Horoszkóp

6 gyakori probléma, ami gyengíti az aurádat

Mindenkinek van aurája, ha nem is látjuk, vagy érezzük. Minden embernek egyedi, és egyeseknek erősebb, nagyobb. Ha egészséges valaki testileg, lelkileg, nem lehet zavar az aurájában sem.

Egyre többen dolgoznak tudatosan a testük, lelkük, szellemük egészségén. Te is tehetsz kristályokkal a csakráid hiánytalan működéséért, és pár percnyi mudra naponta remekül egyensúlyba hozza az öt elemet a szervezetedben. Minden, ami arra irányul, hogy dolgozz magadon, eltávolítsd az energiablokkokat, a múlt traumáinak nyomát, jó nyomon visz a teljes élet felé. 

Az aurát a legtöbb ember nem látja és nem érzi. Így azzal sem lehetsz tisztában, hogy milyen az állapota – vagyis te milyen állapotban vagy, amit az aura megmutat. Olyan, mint „egészséges” aura nem meghatározható, mert mindenkinek változó színű az aurája, és az összefügg az aktuális testi és hangulati állapottal és a csakrák energiájával is. De az aura megmutatja, hol, milyen panasz van a szervezetedben, az érzelmeidben. Ha viszont valakinél sötét, és alig érezhető ez a finom energiamező, egyértelmű, hogy problémái vannak minden téren. Következzen 8 olyan probléma, ami erősen hatással van az állapotára. Ha ezeken változtatsz, te is jobban leszel és aurád is ragyogni fog.

aura

Fotó: Pixabay

1. Valaki rossz hatással van rád

Egyes emberek sokkal nagyobb hatással vannak rád, mint amit észreveszel vagy bevallasz magadnak. Amikor valaki túlságosan befolyásol, vagy hatalmat gyakorol feletted, akkor az az aurádat is csökkenti. Ilyen lehet egy bántalmazó kapcsolat, vagy egy barátság, amiben a másik mindig csak követel. Ebben a helyzetben nem a magad útját követed, hanem valaki másét. Ha elég erőt érzel, változtass, ha nem, próbálj segítséget kérni a környezetedtől.

2. Pangó energiák

Mindenhol található olyan pangó, álló energia, ami rossz hatással van – jelen esetben magadban, azaz rád. Ha felgyűlnek benned az érzések, gondolatok, vagy traumák lenyomatai, amiket nem engedsz ki, súlyos problémát okozhatsz magadnak. Végső esetben betegséget is. Keresd meg mik ezek, és dolgozz az elengedésükön.

3. Valamelyik csakrád blokkolva van

A megfelelően működő csakrák biztosítják a helyes energiaáramlást a testedben. Ha valamelyik csakra blokkolva van, az testi és lelki zavarokhoz vezet. Ennek feloldását végezheted kristályokkal és rendszeres meditációval is.

4. Ragaszkodsz valakihez, aki nincs már jelen

Ha van az életedben olyan személy, aki már eltávozott az élők sorából, vagy van olyan barátod, akivel megszakadt a kapcsolat, az is okozhat problémát – ha nem engedted el. Az illetővel összeköt egy olyan láthatatlan energiaszál, ami csak elveszi az erődet. Ezt kell elvágnod, azaz dolgoznod rajta, hogy az illető kedves emléke megmaradjon, de ne menjen rá a te életerőd.

5. Bántalmazás áldozata vagy

Amikor pszichés bántalmazás áldozata vagy, az nem ér véget a támadás elmúltával. Lehet, hogy idegentől szenvedted el, lehet, hogy egy ismerős bánt veled embertelenül, fel kell dolgoznod azt. Először szembe kell nézned vele, hogy a probléma nem hagy nyugodni: sokszor ugyanis az emberben nem tudatosul, hogy egy ilyen bántás milyen nyomot hagy. Ha már felismerted, kezdj el dolgozni rajta. Ha nem haladsz, kérd barátok vagy szakember segítségét.

6. Nem érzed magad biztonságban

Ha nem érzed magad két lábban a földön, ha úgy érzed, bármikor bármi beüthet az életed valamelyik területén, akkor az csökkenti az energiád. És egyben az aurádra is rossz hatással van. Meg kell erősítened az önbizalmadat, és olyan védő energiákkal felszerelkezni, amivel biztonságban érzed magad. Ha nem hagyod, hogy az „energiavámpírok” élősködjenek rajtad, és megérzed, hogy sorsod a saját kezedben van, az aurád is megerősödik és ragyogni fog.

(via awerenessact)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top