Horoszkóp

4 tanács, hogy megvédd magad az ártó energiáktól

A rossz energiák körülvesznek minket, és nem tudunk elbújni előlük. Bármit is teszünk, mindig lesz a környezetünkben ártó energia. Megszabadulni nem tudunk tőlük, de a hatásos védekezésre van megoldás.

Biztosan ismersz roppant pozitív kisugárzású embereket. Ők feltűnőbbek, mert vidámságukkal és energiájukkal kitűnnek a tömegből. De ugyanígy léteznek nagyon rossz energiával bíró személyek is körülötted. Lehet, hogy eddig nem észlelted, vagy nem törődtél vele, de sajnos előfordulhat, hogy sokkal többet kaptál már belőlük, mint amennyit az egészséged elbír. Ők azok, akiket gyakran energiavámpírnak neveznek.

Következzen most az első 4 módszer arra, hogyan tudsz megküzdeni a rád ható ártó energiákkal. Folytatás következik, a gyakorlás pedig azonnal kezdhető.

füstölő

Fotó: Pixabay

1. Változtass a gondolkodásodon

Az egyik legjobb, de nem túl könnyű módja, ha megváltoztatod a látásmódodat. Bármi rossz történik veled, próbálj a lehető legpozitívabban reagálni rá. Amint elkezdődik valami kedvezőtlen, ne ess önsajnálatba és ne reagáld túl. Ha nyugodt maradsz, tisztábban tudsz gondolkodni, és rájössz, nem is olyan szörnyű a helyzeted. Egy idő után könnyedén menni fog – és a körülötted becsukódó ajtók után csupa sokkal jobb nyílik majd.

2. Füstölj a tested körül

Vásárolj füstölésre alkalmas eszközöket, mint például a zsálya, vagy a palo santo fa. A füstölés tisztítja a teret és a testedben lévő energiaáramlást is kiegyensúlyozza. A begyújtott füstölővel rajzold körül a tested, majd tedd le biztos helyre, és lazulj el. Jót tesz az aurádnak is, és érezni fogod a szertartás utáni feltöltődést. Hetente egyszer javasolt a rituálét megcsinálni, és pár héten belül érezni fogod ennek az energiazuhanynak a csodálatos hatását. 

3. Írd le a gondokat

Írj le mindent, ami zavar, ami nyomaszt. Az írással megfogalmazod magadnak, hogy mi is a probléma, és anélkül teszed magadban tudatossá azokat, hogy felerősítenéd. Ha készen vagy, tépd össze, vágd szét, égesd el, vagy egész egyszerűen dobd ki. Ha ezt megtetted, többé nem lesz hatalmuk a problémáknak feletted. A megoldás is elkezd körvonalazódni benned, először a tudatalattid dolgozik rajta, majd egyre tisztábban látod.

4. Szakíts a negatív emberekkel

Sok olyan embert tartunk magunkhoz közel, akik valójában hátráltatják a fejlődésünket, vagy kifejezetten rossz hatással vannak ránk. Ez talán a legnehezebb feladat, hogy megszakítsd azokkal a kapcsolatot, akik ontják rád a negatív energiájukat. Akikkel ez nem lehetséges, állítsd föl a határokat, és ne engedd, hogy hatással legyenek rád. Ha ez így sem megy, nincs más, mint kilépni a kapcsolatból. A saját testi-lelki jólléted fontosabb, mint mások önérzete.

Szerdán újabb 4 tanáccsal folytatjuk.

(via Gostica)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top