Horoszkóp

Melyik indigógenerációval érkeztél a Földre?

Az indigógyerekek, illetve már nagyon sok felnőtt is ragyogó indigószínű aurájáról kapta a nevét. Különleges, egyéni feladattal érkeznek a Földre, született gyógyítók, segítők, akik fáradhatatlanul munkálkodnak, hogy élhetőbb hellyé tehessék a világot. Már öt generációjuk született a Földre. Vajon te is köztük vagy?

Születését megelőzően valamennyi indigólélek küldetésként vállalta mások tanítását, gyógyítását. Már öt nemzedékük él a Földön, és végzi szorgos munkáját. Ugyanakkor valamennyi generáció eltér egymástól, egyedi ismérvekkel rendelkezik. Vajon te is az indigók közé tartozol? Melyik generáció tagjaként érkeztél a Földre?

Lényeges tudnod, a feladatot nem azonnal, pici gyerekként kezdted vagy kezded el. A spirituális ébredés első jeleikor érezhetted vagy érzed, hogy valami mást szeretnél az életedben, mint ahogyan addig éltél. A Szaturnusz bolygó állása szerint nagyjából 7 évenként változik az életed. Mivel ez a bolygó 28 évenként halad át a zodiákus egészén, ezért a lelki ébredés, a változás iránti vágy valamikor a 28. születésnapod környékén indul el benned.

Az indigók első generációja: az Alfa

Ez a nemzedék az 1958–1968 közötti években született, aurájuk kékes-zöldes-lilás színű. Ők az első igazi harcos generáció tagjai, akik először kérdőjelezték meg a régi és egyre inkább elavult rendszereket, és elindították az első valódi változást. Az első generáció spirituális ébredése valamikor 1986 és 1996 között történhetett.

Az indigók második generációja: a Béta

Ez a nemzedék 1968–1978 között született. Az ő aurájuk szintén kékes-zöldes-lilás színben ragyog. Ők azok, akik 1996 és 2006 között érezték, hogy fontos küldetéssel érkeztek a Földre. Ekkor kezdtek kutakodni, vajon mi lehet a feladatuk, milyen célból születtek, mire rendeltettek. Sokan azóta spirituális gyógyítóként, tanácsadókként tevékenykednek.

indigógyerekek generációk

Vajon te is az öt indigógeneráció tagja vagy? (Thinkstockphotos)

Az indigók harmadik generációja: a Gemma

Az indigók harmadik generációja 1978–1988 között született. Ők már sok mindenben különböznek az első két generációtól. Aurájuk általában lila színű. A figyelemhiányos hiperaktivitási szindrómára (ADHD) és a figyelemhiányos zavarra (ADD) ezeknél az indigógyerekeknél figyeltek fel először. 2006–2016 között tapasztalták először a spirituális öntudatra ébredést. 

Az indigók negyedik generációja: a Delta

A negyedik generáció is felnőtt már, hiszen 1988–1998 között születtek. Őket nevezik a tiszta indigóknak, mert egyáltalán nincsen színes aurájuk. Esetükben a leggyakoribb és a legjellemzőbb az ADD és ADHD. Az ő ébredésük 2016-ban kezdődött, és várhatóan 2026-ig tart a születési időpont függvényében.

Az indigók ötödik generációja: az Omega

Az eddigi utolsó indigógyerekek 1998–2008 között érkeztek a Földre. Ők is tiszta indigók, az ő aurájuk kristályként ragyog. A Delta generációhoz hasonlóan ők sem alkalmazkodnak könnyen. Nagyon sok minden érdekli őket, a figyelmüket nekik sem egyszerű egyetlen dologra összpontosítani. Az ő spirituális ébredésük 2026–2036 közé tehető.

(via Gostica)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top