Horoszkóp

6 jel, hogy született viharboszorkány vagy

Igaz rád valamelyik?

A boszorkányok nem csak seprűn repülő, bibircsókos öregasszonyok lehetnek. Ők az ősi tudás hordozói, akiknek hatalmas mágikus energia van a birtokában.

Sőt, boszorkányok mindennap születnek, és sokszor egymástól egészen különböző dolgokra képesek. Vannak köztük olyanok is, akik viharmágiára képesek, ami egy hatalmas mágikus erő, a tulajdonosai azonban rendszerint csak nagyobb érzelmi megrázkódtatás hatására döbbennek rá, hogy milyen hatalmuk van. Ha viszont ezeket a jeleket tapasztalod magadon, jó esélyed van rá, hogy viharboszorkány lehetsz:

1. Egyenesen a tárgyra térsz

A viharboszorkányok nagyon világosan látják, hogy mi a fontos, és ezt azonnal ki is mondják – emiatt néha elég népszerűtlenek. Ha mágiát űznek, utálják a bonyolult rituálékat, inkább egyszerűbb szertartások felé hajlanak.

2. Viharboszorkány-vérmérséklet

A viharboszorkányok, bár elbűvölőek és gondoskodóak tudnak lenni, nagyon hamar bedühödnek, és olyankor a legjobb kitérni az útjukból.

Fotó: Pexels

3. Szereted a viharokat

A viharboszorkányok imádják a verandáról figyelni a villámlást, lenyűgözi őket az égi tűzijáték. Szeretik, ha a szél beletép a hajukba, mert ilyenkor úgy érzik, sokkal inkább élnek.

4. Nem félsz a harctól

A viharboszorkányokban a harcosok szíve dobog. Ahogy nem félnek a villámoktól, úgy a harcot sem próbálják kikerülni.

Fotó: Pexels

5. Szenvedélyes szerető vagy

A szenvedélyes szerelem a vihar érzelmi megfelelője. A viharboszorkányt nem érdeklik az ártatlan flörtök, bár lehet, hogy időnként megpróbálkoznak ezzel is.

6. Nagyon szeretnéd irányítani az időjárást

A viharboszorkányok elnevezése nem véletlen, hiszen hatalmukban áll irányítani az időjárást, ami leggyakrabban belső érzelmi viharaik kivetítését jelenti.

Forrás: Gostica

Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Pexels.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top