Horoszkóp

Megtalálod a képen az állatot? Csak keveseknek sikerül

Vajon mennyire éles a szemed? Mennyire éles az elméd? Megtalálod ezen a furcsa rajzon a rejtőzködő állatot? Állítólag csak nagyon kevesek képesek rá. Érdekes személyiségteszt következik. Felkészültél a játékra?

A feladat nagyon egyszerű. Csak nézd meg ezt a rajzot, és keresd meg a rejtőzködő állatot. Arra azért figyelj, legfeljebb két perc áll rendelkezésedre a feladat megoldásához. Milyen állat látható a képen? Kérünk, hogy ne csapd be magad, csak azt követően görgess lejjebb, amikor biztosan tudod a választ. Vagy letelt a két perc…

állatteszt személyiségteszt

Megtalálod az elbújt állatot?

Persze, ha végképp ne megy, akkor sincs miért elkeseredned. Sokak jártak hozzád hasonlóan. A képen egy idősebbnek tűnő férfi látható elsőre, aki skót sapkát visel. Szomorúnak vagy talán bosszúsnak tűnő arckifejezéssel tekint rád. Viszont ennél több is látható ezen a képen. Segítünk, ha nem kerültél közelebb a megoldáshoz:

  • Nézd meg alaposabban a férfi orrát…
  • Nézd meg alaposabban a fülét is. Ugye nem igazán tűnik emberi fülnek?
  • Nézd meg a szemeit – nagyon, nagyon alaposan…
  • A szakáll és a bajusz is rejteget valami egészen mást is.

Megvan a megoldás? Nem baj, ha nincs. Segítünk még. A képet valójában meg kell fordítanod ahhoz, hogy láthasd az elbújt állatot

Fordítsd meg a képet

állatteszt személyiség teszt kutya

Cuki kutyus rejtőzik a képen

A rajzot fejjel lefelé fordítva meglátod a cuki kutyust, amelyik éppen egy csontot rágcsálgat.

Ezt jelenti, ha megtaláltad az állatot a képen

  1. Figyelmes, éles szemű és éles eszű személyiségtípusba tartozol, ha rájöttél a helyes megoldásra. Te biztosan figyelsz az apró részletekre is, nem mellesleg alaposan átgondolod a döntéseidet. Téged nem lehet becsapni, megvezetni, mert tudod, hol keresd a rejtőző, apró részletet.
  2. Talán még erős a gyermeki éned, és talán élénken él benned Waldo kutya története. Bárhogyan is legyen, őrizd meg ezt a gyermeki kíváncsiságot, őszinteséget.

Az is igaz, a gyerekek szeme, figyelme jóval élesebb, ezért ők sokkal magasabb arányban találnak rá a helyes megoldásra. Mindenesetre bízunk benne, ez a feladat is érdekes perceket okozott ma a számodra.

(via the minds journal)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top