Horoszkóp

Melyik állat fejezi ki leginkább a lelked? – 1. rész

Az asztrológia ügyes eszköz lelkünk még jobb megismeréséhez.

A csillagjegyek megmutatják az alapértékeinket, személyiségünk legjellegzetesebb vonását. De vajon ha választhatnánk, milyen állatok lennénk? 

Kos
Nagy, ragadozó állat szimbolizálja, mint egy tigris vagy gepárd. Gyorsan, erőteljes és agresszív. Bármikor cselekvésre kész, nem az az ijedős fajta. Hajlandó megvédeni mindazt, amiért harcolt, legyen szó kisebb vagy akár nagyobb dolgokról is. Fontos a függetlensége, de szeretteihez hűséges, számíthatnak rá, hogy megvédi őket.

Bika
Bár jele a bikához kötődik, de leginkább a medve tükrözi a lelkét és a jellemét. Tudja, hogyan kell felkészülni arra, ha éppen egyedül marad, legyen az egy hosszabb időszak akár. Sokoldalú és erős, ami a túléléshez elengedhetetlen. Hűséges, ha a barátairól és a családjáról van szó.

áprilisi horoszkóp

Ikrek
Okos és intelligens, mint a róka. Gyors észjárása segít elkerülni a veszélyes vagy kockázatos helyzeteket, és pozitív megoldásokat kínál a problémákra. 

Rák
Érzékeny és szerető személyisége inkább emlékeztet a szarvasra, mint egy rákra. Kecses és zárkózott, olykor kimért, de ezzel takarhatja félénkségét is. Szenvedélyes és mély a szeretete, de gyorsan kimenekül azokból a kapcsolatokból, amelyek túl sok fájdalmat vagy kellemetlenséget okoznak.

Oroszlán
Végtelen büszkeség jellemzi, ezért ha megbántják, vagy megsérül, nincs, aki ne venné észre rajta. 

Astrology Answers

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top