Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek a macskájuk a legfontosabb

Néhány csillagjegy maga is egy állat nevét képviseli, nem meglepő, hogy fontos szerepet tölt be házi kedvencük az életükben. Például egy macska.

Vannak, akik azt állítják, egyenesen lelki társként tekintenek cicájukra. Oké vagy nem oké, ezek a személyek, nem meglepő módon, sokszor bármilyen emberi kapcsolatuk elé helyezik négylábú kedvencüket. Íme, melyek ezek a csillagjegyek.

Bika

A legjobbak legjobbjaival szereti körbevenni magát, legyen szó társról, barátról vagy a legszebb bútorról. Nincs ez máshogy a macska kiválasztásánál sem, a tökéletes kell neki. Ha pedig már megvan, akkor rendkívül odaadóan gondozza, és rengeteg időt tölt vele. 

Forrás: ThinkstockPhotos

Rák

Úgy kezeli a macskáját, mintha az a gyermeke lenne. Igen, el is kényezteti rendesen. Nagyon szereti, ha van kit ápolni és gondozni, csak ne ember legyen. Ők hajlamosak arra, hogy korlátozzák a szeretet iránti igényüket. 

 

Oroszlán

Tudja, hogy mindig, minden körülmények között számíthat kedvencére, ezért akármilyen kemény napja is van a munkahelyén, vagy rossz a kedve, amikor hazaér, tudja, hogy macskájára mindig számíthat.

Bak

Egyike a legambiciózusabb jeleknek, ami azt jelenti, hogy mindig a következő nagy dobást keresi. Az események részévé akar válni, a sűrűjében szeret lenni, nem szeretne kimaradni semmiből sem. Ezért tesz is, ha kell, harcol, csak hogy elérje a célját. Talán emiatt kedveli jobban macskája társaságát, akivel nem kell megharcolnia a legtöbb dologért.

Halak

Otthonülős típus, akinek a tökéletes este egy netflixes sorozatból, egy tál popcornból és a kanapén elheverésből áll. Jobban szeret egyedül lenni, nem keresi a másokkal való interakciót, sokkal jobban érzi magát a macskája társaságában. 

 

Your Tango

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top