Horoszkóp

Ezekkel a csillagjegyekkel izgalmas randira számíthatsz

Ezek a csillagjegyek különösen értenek a tökéletes randi megszervezéséhez. Ha oly szerencse ér, hogy randevúra hívnak, biztos lehetsz benne, mellettük egyetlen percig sem unatkozol majd. Vajon te is köztük vagy? És a párod?

Az Ikrekkel szórakoztató a randi

Az Ikrek az egyik legszórakoztatóbb csillagjegy, mellett egyetlen percig sem fogsz unatkozni. Mindig a jelen pillanatra koncentrál, azért találkozik veled, mert jól akarja érezni magát a társaságodban. Vicces és vidám, remekül kommunikál, kifogyhatatlan a témákból. Ha vele randizol, talán egy-két alkalommal eldugott helyen kettesben kávéztok, de nagyobb valószínűséggel izgalmas társaságba, koncertekre, moziba, fesztiválra invitál.

A Mérleg a romantika híve

A Mérleg a zodiákus egyik legnépszerűbb csillagjegye, rá nem igazán jellemző, hogy a hétvégéket, a szabadidőt otthon, a négy fal között töltené. Romantikus alkatánál fogva vele szinte bizonyosan romantikus randiban lesz részed. Nagyon kedveli a szép és minőségi dolgokat, a szépség, a művészetek iránt alapvetően is nagyon fogékony. A vízparti séták mellett múzeumba, koncertre, tárlatra hív meg, aztán a gyertyafényes vacsora sem maradhat el egy nosztalgikus és hangulatos étteremben.

A Nyilassal kaland a randi

A Nyilas a változatosság, a szórakozás, a felfedezés híve. Ő az ismerkedés élményéért hív randizni, eleinte eszébe sem jut, hogy hosszú távra tervezzen. Vidám és optimista természetének köszönhetően vele kalandra, felhőtlen szórakozásra, könnyedségre számíthatsz. Szereti a különlegességeket, ezért szinte biztosan egzotikus étterembe invitál, ahol hosszasan mesél az izgalmasabbnál izgalmasabb utazásairól és élményeiről. Szívesen visz magával kirándulni a hegyekbe vagy erdei sétákra is. Csak győzd a tempóját követni.

izgalmas randi csillagjegyek horoszkóp

Ezekkel a csillagjegyekkel izgalmas és szórakoztató randira számíthatsz (Thinkstockphotos)

Elite Daily

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top