nlc.hu
Horoszkóp

A horoszkóp szerint ilyen boszorkány vagy

A horoszkóp szerint ilyen boszorkány vagy

Csillagjegyed többet árul el a személyiségedről, mint gondolnád. A horoszkópból mindent megtudhatsz magadról, múltadat, a jelen lehetőségeit, a jövődet.

Kos

Kos jegyűként olyan boszorkány lapul benned, aki tökéletesen képes használni a gyertyamágia erejét. Valójában arra sincs szükséged, hogy megtanuld ezt a típusú varázslást, ösztönösen jól használod. Szenvedélyes vérboszorkány vagy.

Bika

Bika jegyűként a Föld és a természet erejét ösztönösen érzed. Manóbosziként ez csöppet sem véletlen. Születetten vonzódhatsz a gyógynövényekhez, és mindig pontosan tudod, milyen bajra milyen főzetet érdemes készíteni.

Ikrek

Ikrek jegyűként nagyon könnyen megérzed a körülötted lévő energiákat. Nem véletlenül, hiszen energiaboszorkány bújik meg benned. Erősek a megérzéseid, könnyedén leveszed a múlt, a jelen és a jövő információit. Használd a benned rejlő különleges képességet.

Csillagjegyek és a boszorkányok

Fotó: Getty Images

Rák

Rák jegyűként szereted a konyhában tölteni az időt. Biztosan jól főzöl. Konyhabosziként vagy nevezhetnék konyhatündérnek is, a bájital készítésében verhetetlen vagy. Pontosan tudod, mit készíts az összetört szív gyógyítására, de arra is, ha a szerelmet szeretnéd bevonzani. 

Oroszlán

Oroszlán jegyűként pontosan tudod, hogyan hívd fel magadra a figyelmet, hogyan csavarj másokat könnyedén az ujjad köré. Nem véletlen, hiszen horoszkópod szerint bűbájos boszorka lehetnél. Pillanatok alatt veszel le bárkit a lábáról, vonzerődnek nem könnyű ellenállni.

Szűz

Szűz jegyűként a varázslás minden csínját-bínját ismered. Lehet, hogy nem tudsz róla, de elképesztőek a képességeid. Különösen jó hatást gyakorol rád, amikor a természetben sétálsz. A csend, a nyugalom felébreszti benned a remeteboszorkányt. A smaragdzöld a színed. Ha erdőben vagy tengerparton jársz, és megteheted, hogy egyedül légy, végy néhány mély levegőt, és varázsolj. Mindent, amit szeretnél.

Mérleg

Mérleg jegyűként erősek benned az inspirációk, művészi képesség, hajlam rejtőzik benned. Zenebosziként imádod a zenét, érzéked is van hozzá. Énekelj minél többet, írhatsz verseket, dalokat csak úgy, magadnak, amikor inspirációt érzel hozzá, így használhatod ki leginkább a benned szunnyadó mágikus erőket.

Skorpió

Skorpió jegyűként az éjszaka a legjobb időszak, hogy varázsolj. Nem véletlenül lettél az éjszaka boszorkánya. Amikor éjjel megpillantod a teliholdat, a csillagos égboltot, csak mondd el a mágia szövegét, és vonzz be mindent, amit szeretnél.

Nyilas

Nyilas jegyűként erősen tudsz mindarra koncentrálni, összpontosítani, amit el szeretnél érni. Céltudatos vagy, és meg is valósítod a vágyaidat. Villámbosziként a nyilat egyetlen pontra irányítod. A varázsláshoz nem kell mást tenned, mind a tenyeredet nézned, újra és újra elmondani, amit meg akarsz valósítani. Próbáld ki, működik.

Bak

Bak jegyűként te is a természet szülötte vagy. Erős energiáidat a mindennapi életben, a munkádban is remekül hasznosíthatod. Sétálj a természetben, és válassz egy fát, ami igazán vonz. Öleld át a fát, és gondolj a céljaidra, a karrierre, amit meg szeretnél valósítani. Zöld boszorkaként könnyedén megcsinálod.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként különös vonzódhatsz a csillagokhoz, az univerzum rejtélyeihez. Nem véletlen, hiszen csillagbosziként, mindent tudni szeretnél, ami az égboltról, a csillagokból kiolvasható. Varázserődet a csillagok alatt tudod kibontakoztatni. Sétálj az éjszakában, és érezd át mindazt, amit meg akarsz valósítani. Biztos lehetsz benne, hogy az univerzum a segítségedre siet.

Halak

Halak jegyűként biztosan vonzódsz a tündérekhez, a tündérmesékhez. Hogy ez csöppet sem véletlen, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy egy tündérboszi veszett el benned. A virágokat imádod, a természet téged is jobb kedvre derít. Ha teheted, ültess gyűszűvirágot cserépbe vagy a kertedbe. Reggelente lépj a növényhez, és érezni fogod az éltető és teremtő energiákat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top