Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy megszenvedi a márciust

Ezek a csillagjegyek különösen nehéz és problémákkal teli hónap elé néznek. A tavasz kezdete idén nem a kikeletről, és nem is az ébredő természet gyönyörű színeiről marad számukra emlékezetes. Hogy mégis miért szenvedik meg a márciust, a horoszkópból kiderül. Te is köztük vagy?

Az Ikrek nem fogja szeretni a márciust

ikrek csillagjegy március legrosszabb hónap horoszkópA Jupiter bolygó kedvező fényszögek esetében igazán szerencsés időszakot ígér, ellenben ha visszafelé halad, avagy retrográd mozgást végez, a helyzet már csöppet sem tűnik rózsásnak. Az Ikrek esetében ez utóbbi történik márciusban. Inkább káosz és zűrzavar, mintsem nagyszerencse köszönt rád az elkövetkező napokban. Március 8-án a bolygó a párkapcsolatodat bolygathatja fel, így nőnapon virág helyett inkább vitákra számíthatsz. Jobban teszed, ha visszanyeled a büszkeségedet, és megpróbálod kerülni a konfliktusokat. Később boldog leszel, hogy megtetted. Ha még egyedülálló vagy, mostanában még több erőfeszítésre lehet szükséged az ismerkedéshez. A Jupiter mellett uralkodó bolygód, a Merkúr is hátráló mozgást végez – az utóbbi időben már nem először -, ami kommunikációs nehézségeket, meg nem értést, újabb feszültségeket okoz. Bizonytalan lehetsz a párodat illetően, egyik percben szakítani akarsz, a másikban mindennél közelebb szeretnéd érezni magad hozzá. Március minden bizonnyal az év legrosszabb hónapja lesz, éld túl, aztán minden sokkal egyszerűbben halad a maga útján, hiszen 2018 a boldogságot ígéri neked.

A Mérlegnek az otthon nem lesz édes márciusban

mérleg horoszkóp 2018 márciusMárcius 17-én a Mars a Bak jegyébe lép, mindez pedig a Mérleg otthonára, a családi életére hat majd igen erőteljesen. A megszokotthoz képest is érzékenyebb lehetsz, az idegeidet ugyanis jócskán felborzolja ez a bolygóállás, a feszültségek bizony síráshoz vezethetnek. Talán jóval fényesebbnek látod vagy legalábbis szeretnéd látni az otthoni körülményeket, mégis rá kell jönnöd, a felújítást, az átalakítást nem halogathatod tovább. Nem söpörheted tovább a szőnyeg alá a problémákat, szembe kell nézned azokkal. Bármennyire is gyűlölöd a vitákat, márciusban a konfliktust nem kerülheted el a pároddal. Az is biztos, le kell ülnöd vele és felnőttként megbeszélni a gondjaitokat. A legrosszabb forgatókönyvet is számba kell venned, akár szakításra is sor kerülhet. Az otthon, édes otthon mottót márciusban jobb, ha elfelejted, a következő napokban az nem a nyugalom szigete lesz. Olyan típus vagy, aki nagyon nehezen hozza meg a döntéseket, a tavasz első hónapjában még fontosabb, hogy alaposan gondold át a következő lépést, fontolgass magadban bármit is. Légy körültekintő, és gondolj arra, ennek a hónapnak is vége lesz egyszer.

A Skorpió életét a pénz keseríti meg márciusban

skorpió horoszkóp 2018 márciusA Skorpiót szintén a Jupiter-retrográd viseli meg a leginkább a következő időszakban. Szinte bizonyos, hogy a bankszámládnak csöppet sem tesz majd jót a márciusi konstelláció. A gondosan félretett pénzed alaposan megfogyatkozik, és áprilisban sem számíthatsz komolyabb bevételre. Az élet tehát a pénzügyekben tesz próbára téged. Bármilyen nehéznek is tűnjön ez az időszak, jusson eszedbe, egyszer véget ér. Légy határozott és magabiztos, ami alapból is jellemző rád, és gondolj arra, 2018 bőven tartogat még sikereket a számodra. Használd született kreativitásodat, szükséged is lesz rá. Próbáld meg az aggodalmakat, a félelmeket elengedni akkor is, ha a kilátások egyelőre semmi jóval sem kecsegtetnek. Túléled a megpróbáltatásokat, amelyek pontosan arra tanítanak téged, hogy a jövőben megélhesd és még inkább értékeld a valódi bőséget. A szerencse előbb pártol melléd, mint hinnéd. Ne add fel hát a reményt, történjen veled az idei tavasszal bármi is. Horoszkópod útmutatása szerint tervezd meg máris a pénzügyeket az előtted álló hónapokra, és akkor nem lesz baj.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top