Horoszkóp

5 jel, hogy elsőszülött indigó vagy

Könnyen előfordulhat, te is a legelső indigószülöttek egyike vagy. Vajon milyen jelekből tudhatod mindezt? Milyen küldetéssel, feladattal érkeztél a Földre? Izgalmas részletek következnek. Vajon te is elsőszülött indigófelnőtt vagy?

Bármilyen meglepő, de már a második világháborút követően is születtek a Földre indigógyerekek. Az első jelentősebb hullám 1969 és 1970 között érkezett, így a legidősebb indigók nagyjából 47-48 évesek, illetve 70 év körüliek. Nem véletlen, hogy éppen a hetvenes évek elejére tehető a hippikorszak, ami igen nagy erejű változást okozott a bolygón. A spirituális ébredés az első indigófelnőtteknek köszönhető. Más, jóval felvilágosultabb formában közelítettek a világ és az élet dolgai felé. Az ezotéria nekik köszönhetően éli mai virágzását.

Ezekből a jelekből te is felismerheted, ha az elsőszülött indigófelnőttek közé tartozol.

1. Az elsőszülött indigók ragaszkodnak az otthonukhoz

Már gyermekként is érezhetted, más vagy, mint a többiek. Nem igazán fogadtak el téged, barátod is csak nagyon kevés akadt. Azt is érezted, nincs minden rendben a világban. Ennek ellenére sosem gondoltad, hogy elhagynád a helyet, amit otthonodnak nevezel. Indigógyerekként is sokat töltötted egyedül az időt, viszont sosem zavart, és magányosnak sem érezted magad, ahogyan felnőttként is szükséged van az egyedüllétre még akkor is, ha házasságban, családban élsz.

2. Az indigók érzik, komoly feladattal születtek

Az érzés biztosan hosszú idő óta benned létezik. Tudod, hogy konkrét feladattal, küldetéssel érkeztél, még akkor is, ha esetleg nem tudtad még megfejteni, mi lehet az. Viszont ez a belső késztetés erősen ösztönöz, hogy keresd az utadat, keresd a lehetőségeket. Nagyon erős benned az empátia érzése, ami nemcsak abban segít, hogy másokat megérts, hanem a saját utad felé is irányít.

3. Az indigók a béke és a szeretet nagykövetei

Azt a helyet keresed, ahol békére és szeretetre találsz. Idővel rájössz, nem külső helyszínen érdemes kutatnod, önmagadban leled meg ezeket a nagyszerű érzéseket. A születetten benned lévő spirituális gyógyítói és tanítói képességgel másoknak is át tudod adni a harmónia érzését, amivel ők is hozzájárulhatnak a Föld rezgésének emelkedéséhez. 

indigófelnőtt indigógyerek jelek

Ezekből a jelekből tudhatod, te is indigófelnőtt vagy

4. Az elsőszülött indigók könnyen fáradnak

Az indigók gyakran krónikus fáradtságban szenvednek. Mindez veled is előfordulhat, hiszen az átlagoshoz képest jóval érzékenyebb vagy a különféle energiákra. Éppen ezért számodra különösen fontos, hogy minél kipihentebb légy, és az is, hogy próbáld magad mások negatív energiáitól megtisztítani

5. Az indigók párkapcsolatai zűrösek lehetnek

Erős jelzés lehet, ha a párkapcsolataid gyakran problémásak. Az elsőszülött indigófelnőttek hajlamosak lehetnek másokkal többet törődni, mint önmagukkal vagy a párjukkal. Úgy érezheted, neked kell másokért is felelősséget vállalnod, és csak hosszú idő után jössz rá, a saját érdekedben meg kell tanulnod nemet mondani.

(via awaken people)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top