nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek igazi boszorkányok

Ezek a csillagjegyek igazi boszorkányok

Megérzik, megálmodják a jövőbeni eseményeket, de különleges spirituális segítők is.

Rák

A Rákok rettentő különleges energiákkal rendelkeznek. Nagyon érzékeny csillagjegy, aki a legerősebb pszichikus képességekkel bír. Nagyon könnyen ráhangolódik a környezete energiáira, éppen ezért könnyedén olvas másokban. Megérez közelgő eseményeket, jó és rossz dolgokat. Néha igazán félelmetes a közelében lenni, mert a jóslatai nagy része valóban be is igazolódik. Ugyanakkor pontosan ebből az érzékenységből fakadóan nagyon könnyen befolyásolja mások hangulata. Nem véletlen, hogy folyamatosan hullámzik, hol nagyszerűen érzi magát, máskor meg rémesen. Elviszik az emberek rezgései, amiket akarva-akaratlanul, de felvesz.

Ezek a csillagjegyek igazi boszorkányok

Fotó: Unsplash

Szűz

A Szűz szellemileg, lelkileg is erősen kötődik a környezetéhez. Pillanatok alatt meglátja, átlátja az adott helyzetet, és leolvassa a lényeget. Olyan dolgokat is érzékel, ami mások számára csöppet sem egyértelmű, vagy éppenséggel láthatatlan. Különleges kisugárzásának köszönhetően könnyedén teremt kapcsolatot az állatokkal, akik pontosan érzik a belőle áradó pozitív energiákat. Néha furcsának tűnhet a környezete számára, igazi csodabogár, akit egy misztikus légkör vesz körül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top