Horoszkóp

7 egyértelmű jel, hogy indigó felnőtt vagy

Az indigó az aurád színére utal, ha te is indigószülött vagy. Indigó felnőttként a többiektől nagyon eltérően gondolkozol, más dolgok fontosak neked, és másként is éled az életedet. A következő 7 jel egyértelművé teszi, hogy te is indigófelnőtt vagy. Ismerősek a jelek?

A legtöbb indigófelnőtt a hatvanas évek végén és a hetvenes években született. Persze náluk jóval fiatalabbak is élnek közöttünk, akik fáradhatatlanul tesznek az élhetőbb és jobb világért. Szinte bizonyosan indigó színű az aurád, ha a következő jeleket már tapasztaltad magadon. Nos, mi minden jellemző rád?

1. Te is indigófelnőtt vagy, ha…

a gyerekekhez hasonlóan gyakran teszed föl a miért kérdést. Tudni akarod az összefüggéseket, sok mindent megkérdőjelezel az életedben, és erős vágy él benned, hogy megértsd a veled történő események okait. Részválaszokkal nem éred be, teljes magyarázatot vársz. Könnyen feldühíthet, amikor a másik ember kitér a válaszok elől.

2. Indigófelnőtt vagy, ha…

gyűlölöd a hatalmi rendszereket, amelyekben egyáltalán nem hiszel. Nyilvánvalóan sokszor kérdezed, mégis miért van szükség ezekre a mai modern és demokratikusnak kikiáltott világban. Indigófelnőttként talán már az iskolában gondjaid akadtak a tekintéllyel, a szabályokkal, és azzal, hogy engedelmeskedj a szerinted túlzott elvárásoknak.

3. Indigóaurával születtél

Az egyik legerősebb jele, hogy indigószínű az aurád, ha képtelen vagy elviselni mások szenvedését. Empatikus természetedből fakadóan könnyen beleképzeled magad a másik ember helyzetében. Nagyon ritkán nézel, olvasol napi híreket, és nem azért, mert nem érdekelnének a világ dolgai, hanem mert túlzottan is megérintenek a fájdalmas események. 

Vajon te is indigófelnőtt vagy? (iStock)

4. Te is indigófelnőtt vagy, ha…

nagyon szereted az állatokat, melyekhez közel érzed magad. Természetkedvelő vagy, szívesen túrázol a szabad levegőn, de a kerted, az otthonod növényeit is szeretettel gondozod. Nagyon szívesen nézel természet- és dokumentumfilmeket.

5. Indigónak születtél, ha…

átéltél már fájdalmasabb időszakot az életedben. Talán a depresszió is megérintett, vagy a megélhetésed miatt aggódtál. Ezek az érzések akár tinédzser korodban is megjelenhettek. Indigófelnőttként más vagy, sokkal érzékenyebb és érzelmesebb, mint általában a többiek. Nem mindig és nem mindenki ért meg, ahogyan te sem értesz számtalan dolgot, ami a világban zajlik. 

6. Te is indigófelnőtt vagy, ha…

szokatlan spirituális élményeket éltél meg. Akár egészen kis gyermekként is. Mindez persze az indigógyerekektől csöppet sem szokatlan akkor sem, ha szüleik egyáltalán nem vallásosak. A lelki fejlődés, az önismeret iránti érdeklődésed töretlen. Érdekelnek a különböző vallási irányzatok, de a dogmákat elutasítod. Könnyen lehet, érzed a szellemek, angyalok jelenlétét, talán látod is őket. Hiszel a párhuzamos univerzum, az előző életek lehetőségében. Talán sokszor látod az órádon ugyanazokat a számokat. Például 11:11-et, vagy 17:17-et, 22:22-öt.

7. Te is indigóaurával születtél, ha…

erősen él benned a vágy, hogy célt találj az életedben. Ugyanakkor csöppet sem egyszerű ezeket a célokat felismerni. A mások szerint izgalmas feladatok téged valószínűleg untatnak. A pénz, a politika világát, a fogyasztói szemléletet mélyen elutasítod. Arra születtél, hogy jobb hellyé tedd a világot. Most, hogy már tudod, te is az indigószülöttek közé tartozol, érdemes ezen munkálkodnod.

(via The Usual Routine)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top