Horoszkóp

Így készíthetsz boszorkányos bájitalt

Egészen különleges receptet ajánlunk a figyelmedbe. Ezúttal boszorkányos varázsvizet készíthetsz. Eláruljuk azt is, mi mindenre használhatod ezt a közel 200 éves receptet. Felkészültél, hogy valódi és valóban működő bájitalt készíts? Csak biztatni tudunk az elhatározásban.

Hallottál már Marie Laveau-ról? Nem csoda, ha fogalmad sincs róla, mégis ki ő. Nálunk nem különösebben ismert, pedig a hölgy a leghíresebb vudu-boszorkány volt a 19. században. Sőt, talán azóta sem múlta őt felül senki. Az amerikai New Orleans-ban született 1801. szeptember 10-én, és mint az a Szűz jegyűekre oly jellemző, bámulatos maximalizmussal és tökéletességgel végezte a boszorkányos varázslatokat.

Lányával együtt alkotta meg a vudu alapjait. Hazájában olyan sikeres boszorkány volt, hogy az azóta legendássá vált nyári napfordulós szertartásokra minden évben több ezren kísérték el. Az ereje, a tehetsége bámulatos volt. Marie valóban boszorkánynak született. A varázslatokon és a szertartásokon túl számos varázsitalt is készített, az egyiket, a Marie Laveau Vizet saját magáról nevezte el. Ennek a különleges bájitalnak a receptjét most te is megismerheted, és kipróbálhatod.

marie laveau boszorkány varázsvíz

Készítsd el ezt a különleges varázsvizet (a fotó illusztráció – Getty)

A boszorkányos varázsital receptje

A varázslathoz elengedhetetlen, hogy a mágikus vizet telihold idején készítsd el. Addig is beszerezheted a hozzávalókat:

  • 1 pohárka szentelt vizet (videó)
  • 1 pohárka forrásvizet
  • 1 pohárka esővizet
  • 1 pohárka rózsavizet
  • 1 pohárka levendulavizet

A hozzávalókat öntsd egy nagyobb üvegbe, jól zárd le, végül alaposan rázd össze. A különleges vízről úgy tartották, bámulatos mágikus képességet ad mindenkinek, aki használja. Természetesen ehhez a bájitalt nem kell meginnod, csupán néhány cseppet önts a kezedre és dörzsöld össze, vagy a lakás levegőjében szórd szét.

A varázsvíz segítségével

  • különféle áldást kérhetsz és kaphatsz,
  • száműzheted életedből a negatív energiákat,
  • megvédheted és megtisztíthatod az aurádat,
  • segít felszínre hozni a spirituális képességeket,
  • még több varázslatban lehet részed.

Akik használták a boszorkányos varázsvizet azt állítják, valódi áldást, szerelmet, pénzt kaptak az életükben. Ráadásul a rózsának és a levendulának köszönhetően az illata mennyei. Egy próbát megér. Nem igaz?

(via magical recipe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top