nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik igazi állatbolondok

3 csillagjegy, aki jobban szereti az állatokat, mint az embereket

Négylábú, esetleg nyolc, szőrös vagy sem, ezeket a csillagjegyeket nem érdekli. Kivétel nélkül minden állatot szeretnek.

Egyes csillagjegyek ösztönösen vonzódnak az állatokhoz, és sokkal egyszerűbben tudnak kapcsolatot kialakítani velük, mint az emberekkel. Ők azok, akik a házi kedvencekre családtagként tekintenek, és biztos lehetsz benne, hogy jól el is kényeztetik őket. 

Bika

A Bikák rendkívül védelmezőek, a házi kedvencek pedig tökéletes lehetőséget nyújtanak arra, hogy felelősségérzetüket kiéljék. Türelmes és odaadó gazdik, akik egyszerűen rajongva szeretik az állatokat. Nem antiszociálisak más emberekkel szemben, de kifejezetten visszahúzódóak tudnak lenni, és ilyenkor az állatokkal való kapcsolódás az, ami segít nekik visszatöltődni testileg és lelkileg egyaránt.

Dr Dolittle

Jelenet a Dr. Dolittle című filmből (Fotó: AFP)

Ikrek

Az Ikrek szociálisak, igénylik mások társaságát, de ezt nem korlátozzák ezt csak emberekre, sőt. Rajongva szeretik az állatokat, és a boldogságukhoz elengedhetetlen egy állandó szőrös barát. Felelős gazdiként mindent meg akarnak adni a kis kedvencüknek, de cserébe „ki is használják” őket, ugyanis folyamatosan erőt nyernek négylábú barátaik jelenlétéből. Az Ikrek jegyűek úgy is név szerint ismerik a kutyafuttató ebjeit, ha ők maguk egyébként éppen nem gazdik.

Rák

A Rákok rendkívül intuitív alkatok, ezért sokkal könnyebben ráhangolódnak az állatokra, mint az emberekre. Ez nem azt jelenti, hogy az emberi kapcsolataikat nem veszik komolyan, szó sincs róla. Egyszerűen arról van szó, hogy ezekkel a kis lényekkel szinte ösztönösen kapcsolódnak, és szavak nélkül is mély kapcsolatot tudnak kialakítani. A csillagjegy szülöttjei néha úgy érzik, hogy mások nem értik meg őket, ilyenkor az emberi kapcsolataikat picit háttérbe szorítva az állatok mellett keresnek menedéket. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top