nlc.hu
Horoszkóp
Melyik állat szemébe néznél bele? Meglepő tulajdonságodat fedi fel

Melyik állat szemébe néznél bele? Meglepő tulajdonságodat fedi fel

Vajon melyik állat szemébe nézve támadnak furcsa, talán szokatlan érzéseid? Melyik állat mesél rólad a legtöbbet? Válassz egyet, és fény derül a különleges részletekre. Kihagyhatatlan személyiségteszt következik.

Az állatok különös, már-már sámánisztikus tulajdonságokkal rendelkeznek. A szemükbe nézve furcsa érzések járhatják át a lelkedet, ami nem véletlen, hiszen valahol mélyen ott rejtőznek benned is az állatok tulajdonságai, jellemvonásai. Nézd meg ezeket a gyönyörű állatokat, nézz a szemükbe, és döntsd el, melyik vonz a legerősebben? Vajon melyik mesélhet rólad, a személyiségedről? Melyik hívja lelkedet? Ennek az állatnak az energiája segít és irányít ugyanis téged.

állat teszt személyiség tulajdonságok

Ezt árulja el a zebra a személyiségedről

A zebra a vadon állata, őt nem igazán lehet megszelídíteni annak ellenére sem, hogy közösségben, csordában él. Ha ez az állat vonz a leginkább, akkor bizonyosan ragaszkodsz az önállóságodhoz, a függetlenségedhez. Leginkább a hozzád hasonlóan gondolkodók társaságát keresed, ugyanakkor nagyon megértő és jószívű vagy. Szereted a közösséget, a társaságot, ennek ellenére előfordul, hogy inkább a magányodba vonulsz.

Ezt árulja el a személyiségedről a macska

A macska megérzései elsőrangúak, képes átlátni az illúziókon, a hazugságokon. Amennyiben ezt az állatot választottad, bizonyosan független és szabad a személyiséged, ugyanakkor kiváló a megfigyelő képességed. Az információk tömegéből ki tudod szűrni a számodra megfelelőt, mindenkor bízol az ösztöneidben. Soha nem teríted ki a kártyáidat, inkább megtartod magadnak az ütőlapokat. Kicsit titokzatos lehetsz, de éppen ettől tartanak a többiek izgalmasnak.

Ezt árulja el a bagoly a személyiségedről

A bagoly elképesztően intuitív, azokat a részleteket is észreveszi, amelyek fölött a többiek elsikkadnak. Ha ezt az állatot választottad, kifejezetten tudatosan éled az életedet, mindenkor változtatsz, amikor szükséges. Éber típus lehetsz, talán nem is alszol igazán sokat vagy jól, de ez a bagoly tulajdonságai is, hiszen ő is éjszakai életet él. Ahelyett, hogy görcsösen próbálsz elaludni, inkább figyelj a belső bölcsességedre, a megérzésekre. Még az álom is gyorsabban jön a szemedre…

Awakening People fotók: Thinkstockphotos

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top