Horoszkóp

3 tipp, hogy megerősítsd az aurádat

Gyakran érzed magad teljesen kimerültnek a nap végére? Nem vagy egyedül, sokan mások is küzdenek az érzelmi vámpírokkal. Utóbbiak ugyanis abból építkeznek, hogy leszívják az energiádat. Mit tehetsz ellenük? Erősítsd meg az aurádat. Vesd be ezt a három tippet, és többé nem tudnak hatni rád. Íme a részletek.

Az igazsághoz hozzátartozik, az aurádat számos szokás gyengítheti. A gyenge és erőtlen aurát pedig könnyedén megtámadják az energiavámpírok. Az első és legfontosabb teendő mindenképpen az, hogy szabadulj meg ezektől a szokásoktól:

  • alkohol, cigaretta, drog
  • mozgáshiányos életmód
  • a friss levegő hiánya
  • kevés pihenés
  • stressz
  • szegényes diéták

Az aurádat erősítheted azzal,

ha abbahagyod a dohányzást, minél többet mozogsz a friss levegőn, eleget alszol, vitaminokban, ásványi anyagokban és rostban gazdag ételeket fogyasztasz. Megpróbálsz a lehető legkevesebbet érintkezni azokkal az emberekkel, akik kimerítenek, akik negatívan hatnak rád. Ne engedd, hogy leszívják az energiádat. Egyszerűen hagyd faképnél azt az embert, aki negatív érzéseket hoz fel belőled. Próbáld akkor is elkerülni őt, vagy legalábbis minél kevesebbet stresszelni magad rajta, ha ő a munkatársad vagy olyasvalaki, akivel kénytelen vagy érintkezni. Amikor egészségesnek, kiegyensúlyozottnak érzed magad, kevésbé hatnak rád az érzelmi vámpírok.

aura erősítés negativ energia tippek

Ezzel a három technikával erősítsd meg az aurádat

A légzés a leghatékonyabb orvosság

A különböző légzéstechnikák bámulatosan segítenek az energiavámpírokat leszerelni. Néhány mély levegő, és máris jobban érzed magad. Persze, biztosan sokat hallottad már, hogy meditálj, lazíts, vagy jógázz. Mégsem lehet mindezt elégszer ismételni, hiszen tény és való, csodaszerként segítenek a stressz levezetésében. Az aurádat elképesztően erősítheted csupán azzal, hogy ellazulsz, becsukod a szemed, és fényesnek, teljesnek, erősnek és áthatolhatatlannak képzeled el a téged körülvevő energiaburkot. A gyakorlatra mindössze néhány percet érdemes naponta fordítanod, te is meglepődsz majd, egy idő után, mennyire kiegyensúlyozottnak és stabilnak érzed magad. A negatív emberek pedig szinte gumilabdaként pattannak le rólad.

A tisztító örvény megerősíti az aurádat

Ezzel a nagyon erős vizualizációs technikával szintén a negatív energiáktól szabadulhatsz meg. Helyezkedj el kényelmesen és lazítsd el a tested és az elméd. Végy néhány mély levegőt, amely szintén segíthet a lazításban. Képzeld el, amint ragyogó és fényes forgószél közelít feléd, majd a fejed fölött megáll. A koronacsakrádon át a testedbe örvénylik ez a különleges energia. A forgószél az óra járásával egyező irányban forogva tisztít meg belülről tetőtől talpig, majd egyre szélesebben tölt fel energiával az aurád irányában is. Amikor úgy érzed, minden negatív energiát kisöpört belőled, lassan térj vissza a tudatodhoz, majd nyisd ki a szemed. Nyújtózkodj néhányat, és folytasd a napodat. Vidámabbnak, energikusabban, boldogabbnak érezheted magad.

(via gostica)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top