Horoszkóp

7 jel, hogy született boszorkány vagy

Miből jön rá valaki, hogy boszorkány? Nem, nem a girbegurba orráról vagy a szemölcsökkel teli arcról, de nem is arról, hogy gonosz mosollyal valami fura színű főzetet kavargat. A fehér boszik például nagyon is jó lelkek, őket nem véletlenül keverik össze a védőangyalokkal, akiktől abban biztosan eltérnek, hogy ők a természethez, és nem a levegőhöz kapcsolódnak. Hogy megtudhasd, vajon te is született boszorkány vagy-e, a következő jelekből választ kaphatsz. Tapasztaltad már valamelyiket?

1. boszorkányjel: megálmodod a jövőt

Valóra válnak az álmaid? Pusztításról szólnak, esetleg olyan szeretteiddel találkozol álom közben, akik már meghaltak? Az álmaid bizonyos formákat ölthetnek, különösen ötágú csillagot vagy háromszöget. Ezek az alakzatok a természetben jelenhetnek meg álom során, például öt virágszirom vagy háromszög alakú levél formájában. A kör a varázslás védjegye is, hiszen a világ és az örökkévalóság végét jelenti. Emellett a holdat is jelöli, a boszorkány pedig gyakran Diana, a Hold istennőjének gyermekeként ismert.

2. boszorkányjel: könnyen átveszed a helyiség energiáját

Tapasztaltad egyszer is, hogy emberekkel teli zsúfolt helyiségben azonnal megérezted az energiákat? Talán érzékelted az emberek közötti feszültséget, a véleménykülönbséget. Szinte azonnal érezted, ki kinek a barátja és az ellensége. Nos, a született boszorkányok bizony képesek erre. Ha észrevetted magadon ezt a jelet, akkor nemcsak érzékeny típus vagy, de nagyon sok benned az érzelem és az empátia is.

3. boszorkányjel: szívesen töltöd az időt a szabad ég alatt

Szinte a szíved húz, hogy kimenj a szabadba, és friss levegővel töltsd meg a tüdődet, és még az is mindegy, milyen az idő éppen. Legyen nappal vagy éjszaka, mindig kint lennél a legszívesebben, mert szereted a frissen vágott fű, az eső illatát, de még a havazás is feldobja a lelkedet. Nem véletlenül, vérbeli boszorkányként te is a természet szülötte vagy.

4. boszorkányjel: hiszel az ősi gyógymódokban

Látod magadat, ahogyan természetes orvosságokat készítesz? Hiszel a homeopátiában, a gyógynövények erejében? Hiszel a régiek gyógyításában? Valódi fehér boszorkányként biztosan kedveled az illóolajakat, talán használod is a pihentető alvásért, esetleg borsmentateát iszol, hogy megnyugtasd az idegeidet. Ezt sem véletlenül teszed, a boszorkányok ősidők óta jól ismerik a természetes orvosságok készítését, amelynek tudása ott rejlik benned.

született boszorkány jelek

Ezekből a jelekből tudhatod, te is született boszi vagy (Thinkstockphotos)

5. boszorkányjel: vonzódnak hozzád a gyerekek és az állatok

Gyakran tapasztalod, hogy a gyerekek és az állatok szinte jobban szeretnek téged, és jobban vonzódnak hozzád, mint szüleikhez, a saját gazdijukhoz? A mágneses vonzódás mögött rejlő titok, hogy tudattalanul is érzik a benned rejlő pozitív erőket és energiákat, így pontosan tudják, védettek a jelenlétedben, ezért ismeretlenül is bíznak benned.

6. boszorkányjel: érdekel az univerzum működése

Érdemes megtekinteni a régi idők krónikáit, amelyek számtalan érdekes információval szolgáltak az univerzum működéséről és a Naprendszer bolygóiról. Valódi bosziként a lelked mélyén pontosan tudod, hogy az univerzumban minden és mindenki összekapcsolódik. Azzal is tisztában vagy, hogy a bolygók mozgása befolyásolja az életedet, a mindennapokat. Nagyon is elfogadod az asztrológiát, a csillagok pillanatnyi állását.

7. boszorkányjel: kedveled a művészeteket

Kifejezetten kreatív és alkotó típus lehetsz. Legyen szó varrásról, főzésről, festésről vagy éppenséggel gyertyakészítésről, született boszorkányként a kreatív alkotás hihetetlen energiákat mozgat meg benned, és persze mindenkor örömmel tölti el a lelked.

Daily Occupation

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top