Horoszkóp

7 erős jel, hogy valódi boszorkánynak születtél

Na persze, ne olyan vasorrú rémségre gondolj. Inkább olyan boszorkány lakozik benned, aki mágikus erővel, különleges tehetséggel rendelkezik. Feltéve persze, ha tapasztaltad már magadon ezeket a fura, de annál erősebb jeleket. Lehet, hogy te is valódi boszorkány vagy?

A fehér vagy jó boszorkányokat gyakran hasonlítják az angyalokhoz. Pedig valójában több mindenben is eltérnek egymástól. A valódi boszorkányok szoros kapcsolatot ápolnak a természettel, a Földdel, míg az angyalok a levegő urai, ők az éghez köthetők. Mindkét típus nagyon segítőkész, nem mellesleg különleges aura lengi őket körül.

Nos, vajon benned is vérbeli boszorkány rejtőzik? Ha a következő jeleket tapasztaltad már magadon, bizony, nagyon is úgy tűnik. Ugye használod a különleges képességeidet?

1. jele, hogy te is boszorkánynak születtél

Talán az egyik legerősebb jele, hogy valódi boszorkány vagy, hogy gyakran előre megálmodod a jövőben bekövetkező eseményeket. Ezek a jósló álmok gyakran különféle veszélyekre figyelmeztethetnek, de a találkozás, sőt a szerelem lehetőségét is felvillanthatják előtted. Mostantól érdemes komolyan venned az álmokat. Sőt még jobb, ha álomnaplót írsz magadnak.

2. jele, hogy te is valódi boszorkány vagy

Furcsa érzésed támad, amikor idegen lakásba, helyiségbe lépsz. Szinte érzed az energiákat, amelyek lehetnek nagyon kellemesek, de felkavaróak is. Nos, ezek a belső érzetek szintén nagyon erős jelzések, hogy boszorkányos képességeid vannak.

3. jele, hogy boszorkány lakozik a lelkedben

Minden kétséget kizáróan boszorkánynak születtél, ha a régi, jól bevált gyógymódokat kedveled a modern orvoslás és orvosságok helyett. Szinte bizonyosan hiszel a gyógynövények erejében, a homeopátiában, a kristályok és az illóolajok egészségre gyakorolt hatásában. Még az is lehet, magadnak állítod össze a természetes orvosságokat.

Ezek a jelek utalnak rá, hogy valódi boszorkány rejtőzik benned… (iStock)

4. jele, hogy boszorkánynak születtél

Feltűnt már, hogy vonzódnak hozzád a kisgyerekek? Talán senki másra nem mosolyognak, téged viszont nagyon erősen megfigyelnek, és persze mosolyra is fakasztod őket. Nemcsak a gyerekeket szereted, de az állatokhoz, a növényekhez is erősen vonzódsz.

5. jele, hogy valódi boszorkány vagy

Szívesen pillantasz fel a csillagos égboltra, szívesen nézed a holdat. Telihold idején még inkább felerősödik benned a vágy, hogy kimenj a friss levegőre, vagy az éjszakai holdat figyeld. Mindez újabb bizonyítéka, hogy valódi boszorkánynak születtél.

6. jel, hogy boszorkány lakozik a lelkedben

A boszorkányos lélek megmutatkozhat abban is, hogyan érzed magadat a konyhában. Erős jelzés ugyanis, ha szívesen próbálsz ki új recepteket, szeretsz főzni, kotyvasztani, mennyei süteményeket sütni, sőt receptek nélkül, csak úgy, magadtól is könnyedén összedobsz ezt-azt.

7. jel, hogy boszorkánynak születtél

Erősen hiszel a láthatatlan világ létezésében. Érzed, amikor szellemek próbálnak kapcsolatba lépni veled, és pontosan tudod, hogy a tündérek is valóságos lények. Nem csak hiszed, tudod is, hogy magasabb erő irányít téged és persze mindenki mást is.

(via daily occupation)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top