a zöld szívet választottad

valentin nap jóslat zöldValószínűleg idén nem olyan Valentin-nap vár rád, amilyenre a szíved mélyén vágysz. Könnyen lehet, egyedül töltöd a Valentin-napot, de az is lehet, felébred benned a féltékenység, az irigység, mert csupa boldog párt látsz magad körül. Próbáld meg száműzni ezeket a negatív és romboló érzéseket a szívedből bármilyen nehéznek is tűnjön. A mások boldogsága iránt érzett öröm téged is hozzásegít, hogy hamarosan párra találhass, és a következő Valentin-napot már szerelmesen tölthesd.

Ezt jósolja a sárga szív Valentin-napra

valentin nap jóslat sárgaA sárga szív meleg és meghitt pillanatokat ígér Valentin-napra. Inkább begubózva, az otthon melegében töltitek a szerelmesek estéjét forró teát kortyolgatva, mintsem hangosabb társaságba mennétek ünnepelni. Romantikára, melengető érzésekre számíthatsz február 14-én, a szíved biztosan szeretettel töltődik fel ezen a napon. Ha még egyedül élnél, akkor sem érdemes búslakodnod, hiszen minden okod megvan a bizakodásra.

A fekete szív jóslata Valentin-napra

valentin nap jóslatHa a fekete szívet választottad, könnyen előfordulhat, valamilyen bajba kerülsz Valentin-napon. Megeshet, összevitatkozol a szerelmeddel valami apróságon, vagy történhet valami, ami elszomorítja a szíved. Idén jobb, ha nem tervezel semmi különösebb ünneplést Valentin-napra, inkább engedd szélnek az elvárásokat. Az is megeshet, később megbánod a döntést, amit február 14-én hozol meg. Történjen bárhogyan is, utólag nem érdemes túlzottan keseregni mindazon, ami elmúlt.

Ez a piros szív Valentin-napi jóslata

valentin nap jóslatSzenvedélyes, tüzes napra számíthatsz, ha a piros szívet választottad. Most még inkább észreveszed, mennyire vonzónak talál téged a párod, és persze te is őt. Az érzések valósággal fellángolnak közöttetek. Kimozdulni biztosan nem szeretnétek otthonról, hiszen alig várjátok egész nap, hogy egymást ölelhessétek, csókolhassátok. Talán még a munkára sem igazán tudsz majd koncentrálni, mert a szerelmed és a szerelmes este jár a fejedben.

Ezt jósolja Valentin-napra a lila szív

valentin nap jóslatIzgalmas napra számíthatsz, ha a lila szívet választottad. Olyan új dolgokat fedezhetsz fel a párodban, amelyekről eddig nem is gondoltad, hogy benne lehetnek. Virágszirmokként nyíltok meg egymás előtt, a párkapcsolatotokban Valentin-naptól kezdődően új fejezet kezdődik. Mindketten rájöttök, mennyire fontosak vagytok egymásnak, és hogy mennyire összetartoztok. A szerelmetek talán sosem volt még ennyire stabil és erős.

A kék szív jóslata Valentin-napra

valentin nap jóslat kékA Valentin-napot mindennél csodásabbnak és szebbnek fogod látni idén, talán még akkor is, ha különösebben nem ünnepelted korábban. A szívedben olyan erősen és mélyen ébrednek fel az érzések, mint amilyen hatalmas a kék égbolt, és amilyen mély a kék óceán. Most igazán szerencsésnek érezheted magad, hiszen sosem voltál még ennyire boldog és szerelmes. Párod is hasonlóan érez.

A narancssárga szív Valentin-napi jóslata

valentin nap jóslat narancssárgaAmellett, hogy igencsak elfoglalt leszel Valentin napon, vidámságra, önfeledt szórakozásra, kikapcsolódásra is számíthatsz. Ne is foglalkozz vele, mit terveztél korábban a szerelmesek napjára, hagyd magad az eseményekkel sodorni, és spontán dönts a legvonzóbb program mellett. Ha párban élsz, bízd magad a szerelmedre, ő pontosan tudja, mivel okozhat neked igazi meglepetést és maradandó élményt.

(via meaww)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top