Szakíts, ha bírsz! Így teszik a csillagjegyek

nlc | 2018. Május 26.
Szakítani valójában senkinek sem egyszerű, még azoknak a csillagjegyeknek sem, akik viszonylag könnyedén kezelik azt is, amikor őket hagyják el. Szakítani szeretné a pároddal, és kíméletesen csinálnád? Tapints a párod gyengéjére, és végül ő tesz pontot a párkapcsolat végére. A horoszkópból megtudhatod, kinél hol telik be a pohár.

Kos

A Kos mindenben első akar lenni, ezért ha te hozod fel a szakítást, attól teljesen padlóra kerül, hiszen vesztesnek érzi magát. A lustaságot, a túlzott óvatosságot, a problémák gyártását kifejezetten gyűlöli, így ha szakítanál vele, csak tedd az előbbieket, és ő maga kéri, zárjátok le a kapcsolatot.

Bika

A Bika kitartó és hűséges csillagjegy, a biztonsága, a stabilitás mindennél fontosabb a számára. Ragaszkodó típus, ezért nem is olyan egyszerű „megszabadulni” tőle, viszont ha rendetlenséget, káoszt hagysz magad körül, folyton felborítod a napirendjét, átalakítod az életét, nála telik be a pohár hamarosan.

Ikrek

Az Ikrek erőssége a kommunikáció, ezért minden olyan nézeteltérésben és veszekedésben, amit ezentúl folytatsz vele, kerüld el a válaszokat. Egyszerűen csak rántsd meg a vállad, tégy úgy, mintha meg sem hallottad volna, amit kért vagy mondott. Oké, nem túl sportszerű viselkedés, viszont nála rendkívül hatásos.

Rák

A Rák talán a legragaszkodóbb, legodaadóbb csillagjegy, ami esetében azt jelenti, nagyon nehezen mond le rólad. Még a szakítást követően is mindent megtesz a békülésért, a barátoknál, a családnál kérdezősködik rólad. Nem könnyű szakítani vele, talán csak akkor, ha mélyen a lelkében bántod meg. Ez a módszer viszont csöppet sem kíméletes.

Így szakíthatsz kíméletesen a csillagjegyekkel (Thinkstockphotos)

Oroszlán

Ha az Oroszlánnal szeretnél szakítani, elég a hiúságára hatni, és csupán annyit mondani, „bocs, rájöttem, mégsem jössz be nekem”. A hibát természetesen benned fogja keresni, hiszen ő tökéletes és a legjobb társ, akit csak találhatsz magadnak, de minek foglalkoznál vele, ha egyszer elérted a célt, és kiadta az utadat. 

Szűz

A Szűz maximalista, ugyanakkor a párkapcsolatában kifejezetten gondoskodó típus is. Nem olyan egyszerű vele szakítani, mert számtalan pozitív érv szól mellette. Még szerencse, hogy ő sem tökéletes, a szanaszét hagyott alsóneműktől, a rendetlenségtől azonnal felmegy benne a pumpa, ahogyan attól is gyorsan betelik a pohár, ha nem értékeled őt eléggé.

Mérleg

A Mérleg mindennél jobban értékeli a becsületességet és a megbízhatóságot a párkapcsolatban. Kifejezetten kapcsolatpárti, őt sem lehet valójában csak úgy otthagyni. Ha mégis szakítanál vele, nem csinálj semmit, füllents, és hagyd cserben. Ezekkel a tulajdonságokkal kergetheted az őrületbe. 

Skorpió

A Skorpió a legtitokzatosabb csillagjegy, ragaszkodó, de a valódi érzelmeket mélyen elrejti. Nem egyszerű a bizalmába férkőzni. Gyanakvó típus, nem könnyen határozza el magát melletted. Amíg nem alakul ki benne a hozzád tartozás iránti vágy, addig elég annyit mondani, „szeretlek”, és már el is ijesztetted. Később már nehezebb dolgod lesz, ha szabadulni akarnál tőle.

Más és más okból szakítanak a csillagjegyek (Thinkstockphotos)

Nyilas

A Nyilas versengő típus, nem viseli jól, ha bármiben is alul marad. A korlátozást, a szabályokat sem kedveli, a nála lassúbbnak gondolt emberektől pedig végképp hidegrázást kap. Ő azért olyan óriási problémát nem csinál a szakításból, de ha igazán „kíméletes” szeretnél lenni, korlátozd, akadályozd, nézz át rajta, féltékenykedj, és olyan gyorsan lelép, hogy bottal ütheted a nyomát.

Bak

A Bak megszállottan küzd és dolgozik a sikerért. A státusz, a hatalom rendkívül fontos a számára, ezért mindent és mindenkit ellenségnek vél, aki a jó hírnevét veszélyezteti. Szakítanál vele? Tüntesd fel rossz fényben a barátok, a munkatársak előtt, kotyogd el néhány furcsa szokását. Persze, ha igazán jót akarsz magadnak, véletlenül se ess túlzásba, a kevés is bőven elég a szakításhoz.

Vízöntő

A Vízöntő a legfüggetlenebb csillagjegy, akinek valójában fel sem tűnik, hogy szakítani akarsz vele, hiszen ha eddig veled volt, különösebben nem korlátoztad az akaratában. Nála egyszerűen mondd el az igazat egyenesen a szemébe: „Jó volt veled, ennyi volt, viszlát, maradjunk barátok.” Hidd el, nem fog jelenetet rendezni.

Halak

A szuper érzékeny Halakkal csöppet sem egyszerű szakítani. Hajlamos a gyermeki ártatlanságra, naivitásra, már önmagában ezért sem kezeli jól a szakítást. Nem szeret felelősséget vállalni, ezért ha folyton rátolod a felelősséget, a döntéseket, egy idő után magától lép ki a kapcsolatból.

Your Tango

Exit mobile version