Horoszkóp

Mit tennél először? Válaszod sokat elárul rólad

Képzelj el egy durván stresszes helyzetet, amikor egyszerre forr fel a teavíz, vadul cseng a telefon, kisbabád sír az éhségtől, a kutya pedig épp a vadonatúj kanapét teszi tönkre. Vajon mit tennél ebben a szituban először? Melyik az első, a legégetőbb feladat? Választásod izgalmas részleteket árul el a személyiségedről.

Nagyon sokat árul el rólad a napi rutinod, a döntéseid, a legfőbb szokásaid vagy éppenséggel a testbeszéded. Sokan gondolják, mindössze kétféle választási lehetőségük van: jól vagy rosszul dönthetnek. Ez a különleges személyiségteszt nem ilyen. Nem dönthetsz rosszul, ugyanis valamennyi választási lehetőség jó. Csak éppen más és más személyiségvonást rejtenek.

Nos, szerinted melyik feladat a legégetőbb? Melyik az, amit ebben a különösen stresszes helyzetben először tennél meg? Döntésed ezúttal is izgalmas részleteket árul el rólad. Kezdődhet a játék? Nos, mit tennél először?

Mit tennél először? Válaszod sokat elárul rólad

Ezt árulja el a személyiségedről, ha a teáskannát vennéd le a tűzről

Nos, ha a teáskannát érzed a legsürgetőbb feladatnak, nyilvánvalóan gyűlölöd a fülsiketítő hangokat. Szenvedélyes, temperamentumos ember lehetsz, vélhetően igen gyorsan szakad nálad a cérna. Pontosan ilyen gyorsan és kétségek nélkül döntesz, semmi és senki nem állíthat meg, hogy elérd a céljaidat. A monoton feladatok gyorsan eluntatnak. Fontos számodra a biztonság, a váratlan meglepetéseket és helyzeteket ugyanakkor csöppet sem kedveled. A tiszta és érthető tervek, célok híve vagy, gyűlölöd a félreértéseket, a hátsó gondolatokat.

stressz helyzet személyiségteszt

Céltudatos, szenvedélyes típus lehetsz

Ezt mondja el a személyiségedről, ha a telefont vennéd fel először

Ha a telefont vennéd fel először ebben a helyzetben, akkor viccesen megjegyezhetnénk, valójában nem sokat hallasz majd abból, amit a hívó fél mondani akar neked. Személyiségedről ugyanakkor döntésed elárulja, hogy összeszedett és nagyon diplomatikus típus lehetsz. Kissé talán szigorúan tekintesz a többiekre, mert nem veszed jó néven mások baklövéseit. Valódi üzletember rejtőzik benned, aki képes egyszerre több feladatra is összpontosítani. Könnyen teremtesz kapcsolatokat, szívesen töltöd az idődet az ismerősök, a barátok körében.

stressz helyzet személyiségteszt

Könnyen teremtesz kapcsolatokat

Ezt árulja el rólad, ha a síró babát nyugtatnád meg először

Ha kisbabád a legfontosabb ebben a stresszes helyzetben, mindenképpen higgadt, megfontolt, ugyanakkor rendkívül találékony személyiségtípus lehetsz. Nagyon szívesen segítesz másoknak, talán még áldozatokat is vállalsz mások boldogságáért. A család és általában az emberi kapcsolatok különösen fontosak a számodra. A magánytól ugyanakkor rettegsz, ezért akkor érzed magad igazán jól, amikor van melletted valaki. Sokkal jobban szereted a családdal töltött nyugodt, meghitt estéket, mint a zajos társasági rendezvényeket.

stressz helyzet személyiségteszt

A család a legfontosabb értéked

Ezt meséli el személyiségedről, ha a kutyát tessékelnéd ki először a lakásból

Nos, a kutya éppen a vadonatúj kanapét rágja szét. Ha elsőként kedvenc háziállatodat tessékelnéd ki a lakásból, bizonyára ki nem állhatod a koszt, a rendetlenséget, ami épp úgy érvényes az otthonodra, mint az egész életedre. Valószínűleg te be sem engednéd a kutyát a szobába. Akkor érzed jól magad, amikor kézben tarthatod az életedet. Nem nyugszol, amíg a céljaidat meg nem valósítod. Számodra fontosak az anyagi értékek, de a társasági életet is nagyra becsülöd. Valószínűleg minden helyzetben az optimális döntést hozod.

személyiség teszt stressz helyzetek

Rend és fegyelem irányítja az életedet

(via bright side)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top