Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek még a randiról is elkésnek

Ezek a csillagjegyek folyton elúsznak az idővel. Nagyon nehéz bármilyen határidőt betartaniuk, de a megbeszélt időpontokról is rendszeresen elkésnek. Velük még randit egyeztetni sem egyszerű. Vajon te is köztük vagy? És a párod? A horoszkóp fellebbenti a fátylat...

A Kos

Találkát, randevút egyeztetni a Kossal sosem egyszerű történet. Amellett, hogy nagyon szórakoztató típus, folyton rohan, az időbeosztása rémes, nem véletlenül olyan kiszámíthatatlan. Ha sikerül is időpontot egyeztetni vele, szinte biztos, hogy elkésik. Jobb esetben telefonál, és elnézését kér, hogy megvárakoztat. Az is igaz, hogy ha végre megérkezik a randira, kárpótol a késéért, mindent belead, hogy igazán jól érezhesd magad a társaságában.

Az Ikrek

Az Ikrek szintén hajlamos a késésre, viszont a Kossal ellentétben ő kifejezetten szégyelli magát emiatt. Persze a lelkiismeret-furdalás nem akadályozza meg, hogy a következő randiról is késsen. Csak akkor sem győz elnézést kérni tőled. Nem szándékosan késik, egyszerűen annyi minden jár a fejében egyszerre, hogy a feladatok teljesítése közben megfeledkezhet a legfontosabbról. Légy vele elnéző, soha ne erősítsd a bűntudatát, mert köddé válik, és nem látod őt többé.

A Nyilas

Ha már randiztál Nyilassal, talán meg sem lepődsz, hogy ő is felkerült a feledékeny csillagjegyek listájára. Annak ellenére, hogy ő az egyik legcsodásabb és legszerethetőbb csillagjegy, mégsem mindenkor kiszámítható és megbízható. Szabad lélek, aki nem szereti a túlzott kötöttségeket, spontán, laza, az előre eltervezett és megbeszélt találkozókat valójában a háta közepére kívánja. Jobban érzi magát, amikor csak úgy maguktól történnek a dolgok, és nem szervezed túl az életét. Ha ezt tudod kezelni, imádni való társra találsz benne.

Elite Daily kiemelt kép: thinkstockphotos

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top