Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legnagyobb újító

Ezek a csillagjegyek hihetetlenül kreatívak, ha újdonságról esik szó. Falják az újat, a különlegeset, az egyénit. Minden érdekli őket, ami más, mint a megszokott vagy kijárt út. A horoszkóp szerint az ötletekben, a döntésekben is kivételesek. Vajon te is a legnagyobb újítók közé tartozol? A horoszkópból erre is fény derül.

A Vízöntő problémamegoldó képessége egyedi

újító csillagjegyek vízöntő horoszkópA Vízöntő a leginnovatívabb, legegyedibb és talán a legbonyolultabb csillagjegy is valamennyi közül. Különleges fantáziavilágának köszönhetően bámulatosan képes az összefüggéseket látni, a problémára könnyedén rávilágít, ahogyan a megoldást is gyorsan kiszűri. Rendkívül intelligens és okos típus, ennek is köszönheti egyedi problémamegoldó és elemzőképességét. Igazi feltaláló és ötletember, aki sokszor különcnek tűnik, ugyanakkor nagyon segítőkész is. Emberbarát, nagyon közvetlen, viszont nem tűr semmiféle korlátozást, kötöttséget. Nem fél a kockázatoktól, és bátran ellentmond a pesszimista típusoknak. A céljait nem adja fel, így a jutalmat is mindenkor learatja. Minden újdonság érdekli, igazi felfedező, újító és lázadó csillagjegy.

Az Ikrek a legtehetségesebb szónok

ikrek horoszkóp újító csillagjegyekAz Ikrek nem véletlenül tartozik az újító csillagjegyek közé. Bámulatos szónoki képességgel rendelkezik, minden újdonság és információ érdekli, folyamatosan fejleszti, képezi önmagát, a tudását. Szívesen tanul nyelveket, közöttük sokan többet is beszélnek. Kitűnően, rendkívül logikusan érvel, erős inspirációjának köszönhetően az ötletei egyediek, újszerűek, kreatívak. Ő az a csillagjegy, aki az eszéről is híres, kíváncsiságának, érdeklődésének köszönhetően többféle műfajban, munkakörben is remekül megállja a helyét. Már kisgyerekként sem fogyott ki a kérdésekből, és felnőttként is megmarad ez az őszinte érdeklődése, lelkesedése, tudásszomja. A mobilkütyük szinte hozzánőnek, nem véletlenül, mert nem szeretne lemaradni a legújabb hírekről, eseményekről, inspirációkról.

A Nyilas a leginnovatívabb ötletgyáros

újító csillagjegyek nyilas horoszkópA Nyilas amellett, hogy optimista, szabad és független csillagjegy, kreativitásban, fantáziában sem utolsó. A felfedezők ösvényét járja, ő biztosan nem áll be a sorba, és nem tapossa a többiekkel együtt a kijárt utakat. Nyitott minden újdonságra és lehetőségre, képtelen egy helyben ülni, folyamatosan mozgásban van. Nem ismeri a félelmet, spontán és rugalmas, időnként pedig igencsak újszerű ötletekkel áll elő. Ami számára magától értetődő ötlet, az másoknak hajmeresztőnek tűnhet. Azokat a célokat, amelyeket szívből akar megvalósítani, mindenkor el is éri, akkor is, ha furcsának, szokatlannak, újítónak számít. Az élet pedig mindenkor őt igazolja.

újító innovatív csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek az újdonságra törekszenek (Getty)

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top